Tervetuloa!



Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


tiistai 15. tammikuuta 2019

J'Accuse…!


Minä syytän.

Minä syytän tämän maan hallitusta lepsusta turvapaikka- ja kiintiöpakolaispolitiikasta, joka on mahdollistanut suomalaisiin kohdistuvan rikollisuuden.

Minä syytän tämän maan hallitusta siitä suomalaisten verovarojen haaskaamisesta, joka on kohdistettu maalle haitalliseen maahanmuuttopolitiikkaan.

Minä syytän tämän maan hallitusta tosiasioiden tietoisesta ja tarkoitushakuisesta pimittämisestä ulkomaalaisrikollisuuden suhteen.

Minä syytän tämän maan hallitusta törkeästä valehtelusta päin kansalaisten naamaa populistisen ääntenkalastelun tarkoituksessa.

Minä syytän tämän maan hallitusta ympäristön tuhoamisesta sallimalla haittamaahanmuuttajien aiheuttamien hiilijalanjälkien moninkertaistumisen.


Oulussa tapahtuneiden lukuisten alaikäisten raiskaus- ja hyväksikäyttötapausten paljastuttua lukuisat ihmiset ovat ilmaisseet järkytyksensä. Tämä on täysin käsittämätöntä. Siis järkyttyminen. Miksi järkyttyä jostain sellaisesta, mikä on ilmiselvästi odotettavissa? Ainoa asia, josta pitäisi järkyttyä on se, että asioiden edes osittainen ilmitulo kesti näin kauan.
Oli jokaiselle asiaa edes hetkisen ajatelleelle päivänselvää, että tämä tapahtuisi. Itse asiassa haittailmiöitä on sattunut hämmentävän vähän, kun huomioi millaiseen persläpikuntoon tämä porukka on omat maansa saanut. Kotouttaminen on onnistunut yli kaikkien mahdollisten järkevien odotusten.

Vuoden 2015 haittatsunamia pidetään tämän syynä. Ei se sellainen ole. Se on vain voimistava tekijä. Kaikki, mitä nyt on tiedossa, oli tiedossa jo kauan ennen vuotta 2015. Niitä tosiasioita ei vain haluttu vielä nähdä siksi, että haitat olivat suhteellisen vähäisiä.
Vuonna 2015 Sipilä syyllistyi yhteen Suomen historian tuhoisimmista teoista ja luultavasti suurimpaan hölmön tölväykseen, jonka yksikään Suomen pääministeri on koskaan tehnyt esittämällä suoranaisen kutsun haittamaahanmuuttajille. Tämän seurauksia maksamme juuri nyt, ja maksamme vielä pitkään.

Kun valtiovalta tarjosi mahdollisuuden ja avokätisesti rahaa, niin tarjoukseen tarttuivat sekä hyväuskoiset hölmöt että häikäilemättömät bisnesmiehet. Tämä on inhimillistä ja ymmärrettävää, joskin typerää ja moraalitonta.
Joidenkin toimijoiden roolia on vaikea käsittää, kuten evankelis-luterilaisen kirkon. Luulen että jos aikakoneella tuotaisiin 50 vuoden takaa silloiset papit nykypäivään, 80 % saisi potkut virastaan. Sadan vuoden takaisilla prosentti olisi pyöreät sata. Aivan käsittämättömällä tavalla kirkko tukee kilpailevaa firmaa eli islamia. Lepsulla haittamaahanmuuttopolitiikalla ja kirkolla on tietysti se yhteys, että myös kirkon opin mukaan rajan ylittämisen jälkeen edessä on ilmainen ikuinen elämä. Mutta Raamatussa ei kyllä mainita, että veronmaksajien kustannuksella ja rajan ylittäneiden käytöskin on aika kaukana enkelimäisestä.
Ainoa uskottava selitys on se, että papisto on siinä määrin lepsuuntunut että on oikeasti alkanut uskoa ihmisten hyvyyteen ja siihen, että Jahve hoitaa vielä homman kotiin. Tämä on oikeasti pelottavaa. Aiemmin edes rivipapit eivät yleensä olleet näin naiiveja, mutta nykyään usko näyttää huolestuttavasti levinneen jo piispatasolle.

Huippusuoritus naiiviudessa oli haittamamujen vieminen kouluihin ja päiväkoteihin. Yrittäkääpä muuten itse. Jos vaikka urheiluseura pyrkii toimintaansa esittelemään, niin pitää täyttää erinäinenkin planketti, työharjoittelijaksi pääsemisestä nyt puhumattakaan. Eipä sinne mennä keikuttamaan lapsia polvelle, ellei ole tarkan syynin läpikäynyt. Tai sitten tullut rajan yli passinsa hävittäen ja ikänsä valehdellen. Tarkoitus näillä vierailuilla oli jälleen kerran hyvä eli opettaa haittamamuille kuinka Suomeen sopeudutaan. Kyllä Muhammed oppii - sen, että ikä on vain numero.
Siinä eivät paljon auta Oulun vastaanottokeskukselle myönnettyt yli puolen miljoonan euron määrärahat "Turvapaikanhakijoiden perus- ja ihmisoikeuskäsityksen edistäminen ja rikollisuuden ehkäisy, TURVA-hanke". Hankkeen toteutumisaika oli kaksi vuotta, 1.2.2017 - 31.1.2019. Jos tähän kuluu reilusti puoli miljoonaa veronmaksajien rahoja ja tulos on tuollainen, niin minäpä voisin konsultoida oikeusministeriötä ja tarjota järjestäväni vain viidesosalla noista kustannuksista hankkeen, joka taatusti vähentäisi rikollisuutta enemmän.

Raivostuttavinta kaikessa on se, että me Voiman Pimeän Puolen blogistit - joita myös faktisteiksi voidaan kutsua - olemme olleet oikeassa koko ajan. Toivoen koko ajan hartaasti, että olisimme väärässä. Turhaan. Vasta nyt, vuosien jälkeen, kun on jo koettu valtavia vahinkoja Suomelle ja sen kansalle, meidän näkemyksemme on tunnustettu oikeaksi. Osittain. Vielä ei ole tapahtunut niin paljon niin pahoja asioita, että meidän faktistien jo vuosia sitten kertomia tosiasioita olisi tunnustettu kokonaan oikeiksi. Saati sitten että ryhdyttäisiin toimimaan jo vuosia sitten ehdottamillamme tavoilla, joilla näiltä ongelmilta olisi vältytty.

Arvatkaa huviksenne vituttaako?

