Tervetuloa!



Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


lauantai 17. lokakuuta 2015

Sivallus CCCXXXIX

Ainoa kulttuurinvaihto, jota muslimien kanssa kannattaa harjoittaa, on sivistyneen kulttuurin vaihtaminen islamin tilalle.

5 kommenttia:

Kumitonttu kirjoitti...

Tässä Asian Timesin kirjoituksessa on raikas näkemys "pakolaisaallon" syistä. Muslimimaat ovat romahtamassa ja romahdus nopeutuisi, jos emme antaisi sille jalansijaa Euroopassa.

Feyris Nyannyan kirjoitti...

mmhh.. sanoin kerran naapurin korttelipitserian pomolle: "jesus loves you, muslim". Eli käytännössä kerjäsin verta nenästäni. se katsoi vähän kummasti. siinä sitä.. jonkinnäköistä sivallusta. yritin olla vain harras kristitty, herra konstaappeli.

Jaska Brown kirjoitti...

Kumitonttu: Oli erinomaisen hyvä artikkeli. Pitääpä kirjoittaa aiheesta välihuomautus, kunhan ehtii.

Feyris Nyannyan: Hyvä veto! Kelpo vastarinnan tapa on myös joka kerran kaupassa käydessä pudottaa pekonipaketti halal-tuotteiden sekaan.

Becker kirjoitti...

Tuossa Asian Timesin kirjoituksessa Ruotsi on hyvin vahvasti esillä, ja syystä. Ruotsissa tosin perheen kunnian tuhonneet tyttölapset yleensä paiskataan parvekkeelta alas edellyttäen että ei asuta ensimmäisessä tai toisessa kerroksessa.
Raiskaamisesta ei paikallinen media innostu, mutta ohjeita paremman seksin harjoittamiseen on kyllä joka aviisissa.
Ruotsalaisilla kaksi huomattavaa joukkopsykoosia. Muslimien maahanmuutto ja seksuaaliset poikkeavuudet.

Jaska Brown kirjoitti...

Becker: Mutta toisaalta Ruotsissa on viime aikoina palanut muutamia VOK-korvamerkittyjä taloja. Ehkä viikinkien veri sittenkin on palaamassa...