Tervetuloa!Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


tiistai 7. huhtikuuta 2015

Välihuomautus 66: Tarjous josta täytyi kieltäytyä

Sähköpostin roskasuodatin ei taaskaan ollut ihan kohdilleen viritetty (Ikuisuusongelma: kuinka saada roskaposti suodatettua ja pysyä silti peniksenkehitinteknologian edistymisen aallonharjalla) ja laatikkoon pläjähti seuraavanlainen viesti:

hallo jasika,
wie alt bist du nun?
ich bin evi allon, 23, stewardess bei swiss airlines.
ich bin sehr loyal, zärtlich und liebevoll. ich suche eine dauerfreundschaft mit dir, wenn du jünger bist als 30, aber nicht nur für sex. wollen wir uns mal in den sommerferien treffen?
liebe grüsse
evi


Liitteenä oli kolme kuvaa, joissa oli kieltämättä ihan ajokelpoisen näköinen nisäkäs. Kaikissa oli päällä hihaton paita ja farkkushortsit, yhdessä vilahti aavistus mukavan muotoista ja kokoista, ilmeisesti luomutissiä.

Salli joskus syyttelee, että tuollaisen naisen nähdessäni minä aina unohdan olevani naimisissa. Minulla on tapana vastata, että päinvastoin, silloin minä sen vasta muistankin.

Valitettavasti on myös todettava, että vaikka kuinka vakuuttaisi olevansa ”uskollinen, hellä ja rakkautta täynnä”, uskottavuus hieman kärsii siitä että lähettää itsestään puolipukeisia kuvia tuntemattomalle. Olisi nyt edes nimen voinut kirjoittaa oikein. Jasika. Tai edes laittaa siihen välilyönnin, Ja sika, mikä taas kuvastaisi vastaanottajaa.

Sitä paitsi lentoemo sveitsiläisessä lentoyhtiössä? Missä hiton välissä me tavattaisiin, Huitsinnevadasta on lähimmälle liikennelentokentälle helvetin pitkä matka. Eikä Swiss Airlines taida Suomessa lentää muualle kuin Helsinkiin. Ja tässä maailmassa ei ole niin hyvinmuotoiltua tussutelinettä, että sen takia viitsisi Hesaan lähteä.

Lopullinen kuolinisku tuli sitten ikärasismista. ”Jos olet alle 30-vuotias”. Se siitä sitten. Törkeää! Tosin ymmärrettävää – en minäkään vaivautuisi yli 30-vuotiaan naisen perässä juoksemaan.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heh, ammattitaidottomuus on aina säälittävää, olkoonkin että kyse on huijareista. Tämmöisen kurpitsavankkuritarinan bongasin taannoin sähköpostini roskapostisuodattimesta:

"Terveisin: Vuodesta Sandrina Omaru Abidjan. Cote dIvoire, Länsi-Afrikassa. Hei Rakas, Olen syvällä se kunnioitus ja nöyrä jättämistä, pyydän ilmoittamaan seuraavat muutaman rivin ystävällisistä käsiteltäväksi, toivottavasti säästele joitakin arvokkaita minuutin lukea seuraava valituksen sympaattinen mielessä. Minun on tunnustettava, että se on erittäin suuria toiveita, iloa ja innostusta, että minä kirjoitan sinulle tämän sähköpostin, jonka tiedän ja uskon uskon, että se on varmasti löytää sinut hyvässä kunnossa terveyden. Nimeni on Sandrina Omaru; Olen ainoa lapsi edesmennyt vanhempien Chief. Mr. Williams Omaru. Isäni oli erittäin arvostettujen yritysten magneetti jotka toimivat pääkaupungissa Norsunluurannikko aikana hänen päivänsä. On surullista todeta, että hän kuoli mystisesti Ranskassa aikana yksi hänen liikematkoja ulkomaille Vaikka hänen äkillinen kuolema oli sidoksissa tai pikemminkin epäillään olleen pääsuunnittelija jo"

Että tuommoista sontaa. No on tässä impiwaaralaisessa mongolikielessämme (joka niin aina ja peruuttamattomasti muodostaa Suuren Barrikadin meidän ja niiden Oikeiden Eurooppalaisten välille) sentään sekin hyvä puoli, että ei se ihan noin vaan taivu konekäännöksille, vaikka tekniikka kehittyykin. ;)

Tuon viestissä olleen sähäriosoitteen jätän nyt varmuuden vuoksi tuosta mökellyksestä pois, vaikka en toki uskokaan että tämän blogin lukijoista kukaan olisi niin idiootti että tuohon haksahtaisi.

-G-mies-

Kari Rydman kirjoitti...

Rohkenen kommentoida hymiöllä. :D

Tom Kärnä kirjoitti...

En minäkään lähtisi Helsinkiin.

TapsaK kirjoitti...

Itse olen törmännyt sähköpostiin jossa nainen toteaa että "Olin vaikuttunut kana"... Se kertookin jo paljon tai ei sitten yhtään mitään. Olen kuullut että ulkomailta voi tilata kaikenlaisia mömmöjä mutta nyt niiden käyttäjätkin ovat tilattavissa. :)

Topalassu kirjoitti...

Ajokelpoinen nisäkäs :DDD

Becker kirjoitti...

Piru vie, sen verran vielä saksankieli hallinnassa, että ymmärsin lentoemon viestin.

Ihmeellisintä tai pateettisinta on se, että noihin huijauksiin idiootit lankeaa.

En yhtään ihmettelisi, jos Helsingin Lentoasemalla seisoisi jokin hyvin toimeentuleva maanviljelijä huonosti istuvassa puvussa harmaine kenkineen ja Old Spicen tuoksun täyttäessä lähitienoot. Takataskuun tungetussa käppyräisessä lompakossa olisi tuhti tukku Euroja alkavan suhteen sinetöimiseksi.

Jaska Brown kirjoitti...

G-mies: Joo, noita ystävällisiä nigerialaisia tms ilmestyy minunkin sähköpostiini, mutta ne päätyvät automaattisesti roskapostikansioon. Jopa suodattimet tunnistavat ne huijauksiksi.

Kari Rydman: Tämä oli yksi niistä harvoista postauksista, joita en näyttänyt etukäteen vaimolle... no, selitys on kyllä se, että julkaisemisen aikaan olimme eri paikkakunnilla.

Tom Kärnä: Minä en Helsingissä käy muuten kuin työ- tai urheiluasioissa ja se riittää.

TapsaK: Kauan eläköön Google-kääntäjä ja suomen kielen vaikeus.

Topalassu: "Pantavan näköinen" oli sen verran kulunut fraasi, että piti keksiä korvike.

Becker: Periaatehan on, että isoa kalaa kannattaa pyytää vaikka ei saisikaan.