Todellisuudessa Oulu on vain jäävuoren huippu. Samaa tapahtuu kaikkialla. Toisaalta ei ole mikään yllätys, että vyyhti alkoi purkautua juuri sieltä. Kun vietin sattuneista syistä kesällä 2016 kolme päivää Oulussa, hälytystutkani väpätti koko ajan. Enemmän kuin missään muussa kaupungissa, enemmän kuin edes Helsingissä käydessä. Jostain syystä sinne oli kertynyt enemmän roistomaisen näköistä haittamamua enemmän kuin minnekään muualle. Tähän nähden, vaikka onkin itsestään selvää ja odotettavissa, että muillakin paikkakunnilla paljastuu täsmälleen vastaavaa, ei ollut yllätys että Oulun kohdalla vaikenemis- ja salausmuuri murtui ensimmäisenä. On toivottavaa, että tästä seuraa metoo-liikkeen kaltainen lumipalloefekti. Merkkejä on jo ilmassa.

Vaikka media onkin nyt julkaissut jo totuuksia, vanhat pirunsarvet pilkistävät yhä. Tasoittavaa journalismia kaivetaan väkisin esiin, olipa löydetty suuttunut irakilaismies kertomaan, kuinka raiskauksiin ei saa syyllistyä. Ikään kuin tämä ei olisi ollut itsestään selvää. Todellista uskottavuutta olisi lausuntoon saatu vasta sitten, jos hän olisi irtisanoutunut islamista ja ylipäätään lähi-itäläisestä haittakulttuurista. Eivät raiskaukset ja terrorismi ole niitä suurimpia uhkia. Kyllä me ne kestämme. Todellinen uhka on se, mitä haittamaahanmuutto tekee länsimaisen yhteiskunnan toimivuudelle, mitä myös sivilisaatioksi on tavattu kutsua. Sivilisaatio on mahdollinen vain silloin, kun yhteiskunnan jäsenistä riittävän suuri kriittinen massa on siihen valmis. Ja tämän massan suhteellista osuutta on nyt tietoisesti vähennetty.
Suorempaa puhetta kulttuurieroista esitti irakilaisnainen Seida Sohrabi. Lainaus islamkriitikon haastattelusta: Hän muistuttaa, että on paljon irakilaismiehiä, jotka eivät kohtele naisia huonosti. Juuri näin. Ja on valtava ero sillä, miten enemmistö toimii. Jos jätetään hyvät/pahat/rumat –jaosta se viimeinen vaihtoehto pois, niin joka ryhmästä löytyy hyviä ja pahoja. On kuitenkin hyvin oleellista, jos jossain ryhmässä jakauma on 80/20 ja toisessa 20/80.
Media on jo muistuttanut, että 76 % seksuaalirikollisista on suomalaisia. Niin on. Ja loppu 24 % on ulkomaalaisia. Onko muka joka neljäs Suomessa asuva ulkomaalainen? Ei lähelläkään. Ja kuinka moni näistä "suomalaisista" on oikea suomalainen? Ei tarvitse kovin montaa oikeusjuttujen aikataululistaa lukea, kun totuus paljastuu. Oulunkin tapauksessa melkein puolet tekijöistä oli saanut Suomen kansalaisuuden ja luokitellaan suomalaisiksi tilastoissa. Ainoa oikeutettu teko on perua heidän kansalaisuutensa ja lähettää takaisin sinne mistä ovat tulleetkin.

Kaikkein onnistuneinta työtä on ollut rasisminvastainen työ. Maassa esiintyy uskomattoman vähän rasismia siihen nähden, miten muslimit ja afrikkalaiset ovat täällä käyttäytyneet. Osa ansiosta tietysti kuuluu sille innolle, jolla n- ja ä-sanoja metsästetään netistä ja samaan aikaan jätetään raiskausilmoituksia tutkimatta. Tyypillistä viime hetken paniikkia – kun kulissit sortuvat, rangaistuksia kovennetaan aivan kuten Saksassa alkuvuonna 1945.
Tässä yhteydessä on annettava tunnustusta niille väsymättömille sananvapauden ja länsimaisen sivistyksen esitaistelijoille, jotka ovat jaksaneet näitä tapauksia selvittää, esimerkkinä nimimerkki nutsy. Hän listasi haittamaahanmuuton hinnan jo ennen matuvyöryä ja päivitti tiedot äskettäin.
Eivät Oulunkaan tapaukset olisi käyneet ilmi ilman että niitä olisi kaiveltu esiin. Ja kun paska lopulta lensi tuulettimeen, senkin jälkeen viranomaiset valehtelivat virkavastuulla yksittäistapauksista. Onhan toisaalta meressäkin jokainen pisara yksittäistapaus, joo. Jopa sen jälkeen, kun oli selvitetty yhden raiskausuhreista kuolleen, poliisin kommentti oli ”kuolemaan ei liity rikosta”. On päivänselvä asia, että jos kuolema ei olisi ollut itsemurha, tämä tieto olisi kerrottu julkisuuteen tilanteen rauhoittamiseksi.
Poliisijohto toimii kuten toimii – poliittisella määräyksellä ehkä ja toivottavasti sekin - mutta rivipoliisin kädet ovat sidotut, vaikka mitä ajattelisi. Ja kyllä ajattelevatkin, sen tietää varsin hyvin. Täytyy vain ihmetellä, kuinka poliisikouluun on saatu valittua sellaisilla lehmän hermoilla varustettuja ihmisiä. Kenellä tahansa muulla pokka pettäisi ja pamppu heiluisi, mutta poliisit jaksavat. Ottavatko ne aina ennen työvuoroa Valium-tabletin ja ennen vokkikeikkaa varmuuden vuoksi kerralla koko pakkauksen?

Yksi asia unohtuu lähes aina maahanmuuttokeskustelusta. Luonnonsuojelu. Tavoitteena on oltava turvapaikkajärjestelmän ja haittamaahanmuuton totaalinen lopettaminen, kansalaisuuksien peruminen ja maastakarkoitukset - jo pelkästään ympäristön säästämisen nimissä. Onhan tänne tulleen haittamaahanmuuttajan hiilijalanjälki moninkertainen jo ilmastollisistakin syistä hänen kotimaahansa verraten. Onkin käsittämätöntä, että samat ihmiset jotka ovat eniten huolissaan ilmastonmuutoksesta ovat yleensä kannattamassa haittamaahanmuuttoa. Luonnonsuojelulliselta kannalta tilanne on täysin järjetön jopa kannustaessaan kehitysmaita hillittömään väestönkasvuun, kun liikaväestön dumppaaminen sivistysmaihin hyväksytään.


