Tervetuloa!Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


lauantai 31. lokakuuta 2015

Sivallus CCCXLI

Eilen aamulla:
- Isä, miksi sinun pitää lähteä taas niin aikaisin töihin?
- Katsos, kun pitää tienata rahaa, jotta saadaan ostettua perheelle ruokaa, maksettua vihervasemmiston sossutuet ja suojatyöpaikat, kustannettua kreikkalaisten eläkkeet sekä järjestettyä irakilaisten elätys Suomessa.

7 kommenttia:

Reijo Koiras kirjoitti...

Heh, tee työtä jolla on tarkoitus

Anonyymi kirjoitti...

Mitäköhän ovat nämä vihervasemmiston suojatyöpaikat? Kuuluvatko opettajan hommat niihin? Entä sairaanhoitajat ja lääkärit? Entä täysin teoreettinen fysiikan tutkimus tai lähes mikä tahansa muu luonnontieteellinen tutkimus? Lähes fysiikan, kemian, matematiikan ja biologian tutkimus on täysin hyödytöntä yhteiskunnalle ainakin innovaatiomielessä. Jos innovaatioita syntyy aikajänne on paremminkin vuosikymmenissä tai -sadoissa kuin vuosissa. Ovatko siis kaikki perustutkijat suojatyössä?

Anonyymi kirjoitti...

Entä armeija. Sotilaan hommaa hyödytömpää on vaikea keksiä, silti joka kadetille luvataan varma työpaikka. Ovatko he suojatyössä?

Anonyymi kirjoitti...

Tuskin vihervasemmisto saa sen enempää tukia kuin esim. persut tai kepuliitit. Miksi siis "vihervasemmiston" tuet ovat ongelma?

Jaska Brown kirjoitti...

Reijo Koiras: Kiitoksia. Tämä on vähän sama kuin se sinun ihastuttava sarjakuvasi, jossa todetaan irakilaisten haluavan pois Irakista, koska siellä on vaikeaa siksi että siellä on irakilaisia.

Taas sai nauraa makeasti anonyymin herne-maissi-paprikat nenässä -kommenteille, joten päätin poikkeuksellisesti säästää ne jälkipolvillekin naureskeltavaksi. Osui ja upposi. On NIIN klassikkotyyliä. Eli: "Ei haittamaahanmuutolle!" "Jaaha, et siis halua että tänne muuttaa saksalaisia diplomi-insinöörejä tai hollantilaisia liikkeenjohtajia."
Eli väännetäänpä vielä kerran rautalangasta siltä varalta, että joku vihervasemmistolainen tavaa tätä tekstiä. Julkisella sektorilla opettajat, terveydenhoitoala, tekninen huolto ja tutkijat tekevät hyödyllistä työtä, samoin moni muu. Ainakin jos eivät opeta uggabuggan kieltä, työskentele paperittomien klinikalla, korjaa VOK:ien vesivahinkoja tai tee väitöskirjoja, joiden rinnalla Pahkasian vuosikerta vaikuttaa ensyklopedialta. Armeijan tehtävä taas on varmistaa että muut saavat tehdä työnsä rauhassa. Ja mitä vihervasemmiston enempiin tukiasiin tulee, niin olisi hauska nähdä tutkimus mitä poliittista kantaa edustetaan eniten pahimmissa turhatyöpaikoissa kuten haittamaahanmuuttoa edistävissä työtehtävissä. Toki persukin saisi niissä saman palkan, mutta yleensä persuilla on sen verran itsekunnioitusta jäljellä, että eivät sentään mitä tahansa huoraamista leipänsä eteen tee.

Anonyymi kirjoitti...

Kuuluneeko nää maataloustuetki näihin veronmaksajien riippoihin ..
ainaki mitä männävuosina on lukenut niin tuntuvat kuuluvan.

-jpt-

Kumitonttu kirjoitti...

Tom of Finland se siellä näemmä mussuttaa poromiehistä, maanviljelijöistä, tutkijoista ja lääkäreistä. Nehän ovat aivan samalla viivalla kuin irakilaiset shiia-militiat ja heitä paapovat SPR:n sekopäät.