Tervetuloa!Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Välihuomautus 81: Selitys

Osassa tätä artikkelia oli ajatuksia, jotka selittävät miksi länsi on tuhoamassa itseään massamaahanmuutolla muslimi- ja muista kehitysmaista. Artikkelin pohjalta kehitettyjä selityksiä:

1) Islamilaiset yhteiskunnat ovat romahduksen partaalla ja siksi niistä paetaan
2) Hulluimmat muslimit pyrkivät aktiivisesti ajamaan vähemmän hulluja länsimaihin, strategiana viidennen kolonnan luominen lännen sisälle
3) Tämän tavoitteen saavuttamiseksi muslimien strategia on omien siviilien kärsimyksen maksimoiminen, jotta länsi auttamishalussaan ottaisi heitä vastaan
4) Lännessä vallitseva, länsimaisista arvoista kumpuava tasavertaisuuden ideologia on kriisissä, koska sen oppi-isät eivät koskaan tulleet ajatelleeksi, että paria sukupolvea myöhemmin heidän oppiaan sovellettaisiin myös sellaisiin kulttuureihin, joita he eivät missään nimessä olisi tasavertaisiksi hyväksyneet
5) Koska lännessä ei ole vielä noussut valtaan ideologia, joka arvottaisi kulttuurit oikein, länsi hyväksyy maahantunkeutumisen "monikulttuurin" nimissä
6) Ne, jotka tajuavat tämän tuhoisuuden, joutuvat sosiaalisen kuoleman pelossa olemaan asiasta hiljaa, mikä sallii länsimaiden tuhon.

Länsimaat ovat epäonnistuneen ideologiansa takia tällä hetkellä kriisissä. Mikäli ne ryhdistäytyvät, islam on heikompi kuin arvaammekaan ja luhistumassa oman painonsa alla, kunhan länsi noudattaa oikeaa strategiaa. Tämän käynnistämiseksi on kuitenkin ensin tunnustettava, että kolmas maailmansota on jo alkanut.

6 kommenttia:

Yrjöperskeles kirjoitti...

Kyllähän tuo menee juuri niin kuin totesit. Paradoksaalisinta on se, että tämän kolmannen maailmansodan mahdollistivat nimenomaan länsivallat kaatamalla arabidiktaattorit. Ne kun pitivät kansansa kurissa ja nimenomaan maallisen herran nuhteessa. Nyt ei jyrää muu kuin Allah ja seurauksena on anarkia.

Dust kirjoitti...

Pelkäämpä että se on vähän tuon suuntaista ajattelua Islamisteilta. Ne ovat tosiaan valmiita tapattamaan omia siviilejään vain saadakseen muut luhistumaan mukanaan.

Tästä tulee karu vuosisata

Kumitonttu kirjoitti...

Islamilaiset maat ovat hajoamassa ja hajoaisivatkin ellei niiden länsimainen vastinpari (sosialismi) antaisi sille happea avaamalla oven. Lähi-idässä kytee palo kuin kerrostalohuoneistossa, mikä räjähtää täyteen liekkiin kun pelastajana esiintyvä savusukeltaja avaa asunnon ulko-oven.

mongolikonsuli kirjoitti...

Olen miettinyt samansuuntaisia asioita.

Länsimaiden vitsaus, kulttuurimarxismi, on vitsaus meidän kannaltamme ja siunaus länttä kärkkyvien kannalta... mutta se ei tarkoita, etteikö se olisi käyttökelpoinen, kunhan se on oikeissa käsissä. Se on työkalupakissa verraton kulttuuriase.

Lännen strategia voisi olla

1: Kansallismielisten vastamarssi läpi instituutioiden ja syntyneen kulttuurivahinkomme remppaaminen ja etnohäpeän poiskoodaaminen. Tässä on mietittävä vaihtoehtoja: haluammeko palata jälleen täysin siihen maailmaan joka vallitsi lännessä ennen 60-lukua vai räätälöimmekö varmuuskopiosta tämän päivän tarpeisiin paremmin soveltuvan ratkaisun? Uuden doktriinin perustana tulisi olla laaja-alainen analyysi arvoista, moraalista ja normeista, kansallinen etu, sitä valvova koneisto ja oikeudenmukainen kestävä yhteiskunta. Lisäksi se agentin mentävä aukko, joka instituutioiden "palomuurissa" on, tulee paikata vastaisuuden varalle. Yhteiskunnan muutkin heikot kohdat tulee paikantaa ja korjata. Kirjoitin tarinan blogiini punaisesta agentista, jos se inspiroisi:
http://laakerinlehti.blogspot.fi/2015/10/punainen-agentti.html