Kuten blogistikollega Yrjöperskeles kirjoitti, muinainen kiinalainen strategi Sun Tzu olisi ihmeissään. Sun Tzu opetti, että sodankäynnin taidon korkein muoto on voittaa vihollinen ilman taistelua. Vanhan liuhuparran silmät olisivat hämmästyksestä ymmyrkäisinä nykytilanteesta, jonka Yrjöperskeles kiteytti seuraavasti:
”Ehkä sodankäynnin mestarillisin muoto on käydä sotaa jossa hyökkäyksen kohde kiistää olevansa sodassa.”
Ja hänen vakiokommentoijansa acc päivitti tilanteen vielä osuvammin:
”Ylimestarillisin muoto on, että hyökkäyksen kohde rahoittaa hyökkäystä ja rankaisee omiaan, jotka vastustavat tai edes kiistävät sanallisesti hyökkäyksen oikeutuksen.”
Mutta Sun Tzun oppeja voidaan onneksi soveltaa molemmin puolin. Meillä on tietysti se etu puolellamme, että olemme - valitettavasti - oikeassa.


Poliittisista syistä tähän tilanteeseen on päädytty onnettomien yhteensattumien myötä. Kansainvälinen turvapaikkajärjestelmä on aikoinaan luotu sivistyneitä ihmisiä ajatellen. Mikäli silloiset kansainvälisten sopimusten allekirjoittajat olisivat nähneet nykytilanteen, he olisivat repineet paperit vähin äänin.
Ongelma on siinä, että poliitikot eivät suostu tunnustamaan virheitään. Jopa perussuomalaiset tuntuvat etenevän varovasti, vaikka nyt olisi mahdollista lyödä. Eikö siellä puoluetoimistossa osata katsoa Hesarin alan juttuja koskevien kommenttien peukutusmääriä?
Hesari sentään kysyi yhdeksältä eduskuntapuolueen johtajalta mitä tilanteelle pitäisi tehdä.:
1. Ulkomaalaisten osuus seksuaalirikoksiin epäillyistä oli lähes 24 prosenttia ja raiskauksiin epäillyistä noin 29 prosenttia vuonna 2017. Ulkomaan kansalaisten osuus väestöstä oli tuolloin 4,5 prosenttia. Mitä ajattelette tästä?
2. Mitä asialle pitäisi tehdä?
3. Mitä sanoisitte oululaisille?
Voi lukea haastattelut, mutta suosittelemme verenpainelääkkeen ottamista jos aikoo lukea muitakin kuin Halla-ahon ja Essayahin vastauksia.
Halla-ahokin olisi voinut sanoa terävämmin kuin teki. Kysymykseen 2 hän vastasi aivan turhan monisanaisesti. Kaksi sanaa olisi riittänyt:
2. Mitä asialle pitäisi tehdä?
- Äänestäkää perussuomalaisia
.
Halla-ahon todellinen vastaus oli: ”Humanitaarinen maahanmuutto pitää saada niin matalaksi kuin mahdollista. Perusuomalaiset haluaa lopettaa humanitaarisen maahanmuuton kokonaan, koska se on vahingollista yhteiskunnalla eikä ole ratkaisu pakolaisuuteen.”
Ei huono tuokaan, mutta varovainen. Muiden puolueiden näytöt kun on nyt jo nähty. Pelkkää populistista suunpieksäntää, mutta ei mitään konkreettista näyttöä suomalaisten hyväksi toimimisesta.

Tilanne on kehittynyt niin pahaksi, että nyt on kaikkien muidenkin puolueiden pakko reagoida. Tässä kyse on siitä, kuinka paljon he luottavat ihmisten haluun uskoa valheita.
Tämä on nähty ennenkin. Ennen vaaleja puheet ovat kovat, mutta vaalien jälkeen sama haittamaahanmuuttopolitiikka jatkuu. Kyse ei ole mistään muusta kuin vanhojen puolueiden populistisesta ääntenkalastelusta ja valehtelusta. Vain valta-aseman säilyttäminen merkitsee. Tässähän ei tietenkään ole mitään väärää, mutta olisi mukavampaa mikäli valta-aseman säilyttäisi noudattamalla haittamaahanmuutossa järkevää politiikkaa, jota jopa valtaosa kansasta tukee.

Mutta ei. Joka vaalien jälkeen on aina palattu entiseen. Tilanteeseen, joka sallii länsimaiselle yhteiskuntajärjestykselle vihamielisten ja tuhoisten voimien asettumisen kauniiseen sivistysmaahamme. Ja tämä kaikki on tapahtunut valtapoliitikkojemme suosiollisella siunauksella suomalaisten veronmaksajien rahoittamana.

Muistettakoon mitä rikoslaki, luku 12, 4§ toteaa: "Jos maanpetoksessa
1) aiheutetaan vaara valtakunnan tai sen osan joutumisesta vieraan vallan alaiseksi tai
2) muuten aiheutetaan Suomelle erityisen suurta vahinkoa
ja maanpetos on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, rikoksentekijä on tuomittava törkeästä maanpetoksesta vankeuteen vähintään neljäksi vuodeksi tai elinkaudeksi.
Yritys on rangaistava.


Sipilä, Orpo, Soini ja kumppanit. Jos maailmassa on edes hitunen oikeutta, teillä on oma Nürnbergin oikeudenkäyntinne vielä edessä. Ja jos teillä itsellänne on edes hitusen omaatuntoa, tunnustatte syyllisyytenne ja otatte vastaan oikeudenmukaisen tuomionne.

24 kommenttia:

Yrjöperskeles kirjoitti...

Kirjoitukseen voisi kommentoida pitkästi tai lyhyesti. Tyydyn lyhyempään ja totean että kirjoitus oli 10/10. Sen voi vielä lisätä että Järjestelmäpuolue ei todellakaan tule muuttamaan mitään ja vielä vähemmän kantamaan vastuuta teoistaan. Miksi se niin tekisikään sillä se pitää myös vuonna 2019 – 2023 hallussaan absoluuttista valtaa. Meillä on edessämme neljä pirun pitkää vuotta.

Lauri Stark kirjoitti...

10/10. Ja kuten Yrjö sanoi, näissä vaaleissa ei ratkaisua vielä nähdä. Asioiden on mentävä vielä huonommiksi ennen kuin ne voivat parantua. Mutta kenties ensi akseleita voidaan ottaa, aika näyttää.

Ainoa uskottava selitys on se, että papisto on siinä määrin lepsuuntunut että on oikeasti alkanut uskoa ihmisten hyvyyteen ja siihen, että Jahve hoitaa vielä homman kotiin.

