Tervetuloa!Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


tiistai 6. tammikuuta 2015

Sivallus CCCXIX

Kun edes epäillään - ilman mitään todisteita - muslimeja vastaan tehtyä terrori-iskua, järjestetään mielenosoituksia maahanmuuttokriitikoiden tuomitsemiseksi. Kun muslimi tekee terroristi-iskun länsimaassa, järjestetään kampanjoita muslimien suojelemiseksi. Kun muslimit terrorisoivat toisia muslimeja, näille hommataan turvapaikkoja länsimaista. Voisiko joku kertoa kenen pitäisi tehdä ja mitä kenelle, jotta ei järjestettäisi muslimeille tukea tai järjestettäisiin maahanmuuttokriitikoita ymmärtäviä tukimarsseja?

7 kommenttia:

Yrjöperskeles kirjoitti...

Jaa-a... heitit pahan pallon... pelkäänpä että todennäköisempää on, että Jaska lähtee Sallin kanssa tanssimaan. Ja minä muistan, mikä se tanssimisen ehto oli.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Noin vakavammin ajatellen vielä, niin huonoltahan tuo näyttää. Kun tuon kaltaiset mielenilmaukset ovat tiedostavaa muotia ja ne antavat ihmiselle helpon ja vaivattoman mahdollisuuden ruokkia tiedostavaa egoaan ilman sen kummempaa pohtimista että mitähän tässä nyt oikeastaan ollaan tekemässä ja kenen puolesta, niin miksipä tiedostavat ihmiset tuon lopettaisivat. Itselleni tulee tästä taas kerran mieleen ne 1970 - 1980-luvun vaihteen mielenosoitukset ja kampanjat ydinaseettoman pohjolan puolesta. Joissa vaadittiin, että Suomeen, Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan, jossa ei ollut ydinaseita ei sijoitettaisi ydinaseita ja jätettiin kokonaan huomioimatta eräs Murmansk, jossa niitä oli kyllä yllin kyllin. Ja tehtiin vielä kaikki ihan pokkana. Mahtoi silloin olla KGB:n hepuilla naurussa pitelemistä.

Pelottavinta kai lienee, että tuo muslimeja symppaava ja uhriuttava mielenosoittaminen loppuu varmaankin vasta siinä vaiheessa, jos tilalle keksitään jotain vielä hullumpaa, mutta minun mielikuvitukseni ei riitä keksimään, että mitähän se sitten mahtaisi olla.

Anonyymi kirjoitti...

Naisista pitävien homojen ja puhelinkoppina itseään pitävien varisten oikeudet?

Oinomaos kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Oinomaos kirjoitti...

Kiitos oivaltavasta sivalluksesta, sitä häikäilemättä ja lupia kyselemättä omassa blogissani lainasin.

Oinomaos kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Jaska Brown kirjoitti...

Oinomaos: Kiitän kunniasta.

Näin jälkeenpäin voi todeta, että olinpa profeetallisempi kuin itse Muhammad: tämän sivalluksen julkaisin vain muutama tunti ennen terrori-iskua.
Tosin kyynis-realistisesti voi todeta, että saa olla aika hyvä tuuri jos onnistuu julkaisemaan mitä tahansa ilman että muutama tunti sen jälkeen tapahtuisi jossain päin maailmaa ihmishenkiä vaativa muslimien terrori-isku.