2: Viedään aatteellisena vientituotteena vihervasemmistolainen kuumaperuna islamin reviirille ja annetaan mädättää juuri islamin perusstrategia sisältäkäsin. Näin me länsi on jälleen elämänsä kunnossa samalla kun islam rapistuu. Operatiivisesti islamin mädätys on hieman kimurantti juttu ja vaatii runsaasti kulttuurista ymmärrystä siitä miten islamilainen yhteiskunta toimii ja mitkä on sen kriittiset kipurajat ja heikot kohdat, avaininstituutiot, sekä tulisi miettiä kenestä saadaan se hyödyllinen idiootti kuumanperunan lähetiksi. Tuloksia tulisi voida myös jotenkin mitata ja asettaa välitavoitteet kulttuurinvaihtomissiolle, jotta hanketta voi koordinoida oikein. Kuumaperuna luonnollisesti tulee saattaa islamiin niin, että he eivät tajua sen läsnäoloa, ennen kuin se on mädätetty riittävän pitkälle ja fundamentalistinen räyhäosasto on marginalisoitu.

Muslimeissa ei ihmisinä ole mitään vikaa, mutta islam valitettavasti on muulle maailmalle ikävä asia, sekä myös muslimille itselleen, vaikkei hän tietenkään yhdessä totuudessa kasvaneena sitä välttämättä ymmärrä. Islam saa aikaan sotia, terrorismia, köyhyyttä, kurjuutta ja kyyneliä. Loppuun laitan osuvan sitaatin Winston Churchillilta:

"Kuinka kauhistuttavia ovatkaan kiroukset, jotka muhamettilaisuus lan­gettaa kannat­tajilleen! Ei ole ainoastaan fanaattista kiihkoa, joka ihmi­sessä on yhtä vaarallista kuin vesikauhu koirassa, vaan myös tämä hir­veä fatalistinen apa­tia. Vaikutukset ovat ilmi­selviä monissa maissa. Ajat­tele­mattomia tapoja, huo­limattomia maanviljelysjärjes­telmiä, lais­koja kau­pan­käyn­ti­mene­telmiä ja omai­­suu­den turvat­tomuut­ta tapaa kaikki­alla, missä profeetan seuraajat hallit­sevat tai asuvat. Alhainen sensu­a­lismi riistää tältä elämältä sen viehkeyden ja sivis­tyneisyyden; tulevalta sen ar­vokkuuden ja pyhyyden. Se tosiasia, että muhamettilaisen lain mu­kaan jokaisen naisen on kuu­luttava jollekin miehelle tämän ab­soluut­ti­sena omaisuutena, joko lapsena, vaimona tai jalkavai­mona, vii­västyttää väistämättä orjuuden lopullista häviämistä aina siihen asti, kunnes isla­min us­ko on lakannut olemasta suuri voima ihmisten keskuu­dessa. Yksit­täiset musli­mit saattavat toki osoittaa loistavia ominaisuuk­sia, mutta tämän uskonnon vaikutus halvaannuttaa sen seuraa­jien sosi­aalisen kehi­tyksen. Maailmassa ei ole voi­mak­kaam­paa taannuttavaa voimaa. Muha­met­tilaisuus on taistelunhaluinen ja käännytystä har­joit­tava uskonto, joka on kaik­kea muuta kuin kuolemaisillaan. Se on jo le­vinnyt kautta Keski-Afrikan tuottaen pelottomia taistelijoita joka askel­mal­laan. Ja jos kris­tin­uskoa eivät suojelisi tieteen vahvat käsivarret — tie­­teen, jota vas­taan se oli tur­haan taistellut — mo­der­nin Euroopan sivilisaa­tio saattaisi romahtaa, samoin kuin romahti muinai­­sen Rooman sivilisaa­tio."

Strix Senex kirjoitti...

"Nyt ei jyrää muu kuin Allah ja seurauksena on anarkia".

Muuten hyvin, mutta seurauksena ei ole anarkia vaan pappisvalta, johon verrattuna niiden diktaattoreiden hallinto oli liberaalia, moniarvoista ja humaania.

Jaska Brown kirjoitti...

Yrjöperskeles: Näinhän asia on. Eniten vahinkoa maailmassa saavat aikaan hyvää tarkoittavat aktivistit.

Dust: Ainakin saamme elää mielenkiintoisia aikoja.

Kumitonttu: Mielenkiinnolla odotan, mitä lähi-idän vakaat maat kuten Arabiemiraatit ja Qatar tekevät, kun paska lentää tuulettimeen.

Mongolikonsuli: Erittäin hyviä pointteja. Lisäsin blogisi linkkilistaan. Olet kirjoittanut lyhyessä ajassa paljon asiaa, toivon että jaksat jatkaa. Moni on aloittanut melkoisella tykityksellä ja päivitystahti on sitten nopeasti hiipunut.

Strix Senex: Aivan, ei suoranaista anarkiaa, vaan Saudi-Anarkian tapainen valtio jossa kaikki on sallittua kunhan siitä ei jää kiinni.