Naispappeus ja miesten testosteronivaje, siinä se. Tulevaisuudessa tämän ajan opetukset otetaan sen varran vakavissaan, ettei papiksi kelpuuteta ellei kykene kasvattamaan metrin mittaista partaa.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Tuosta Nürnbergistä.
Jokohan sitä jossain jaellaan vuoronumeroita vapaaehtoiseksi tuomion toimeenpanijaksi?
Voin minä siitä hommasta vähän maksaakin. Ja tuoda oman köyden.

Apoliteia kirjoitti...

Hyvinpä oli taas kiteytetty vallitseva tilanne ja odotettavissa oleva tilanteen kehitys (tai pikemmin kehittymättömyys).

Ruotsissakin saivat sitten hallituspohjan aikaan, kunhan keskusta uskaltautui myöntämään itselleen oman poliittisen agendansa olevan lähinnä ruotsidemokraattien vastustaminen. Sun Tzu -viittaus tuntuukin sopivan kaikkein parhaiten rakkaaseen länsinaapuriimme.

Itselleni tähän asti järkyttävin merkki germaanikansan elämäntahdon sammumisesta oli toissakesän uutinen, joka kertoi Ruotsin syytävän uudet rautakautiset löydöksensä romumetalliksi, mukamas kustannussyistä. Tuleeko kenellekään mieleen jonkin uskonnon suhde pakanallisiin muinaismuistoihin? Sanattomaksi tässä menee.

Svenska Dagbladetin uutinen on maksumuurin takana, mutta parin kuukauden lukuoikeuden saa ilmaiseksi: https://www.svd.se/fynd-fran-jarnaldern-gar-till-metallatervinningen

Angry Foreigner on käsitellyt asiaa tarkemmin videossaan: https://www.youtube.com/watch?v=OZQsbf4Ppuo

Ceterum censeo finis Sveciae factus est.

Anonyymi kirjoitti...

Täyttä asiaa. Allekirjoitan joka sanan.

Sitten asian raadollisempaan puoleen. Suurella osalla ihmisluonto on sellainen, että he eivät millään suostu myöntämään olleensa väärässä. Monet jopa mieluummin tuhoavat mieluummin ympäristöään minäkuvaansa säilyttämiseksi. Juuri tämän takia minusta tuntuu, että vielä ei ole koettu tarpeeksi.

Tein pienen testin. Lähetin sunnuntain Iltalehden maahanmuuttokriittisen artikkelin linkin muutamalle täyspäiselle henkilölle. Valtaosa sivuutti jutun kokonaan tai tyytyi korkeintaan muodolliseen kommenttiin ja muutti sen jälkeen aiheen kokonaan. Ihan mitä vaan saa tapahtua, mutta he eivät välitä.

Kesällä se tullaan näkemään. Jatkuuko työvoimapulahöpinät ja monikulttuurin ihannointi pölyn laskettua ja vaalien mentyä ohi vai ei.

Toivon, että olisin väärässä.

Lista-ano

Veijo Hoikka kirjoitti...

Hallituspuolueet kiirehtivät lasten seksuaalisen hyväksikäytön lakeja:
"Kolmea lakia kiirehditään tällä vaalikaudella liittyen lapsia koskevaan seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Ne ovat tuomioiden koventaminen, poliisin suuremmat toimivaltuudet rikosten ennalta ehkäisemisessä, paljastamisessa ja selvittämisessä sekä kansallisuuslain muuttaminen." https://yle.fi/uutiset/3-10597919

Mitä tästä seuraa käytännön tasolla: kantakirjasuomalaiset hihkuvat riemusta: asiat saadaan järjestykseen! Ja äänestävät entiseen tapaan haittamaahanmuuttopuolueita. Ja pidot jatkuvat entisellään. Mutta tulipahan lakikokoelmaan tiukkoja muutoksia teksteihin. Lakikirjan kannet kiinni, hajaantukaa, ei mitään nähtävää!

Jaska Brown kirjoitti...

Yrjöperskeles: Kiitoksia. Tämä oli teksti, joka oli kaikesta kiireestä huolimatta pakko tehdä. 10/10 on liioittelua, jos olisin ehtinyt olisin hionut teknisesti vielä paljon.

Korppi on oikeus: Oletko muuten huomannut että melkein kaikki miespapit ovat nykyään ihme pätkiä kooltaan?

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja: Tuo sinä köysi, minä voin rasvata sen.

Apoliteia: Voi saatana. Alkoiko Kiirunasta rautamalmi loppumaan vai?

Lista-ano: Liity mukaan porukkaan "Kunpa olisin väärässä, mutta kun olen silti oikeassa":
Silloin kannattaa liittyä kerhoon tähän
Meitä ei olekaan aivan vähän
Omituisten otusten kerho
Jos sinun äänesi tulee ulos meluna
Jos sinun nenäsi on niin kuin peruna
Silloin kannattaa liittyä kerhoon tähän

Jaska Brown kirjoitti...

Veijo Hoikka: Huomenta vain sinnekin. Blankopykälää pukkaa, mutta ei auta. Eiköhän lähdetä tästä tienaamaan verovaroja, jotta haittamamuilu voi jatkua!

Anonyymi kirjoitti...

Nils-Aslak kirjoitti: Noihin roikaleisiin käytetään miljardeja velkarahaa, he saavat 4.000 eurolla kalustetut asunnot ja 3 vuoden leikkiloman heti alkuun, onhan se kuin jostain sadusta. He ovat valehdelleet ikänsä, jopa kotimaansa, he eivät osaa lukea, eivätkä kirjoittaa, eikä heillä ole aikomustakaan mennä töihin.

Vasarahammer kirjoitti...

Tällaisessa tilanteessa voi yrittää himmailla ja keskittyä puoluepolitikointiin, kuten Perussuomalaiset ovat tehneet, tai antaa palaa kunnolla ja vaatia kaiken haittamaahanmuuton totaalista lopettamista ja virran kääntämistä takaisin haittamaahanmuuton lähtömaihin, vetovoimatekijöiden täydellistä poistamista ja vuoden 2015 vastuullisten haastamista valtakunnanoikeuteen.

Veikkaan kuitenkin, että mitään tuollaista ei tapahdu.

Persujen kannattaisi muistaa, että oikeassa olemisella ei ole tekijänoikeutta.

klova kirjoitti...

