Tervetuloa!Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Välihuomautus 65: Kansalaisaloite

Aloite rikoksiin syyllistyneiden maahanmuuttajien karkoittamisesta kaipaa vielä muutamia tuhansia allekirjoittajia. Olkaa hyvät ja laittakaa toimeksi, jos ette ole vielä kansalaisvelvollisuuttanne suorittaneet. Pakko minunkin mainostaa, kun media on enimmäkseen tästä vaiennut, toisin kuin eräistä muista taannoisista kansalaisaloitteista, joita kyllä jaksettiin rummuttaa tarvittavan 50 000 allekirjoittajan saamiseksi.

LINKKI

6 kommenttia:

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Saattaa tuo Helsingin käräjäoikeuden "yleisen työtilanteen(tm)" purkautuminen 21.4.2015 klo 13:00 tuottaa taas piikin tuohon aloitteeseen.

Itse säästelen oman ääneni Nuivalle Persulle ja aloitteen äänirajan täydentämiseen viime metreillä. :)

Yrjöperskeles kirjoitti...

Hitto, hyvä kun hoksasit muistuttaa. Multa tuo oli jo puolittain unohtunut. Laitoin muistutuksen omaankin blogiini.

RH kirjoitti...

Miten niistä aloitteista vois tietää, ellei sitten itse mene selaamaan kaikkien älyvapaiden joukosta järkeviä kansalaisaloitteita? Kun lehdet ei halua olla suvaitsemattomia.

Tuli tuosta suvaitsemattomuudesta mieleen, että kun sen yhden ehdokkaan vaalilöpinään oli lehden mokan takia tullut sanan "suvaitsevaisuus" tilalle "suvaitsemattomuus", niin uskon, että kyseessä oli täysin tahallinen "vahinko".

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Medialla on oma lehmä ojassa: se haluaa pitää mahdollisimman monta rikollista maassa, jotta lööppeihin riittää aiheita. He itse ilmeisesti asuvat hyvätuloisten puhtaanvalkoisilla alueilla, joten lisääntyneestä ulkomaalaisten aiheuttamasta rikollisuudesta ei ole heille vaaraa.

Anonyymi kirjoitti...

FB:ssa oli jonkun J.J.P. Uusitalon kirjoitus, että kansalaisaloite pikemminkin höllentää, kuin kiristää maastakarkoituksia:
"Kai mä olen missannut jotain, koska maasta karkottamisen nykyiset perusteet ovat:
1) joka oleskelee Suomessa ilman vaadittavaa oleskelulupaa
2) jonka on todettu syyllistyneen rikokseen, josta on säädetty enimmäisrangaistuksena vähintään yksi vuosi vankeutta taikka jonka on todettu syyllistyneen toistuvasti rikoksiin
3) joka on käyttäytymisellään osoittanut olevansa vaaraksi muiden turvallisuudelle
4) joka on ryhtynyt taikka jonka voidaan aikaisemman toimintansa perusteella tai muutoin perustellusta syystä epäillä ryhtyvän Suomessa kansallista turvallisuutta vaarantavaan toimintaa"

Satutko tietämään, onko se näin? Itse menetän hermoni heti lakitekstejä plaratessani.

Anonyymi kirjoitti...

Nähtävästi se pitää paikkansa jonkun ulkomaalaislain puitteissa.