Tervetuloa!Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


tiistai 9. joulukuuta 2014

Sivallus CCCXIV

Taannoin oli pienimuotoista kohua leireistä, joilla homoja pyrittiin "eheyttämään" heteroiksi. Harvoin kuulee yhtä typerästä toiminnasta. Ensinnäkin, tuskin edes onnistuu eli turhaa työtä. Toiseksi, jos onnistuu niin sehän osuu järjestäjätahon omaan nilkkaan. (Oletan että pääjehut ovat heteromiehiä.) Mikäli homot eheytyvät, niin entisestään kova kilpailu naisista kiristyy. Ja mikäli lesbotkin eheytyvät, niin heteromiesten riesaksi tulee lisäksi liuta rumia naisia.

8 kommenttia:

Professori kirjoitti...

Loogista kyllä. Hymyilytti.

Anonyymi kirjoitti...

Heterosinkkumihen paras ystävä on homo joka suostuu toimimaan puhemiehenä kiinnostaviille naisille.

Kokemusta on.

Tupla-J kirjoitti...

No jaa. Vakavammin ajatellen esimerkiksi kristityn tehtävä on tehdä lähimmäisilleen hyvää. Jos jonkun saa opastettua kaidalle polulle, hyötyy siitä opastettu poistuessaan geneettisestä umpikujasta, ja kristitty puolestaan on päässyt toteuttamaan uskontonsa imperatiivia.

Lesbon eheytyessä puolestaan syntyy hyvin äkkiä voimakas motiivi tulla vähemmän rumaksi, ja yhteiskunnan nettokauneus nousee. Everyone wins.

Jaska Brown kirjoitti...

Professori: Kiitos. Mietin vähän uskaltaako tätä tosiasiaa sanoa...

Ano: Voipi hyvinkin olla.

Tupla-J: Totta tuokin. Olen tuntenut toistakymmentä vuotta hyvänpäiväntuttuna erään lepakkonaisen. Ulkonäkö muuttui "ihan ajokelpoisesta" julkilesboutuessa "siilitelaketjuksi". Ja on sellaisena pysynyt, joskin on myönnettävä että varmasti saisi vielä nykyäänkin itsensä huomattavan normaalin näköiseksi halutessaan. En siis tarkoita, että pitäisi "laittautua" (itse en pidä meikatuista naisista, mutta se on oma preferenssini), vaan lakkaisi laittautumasta tahallaan huonommaksi.

RedEyedFrog kirjoitti...

Mä en yleensä viitsi vastata näihin juttuihin, koska en oikeastaan tiedä, kuinka tosissanne olette näiden kanssa... Mutta jotenkin nää kommentit saa kyllä nyt epäilemään, että ainakin enimmäkseen tosissanne.

Jaska Brown kirjoitti...

RedEyedFrog: Yksinkertainen sääntö miesten naisteorioihin. Silloin, kun olet varma, että me olemme tosissamme, me vitsailemme. Ja silloin, kun olet varma, että me vitsailemme, olemme tosissamme.

RedEyedFrog kirjoitti...

Entä silloin, kun olen epävarma? Ja mitenkäs noi miesteoriat eli vaikkapa nyt homot?

Jaska Brown kirjoitti...

Menee kvanttifysiikan puolelle. Partikkeli (teoria) saattaa sijaita todennäköisyysfunktion mukaisesti missä tahansa pisteessä fakta-huumori -asteikolla. Eikä sen liikesuuntaa ja -nopeutta voi Heisenbergin epätarkkuusperiaatteen mukaisesti mitata yhtä aikaa tarkasti.