Tällä hetkellä,juur nyt,syntyvistä lapsista 20% on muita kuin kanta-suomalaisia.Meidän kantisten hedelmällisyysluku alkaa olemaan mm-ennätysluokkaa,sieltä alemmasta päästä.Että jokunen sukupolvi ja ongelmaa ei enään ole,joku 15-vuotias vahingossa tätä lukeva voi jopa nähdä eläessään suuren muutoksen.Ja mikä huvittavinta,muutosta ei aiheuttanut meteoriitti tai maanjäristys,ihan me itse.....

Koska sitä väkeä tarvitaan,ei tietenkään työtä tekemään,vaan ensisijaisesti kuluttamaan.Vuokra-asuntoja on rakennettu korkeapaineella viimevuodet,tuskin siksi,että niiden tekeminen on mukavaa.Niihin tarvitaan asukkaat ja kun omistajina ovat maan mahtavimmat,on ihan selvä,että ne asukkaat tuodaan vaikka ulkomailta.Ja pakkokin on tuoda kun kantaväestö ei lisäänny.

Tuossa asumistuki toimeentulotuki ja muutuki ruljansissa pyörii vuosittain melkoiset rahat,tuollaiselle rahalle on ottajia,siis siellä ravintoketjun yläpäässä.Pelkästään asumistuet ovat 2 mrd vuodessa,aika monen asuntosijoitukset pyörivät sen varassa,että yhteiskunta hoitaa Kojamolle vuokralaisten vuokrat.Mr City-marketille on ihan se ja sama kuka sen ostoskorin kustantaa ja Apple tajuaa,ettei irakilainen Irakissa pysty ostamaan tonnin puhelinta ja satasen lenkkareita,lentokoneella lennettyään tuokin on mahdollista.

Rahan lisäksi saa vielä lämpöisen omantunnon,onhan antanut asunnon köyhälle ja siten edistänyt yhteistä hyvää.......muiden rahoilla.

Että en usko ihan heti tulijoiden loppumiseen.Ja mitä kansaan tulee,kansahan nämä nykyisetkin on valtaan asettanut.Seuraavissa vaaleissa mennään vähän vasemmalle,koska tuloerot ja eriarvoisuus........

Löylyniemi kirjoitti...

Mainio postaus Jaskalta! Kiitos!

Mielenkiintoista myös se, ettei poliitikkoja tunnu kiinnostavan oma jälkimaineensa tippaakaan. Kuten Z.Topelius joskus vuoden 1885 tienoilla asian ilmaisi:
"Historia on hirvittävä etsivä poliisi: kaikki joutuu loppujen lopuksi mukaan suureen pyykinpesuun."

Kaikki lopulta tutkitaan ja nähdään selvästi ketkä on milloinkin olleet ajamassa mitäkin asiaa. Toiset näkee asioiden todellisen tilan jo tässä hetkessä, kuten tässä malliesimerkissä Jaska.


Toinen Topeliukselta lukemani on:
"Sanomalehdistö kuvastaa maansa yleisöä: se on hyvä tai huono aina sen mukaan, millaiseksi lukijat sen tahtovat. Millainen herra, sellainen palvelija."

Olen pohtinut tätä lausahdusta muutaman päivän. Oulun grooming tapausten tultua julki, monet ihmiset vapautuivat puhumaan maahanmuuton ongelmista. Pienellä viiveellä lehdistö tuli perässä. Ainakin tuon esimerkin perusteella vaikuttaa siltä, että se pätee tänäkin päivänä.

Vaikka mediaa pidetäänkin valtiomahtina ja sitä se onkin, niin silti se vain kuvastaa lukijakuntansa näkemyksiä.

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...

Kirjoitit, Jaska, osuvasti:
"Aivan käsittämättömällä tavalla kirkko tukee kilpailevaa firmaa eli islamia.
Ainoa uskottava selitys on se, että papisto on siinä määrin lepsuuntunut että on oikeasti alkanut uskoa ihmisten hyvyyteen ja siihen, että Jahve hoitaa vielä homman kotiin. Tämä on oikeasti pelottavaa. Aiemmin edes rivipapit eivät yleensä olleet näin naiiveja, mutta nykyään usko näyttää huolestuttavasti levinneen jo piispatasolle".

Kirkon varsinainen syöksykierrejohtaja (joskaan ei sen käynnistäj)oli arkipiiska (kirjoitusasu harkittu!)mäkinen, joka teki parhaansa eli pahansa kirkon muuttamiseksi täysin nysveröksi ja naurettavaksi verojenkeruu-, puuhastelu-, ja tuhlailuporukaksi.
Ullatus kyllä, että ns. naispapit ovat suurena kuorona huutamassa lisää tätä edistyksellisyyttä kirkon joka portaalla kun taas kunnon vanhanajan kristittyjä pappeja erotetaan viroistaan. Niinpä hra mäkisen kahdeksan vuoden aikana puoli miljoonaa suomalaista on jo jättänyt kirkon ja vuo jatkuu vuolaana. En sure sitä, jos se johtaa ytimen tervehtymiseen, mutta ei johda! Jäljelle jääneet kiskovat viimeisetkin tuhkat kirkon pesästä, kun taas oikeat kristinuskoa vaalivat ja puolustavat vapaat suunnat kasvavat vapaasti. Ja syytä onkin ennen murjaaniuskonnon valtaanpääsyä.

Make kirjoitti...

Luulen, että lepsuuntumisen sijaan kyse on siitä, että kirkko on vaihtanut vanhan oppinsa uuteen. Kirkon nimi on edelleen Suomen evankelis-luterilainen kirkko, mutta sen käytännössä noudattamalla opilla ei ole enää juuri mitään tekemistä kristinuskon kanssa. Sen sijaan kirkko saarnaa nykyään samaa monikulttuurisuuden ilosanomaa kuin kaikki muutkin merkittävät instituutiot, ja monikultturismi taas on nykyään se todellinen valtionuskonto, joskin epävirallinen sellainen. Tai ehkä paremminkin niin, että monikultturismi on yksi osa yleisluonteisempaa kulttuurimarxilaista dekonstruktioprojektia, jonka oleellisia osia ovat myös feminismi, seksuaalivähemmistöjen palvonta ja valkoisen heteromiehen syyttäminen kaikista maailman vääryyksistä.

Kaiken perinteisen itsetarkoituksellinen alasrepiminen pois uuden uljaan suvaitsevaisen maanpäällisen paratiisin tieltä antaa maallistuneen radikaaliälymystön elämälle tarkoituksen, joka siltä muuten puuttuisi. Uudelleen lämmitettyä kommunismia siis, tällä kertaa edistyksen tiellä vain on kapitalistisen talousjärjestelmän sijaan valkoinen heteropatriarkkaatti. Tämän uuden uskonnon pyhiä dogmeja ovat kaikenlaisen erilaisuuden täysin kyseenalaistamaton suvaitseminen ja erilaisten vähemmistöjen ”ihmisoikeuksien” puolustaminen seurauksista välittämättä (enemmistön ihmisoikeuksista kukaan ei luonnollisesti välitä paskankaan vertaa). Kaikista kammottavin perisynti taas on luonnollisesti ”rasismi” ja paholaisen roolia näyttelee vanha itävaltalainen viiksikorpraali. Ja tämän uuden opin julistamiseen papisto suhtautuu samanlaisella innolla kuin sata vuotta sitten jumalan sanan levittämiseen. Lepsuilusta tuskin siis on kyse.

Make kirjoitti...

Tämä on kuitenkin vain kolikon toinen puoli. Sitä toista puolta kuvaa nimimerkki klova kommentissaan. Ylikansallinen suurpääoma tarvitsee lisää kuluttajia voidakseen ylläpitää velkarahaan perustuvaa kuplataloutta ja jatkaakseen kerman kuorimista. Globalistisen imperiumin metropolissa Yhdysvalloissa käytännössä kaikki globalisaation luoma taloudellinen hyöty on viimeisen kolmenkymmenen vuoden ajan mennyt pienen eliitin taskuihin tavallisen kansan reaalitulojen junnatessa paikoillaan. Me täällä imperiumin periferiassa seuraamme perässä. Tämän tien päässä odottaa uusi feodaaliyhteiskunta, jossa entisaikojen paronien ja lordien asemassa ovat Wall Streetin, Lontoon Cityn ja Frankfurtin finanssiplutokraatit sekä Piilaakson tekno-oligarkit. Millekään edes etäisesti todellista kansanvaltaa muistuttavalle voitte sanoa hyvästit. Trumpin valinta presidentiksi, Brexit ja keltaliivien mielenosoitukset ovat talonpoikaiskapinoita, jotka uudet feodaaliherramme pyrkivät raivoisasti tukahduttamaan, ennen kun ne pilaavat koko suunnitelman.

Huomatkaa, että uusi uskontomme ei muodosta minkäänlaista uhkaa uudelle talousjärjestelmällemme. Uusliberalistinen riistokapitalismi ja kulttuurimarxismi ovatkin symbioottisessa suhteessa keskenään ja yhdessä ne muodostavat globalismin kaksipäisen hirviön. Voimalehtivasemmisto toki kuvittelee edelleen vastustavansa ”systeemiä”, mutta todellisuudessa se on ”systeemin” uskollinen sylikoira. Nykyvasemmisto ja oikeisto ajavat molemmat rajoittamatonta maahanmuuttoa perseläpimaista länsimaihin, joskin osittain eri tekosyiden varjolla. Kenellekään vasemmiston riveissä ei tule mieleenkään kysyä, miten tämä vaikuttaa kotimaisen työväenluokan asemaan. Heillä on liian kova kiire loukkaantua jonkun vähemmistön puolesta, että he ehtisivät miettiä tätä.

Uusliberalismista hyötyvä talouseliitti on samankaltainen parasiittiluokka kuin vallankumousta edeltäneen ajan Ranskan aatelisto. Molemmat nyhtävät rahansa tavallisen kansan selkänahasta tarjoamatta vastineeksi mitään. Keskiajan feodaaliherrat sentään suojelivat talonpoikia ulkopuolisilta hyökkäyksiltä, nykyajan feodaaliherrat kutsuvat sen sijaan hyökkääjät itse valtakuntaan. Kulttuurimarxilainen älymystö, johon kuuluvat niin hömppätutkijat, toimittajat, taiteilijat kuin punikkipapitkin, ovat taas samassa asemassa kuin vallankumousta edeltäneen ajan Ranskan katolinen papisto. He luovat moraalisen oikeutuksen nykyiselle järjestelmälle. Ranskassa aateliston etuoikeudet olivat osa jumalan määräämää järjestystä. Nykyään taas massamaahanmuutossa ei suinkaan ole kyse halpatyövoiman ja uusien kuluttajien tuomisesta länsimaihin, vaan ihmisoikeuksien puolustamisesta. Ettäs tiedätte senkin tyhmät juntit, ette kai te halua olla rasisteja ja joutua (vielä toistaiseksi) metaforiselle polttoroviolle. Palkkioksi tästä papisto saa nauttia materiaalisesti mukavasta elämästä tavallisen kansan olojen kurjistuessa. Tämä voi kuulostaa liioittelulta Suomessa, mutta muistakaa, että me tulemme tässä kehityksessä jälkijunassa. Katsokaa mitä Yhdysvalloissa tapahtuu. Tavallisia duunareita, joiden työpaikat on aikoja sitten siirretty Kiinaan, kuolee viinaan, heroiiniin ja itsemurhiin kuin kärpäsiä. Establishmentille Trump on Hitlerin reinkarnaatio, tälle unohdetulle kansalle hän on messias.

No niin, meni ehkä hieman tajunnanvirran puolelle, mutta tulipahan kirjoitettua.

Jaska Brown kirjoitti...

Nils-Aslak: Mutta äläpä huolehdi, kyllä media osaa kaivaa ne menestyjät esiin. Menestyjäksi lasketaan jokainen kolmikymppinen, joka aikoo suunnitella peruskoulun suorittamista.

Vasarahammer: Oli muuten hyvin sanottu. "Oikeassa olemisella ei ole tekijänoikeutta."

klova: Juuri noin. Liike-elämän aatteellisuus kuoli E-liikkeen myötä. Se pakotti kapitalistinkin olemaan aatteellinen. Kun kilpailua ei enää ole, voidaan ryöstää kansaa.

Löylyniemi: Media on sopulilauma. Se heittelee välillä koepalloja ja katsoo miten niihin reagoidaan. Elämme parhaillaan murrosvaihetta.

Terho Hämeenkorpi: Mäkisen arkkipiispakaudella harmitti ensimmäisen kerran, että olen eronnut kirkosta jo nuorena. Nyt en voinut enää käyttää sitä protestikonstina.

Make: Eihän tuo nyt tajunnanvirtaa ollut tai jos olikin, niin täyttä asiaa. Tarvitsisimme kunnon kommunismin pelkoa pitämään kapitalismin kurissa. Kapitalismi ei välttämättä ole hyvä, jos se ei ole kommunismin vastavoima.

Anonyymi kirjoitti...

Haluaisin tietää, ketä olivat ne "me" jotka tällä tienasivat. Haluaisin myös nähdä lausunnon lipsauttaneen herran syytettyjen penkillä, vaikka vilpittömän syyntakeettomalta vaikuttaakin.

Becker kirjoitti...

Olipas saarna ja täyttä asiaa. On mielenkiintoista seurata miten Suomi toistaa viiveellä länsinaapurin virheet mutta kuvittelee selviävänsä niistä paremmin. Jo nyt nähdään ettei selviä taskurahoilla Ruotsin miljardeihin verrattuna. Eikä niillä miljardeilla olla saatu sen parempaa aikaiseksi.

Minua suorastaan kyrpii tuo nykyinen tyyli niinkuin Turussa että tappoaukiolle raahaataan satamäärin kynttilöitä ja kukkia ja sitten porukka seisoo ja tuhertaa tippaa tapahtuman johdosta. Ennemminkin olisi pitänyt mennä Eduskuntatalon eteen heristämään nyrkkiä ja jättämään sinne muistoksi käynnistä hautaseppeleen.

Ja niinkuin Ruotsissa missä edellisten vaalien piti olla kohtalon vaalit. No niinhän ne olivatkin. Nyt vallassa istuu entistä hullumpi kööri mikä tietää taas suurempaa maahan tunkua ja suurempaa rahanmenoa. Eikä porukka ota oppiakseen.

Ei ihmiset helpolla mitään opi. Laumasielun on helpompi olla "Gutmensch" kuin kyseenalaistaa poliittisesti korrekteja käsityksiä. Marsitaanko Ruotsissa vastustamassa raiskauksia. Ei vaan siellä marssitaan vastustamassa rasisimia.

Oliko joku Dostojevski joka totesi että "Paha pitää katsoa loppuun asti." Ja näin siinä tuntuu käyvän ja käy.

Make kirjoitti...

Jaska: ”Tarvitsisimme kunnon kommunismin pelkoa pitämään kapitalismin kurissa. Kapitalismi ei välttämättä ole hyvä, jos se ei ole kommunismin vastavoima.”

Kommunismin pelko toki auttoi kylmän sodan aikana hillitsemään kapitalismin ylilyöntejä ja jakamaan kapitalismin luoman taloudellisen hyödyn tasaisemmin länsiblokin maissa. Tämä ei kuitenkaan kauheasti lohduttanut niitä, jotka joutuivat itäblokin maissa elämään kurjuudessa kommunistisen tyrannian alla. Kommunismin ongelma kapitalismia tasapainottavana tekijänä on se, että … niin, no se että se on kommunismia, ja kommunistinen talousjärjestelmä ei pidemmän päälle toimi, koska se perustuu virheelliseen käsitykseen ihmisluonnosta. Kapitalismi on hyvä renki, mutta huono isäntä. Miten siis pitää kapitalismi rengin asemassa turvautumatta kommunismin uhkaan?

Luultavasti vastaus on siirtää poliittinen päätöksenteko mahdollisimman paikalliselle tasolle. Nykyisen globaalin turbokapitalismin nousun on mahdollistanut poliittisen vallan siirtyminen kansalliselta tasolta ylikansalliselle tasolle. Tämä kehitys alkoi jo kylmän sodan aikana, mutta kylmän sodan päättyminen kiihdytti sitä valtavasti. Mitä kauempana yksittäisen kansalaisen tasolta päätöksenteko tapahtuu, sitä vähemmän yksittäisellä kansalaisella on mahdollisuuksia vaikuttaa siihen. Soininvaara kutsui tämänkaltaista poliittisen päätöksenteon siirtämistä yhä ylemmälle tasolle homeopaattiseksi demokratiaksi. Nimellisesti äänestäjät päättävät edelleen asioista, mutta käytännössä heidän mahdollisuutensa vaikuttaa politiikkaan laimenevat lähes olemattomiin. Hän käytti tätä käsitettä puhuessaan siitä, miten terveydenhuollossa vastuu siirretään kunnilta kuntayhtymille, enkä muista onko hän ikinä soveltanut sitä globalisaation kritisoimiseen. Jos on, luultavasti lähinnä muodon vuoksi, sillä käytännössä nykyvasemmisto on suurelta osin luopunut globalisaation vastustamisesta, mikä vielä 90-luvulla oli radikaalivasemmiston muotiaate.

Radikaalivasemmiston maailmankuvan perustana on aina mustavalkoinen sortonarratiivi, jossa vasemmisto puolustaa sorrettua ryhmää. Aiemmassa marxilaisessa narratiivissa sorretun ryhmän asemassa oli työväenluokka ja sortajana kapitalistinen järjestelmä. Nykyisessä kulttuurimarxilaisessa narratiivissa sorretun ryhmän taas muodostavat erilaiset rodulliset, uskonnolliset ja seksuaalivähemmistöt sekä naiset (joita ei oikein voi kutsua vähemmistöksi). Sortajana taas on vanha tuttu valkoihoinen heteromies. 90-luvun vasemmistolainen globalisaatiokritiikki, joka asetti sorretun ryhmän asemaan kehitysmaat ja sortajan rooliin länsimaat, vaikuttaakin olleen vain siirtymävaihe tässä narratiivin muutoksessa.

Make kirjoitti...

Ja kuten yllä totesin, tämä uusi sortonarratiivi on täysin yhteensopiva ylikansallisen kapitalismin kanssa. Lopputuloksena radikaalivasemmiston ja kapitalismin synteesistä on hirviö, joka on kammottavampi kuin kumpikaan niistä olisi yksinään. Oikeisto on aina ajanut omistavan luokan etua, mutta aiemmin tämän vastapainoksi oikeisto puolusti myös kansallista yhtenäisyyttä ja pyrki suojaamaan kansaa ulkoisilta uhilta. Vasemmiston tavoitteena on aina ollut tasa-arvon saavuttaminen vaikka väkisin, mikä äärimmilleen vietynä johtaa totalitaristiseen tasapäistämiseen ja yksilöllisyyden tukahduttamiseen. Aiemmin tämän vasemmiston taipumuksen vastapainona oli kuitenkin se, että vasemmisto pyrki korjaamaan todellisia yhteiskunnallisia ongelmia. Kapitalismin ja vasemmiston globalistinen synteesi yhdistää toisiinsa molempien huonot puolet ja jättää hyvät ulkopuolelle.

Toisin sanoen omistavalla luokalla ei ole enää minkäänlaista yhteenkuuluvuudentunnetta tavallisen kansan kanssa, ja tarpeen vaatiessa kansa voidaankin puhdistaa etnisesti omasta kotimaastaan ja korvata maahanmuuttajilla, pääasia että pankkitilin saldo jatkaa kasvamista. Vasemmisto taas keskittyy syyttämään valkoista heteromiestä ongelmista, jotka eivät todellisuudessa ole hänen aiheuttamiaan. Ja sen sijaan, että vasemmisto pyrkisi hävittämään eri yhteiskuntaluokkien väliset erot, nyt se pyrkii tasapäistämään eri identiteettiryhmien väliset erot. Ongelmana ei siis ole enää se, että on olemassa suuryrityksiä, joiden johtajat tienaavat sikamaisesti rahaa, vaan se, että yrityksen johtoportaassa ei ole riittävästi transsukupuolisia muslimipygmilesboja. Aiemmin vasemmisto vaati suuryritysten kansallistamista, nyt se vaatii niitä palkkaamaan jonkun vähemmistön edustajan toiseustoteemiksi. Kumpikohan mahtaa olla osakkeenomistajien näkökulmasta pienempi paha. Amerikassa ollaankin jo siinä tilanteessa, että joku pilalle hemmoteltu luonnevikainen mulatti, joka on positiivisen syrjinnän ansiosta päässyt johonkin huippuyliopistoon, voi kaikessa rauhassa huutaa suu vaahdossa, kuinka työtön valkoihoinen hiilikaivosmies hyötyy ”valkoisesta etuoikeudesta”, ja tämä on paikallisen vasemmiston mielestä täysin normaalia. Identiteettipolitiikan avulla vasemmisto on siis neutraloitu kapitalismin vastaisena voimana. Tämän huomion ovat tehneet myös vielä jäljellä olevat vanhan liiton luokkatietoiset vasemmistolaiset, kuten Slavoj Žižek.

Nykyiset niin kutsutut oikeistopopulistit, jotka vaativat poliittisen päätöksenteon siirtämistä takaisin kansalliselle tasolle, ovatkin vastareaktio sekä uusliberaalistiseen kapitalismiin että kulttuurimarxilaiseen identiteettipolitiikkaan. Jos minulta kysytään, poliittista päätöksentekoa pitäisi siirtää mahdollisimman paljon vielä kansallistakin tasoa alemmas, mikä tarjoaisi tavalliselle kadunmiehelle paremman mahdollisuuden kontrolloida kapitalismia ja vastustaa äärivasemmistolaista totalitarismia. Samoin se mahdollistaisi erilaisten poliittisten ideoiden toimivuuden testaamisen saman kulttuuripiirin sisällä. Ehkä en siis olekaan nationalisti, vaan provinsialisti.

Jaska Brown kirjoitti...

Ano: Kun tällä tienanneiden perään kyselit, niin vokkikeisareista voit aloittaa ja lopettaa Brysselin palkintovirkaa jahdanneisiin poliitikkoihin. Siitä välistäkin löytyy erinäisiä vetäjiä.

Becker: Eihän se ole rotan vika, että tulee syömään ruuantähteitä huonosti eristetystä kompostista, vaan sen pöljän vika joka ei hoitanut eristystä kunnolla ja kantaa rotille ruokaa. Siinä pitää hoidella ensisijaisesti se pöljä, niin ei tule lisää rottia ja osa entisistäkin kaikkoaa. Sitten pitää vielä hävittää ne jäljelle jääneet rotat.

Make: Olet aivan oikeassa. Ihanteellinen tilanne on se, että kommunisia ei ole missään, mutta kommunisteja kyllä. Heidän pelkonsa pitää kapitalismin kurissa.

Jaska Brown kirjoitti...

Juoni: Mietin pitkään jätänkö kommenttisi paikoilleen ja päädyin sitten siihen että en.
Syy ei ole henkilökohtainen. Vaikka näin voisi luulla, sillä mikäli blogiani olet lukenut niin sinulle täytyy olla ilmeistä, että minulla ei ole yhtään mitään juutalaisia vastaan ja olen aina puolustanut Israelia Lähi-idän ainoana demokraattisena valtiona. Tämä ei tarkoita sitä, ettenkö sallisi Israelin ja juutalaisten arvostelua - olen itsekin tehnyt näin usein. Syy kommenttien poistoon on siinä, että kommenttisi voidaan helposti tulkita sellaisiksi, että niistä joutuisi vastaamaan leivättömän pöydän ääreen.
Mitä niiden asiasisältöön tulee, niin eihän juutalaisilla ole mitään syytä tukea muslimien invaasiota Eurooppaan. Juutalaisethan siitä eniten kärsivät.
Paitsi tietysti jos. Ja se "jos" tulee siitä, että Israel tukijoineen (exodusjuutalaiset) ovat päätelleet, että ainoa keino juutalaisuuden säilymiseen on tuhota islam. Ja islamin tuhoamiseen ainoa keino on saada muut sivistysmaat mukaan kelkkaan. Ja tähän ainoa keino on saada ne tajuamaan islamin tuhoisuus. Ja tähän ainoa keino on se, että ne kokevat islamin haitat omalla kotipihallaan samoin kuin Israel. Ja tähän ainoa keino on saada muslimit Eurooppaan.
Ja jos näin on ja homma toimii, niin kyseessähän on loppujen lopuksi win-win -tilanne länsimaiden kannalta. Mitä nyt meidän elinaikanamme on vähän epämukavuutta ilmassa.

Juoni kirjoitti...

Syy kommenttien poistoon on siinä, että kommenttisi voidaan helposti tulkita sellaisiksi, että niistä joutuisi vastaamaan leivättömän pöydän ääreen.

Mahdollisesti.

Saadaksesi selville kuka sinua hallitsee etsi taho jota et saa arvostella.


Mitä niiden asiasisältöön tulee, niin eihän juutalaisilla ole mitään syytä tukea muslimien invaasiota Eurooppaan.

Olen aika varma että olen jo kerran aiemminkin linkittänyt allaolevan videon tänne:

https://www.youtube.com/watch?v=5jl-OJJVAEg

Jaska Brown kirjoitti...

Juoni: "Saadaksesi selville kuka sinua hallitsee etsi taho jota et saa arvostella".
Kyllä Israelia ja juutalaisia saa arvostella, mutta ei ilman perusteita. Vähän toisin kuin muslimeja ja afrikkalaisia.
Niin kauan ei ole syytteen vaaraa, kun ei kerro juutalaisista valheita eikä muslimeista ja afrikkalaisista totuutta.
Mitä tuohon videoon tulee, niin kyllä joka ryhmässä on omat avohoitopotilaansa, myös juutalaisissa. Katsopa tarkkaan tuon videossa puhuvan naisen silmiä. Tai ei tarvitse katsoa edes kovin tarkkaan.