Tervetuloa!Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


sunnuntai 24. elokuuta 2014

Sivallus CCCV

Iltalehti otsikoi nettivideoklippinsä: Jari Sillanpää paljasti romanttisen puolensa. Tuohon ei voi muuta todeta, kuin että katsokoon ken uskaltaa.

4 kommenttia:

Tomi kirjoitti...

Urheilumiehelle kevennykseksi.
Toinen homppeli A.-P. Liukkonen otti uinnin EM-kisoissa Suomen ainoan mitalin. Ja kisojen kovatasoisimmasta lajista.

Jaska Brown kirjoitti...

Joo, upea suoritus! Harmi kun en voinut katsoa, päivä kun meni yleisurheilun merkeissä. Uintilajeista arvostan vapaauintia todella korkealle. Jos kerran on vedessä tarkoitus edetä kovaa, niin sitten uidaan kroolia eikä mitään perhostelua, rinulia tai selkää. Kas kun ei ohjelmassa ole myös varvasuintia... Mutta siis tosi kova juttu, oikeasti. Kovatasoisimmasta en tiedä, käsittääkseni uimarit itse pitävät satasen vaparia kuninkuuslajina. Omasta näkövinkkelistäni vapaauinnin jokainen matka on uinnin kuninkuuslaji. Liukkosesta itsestään totesin hepun nähdessäni, ettei ole mikään ihme että päämatkaksi on valikoitunut 50 metriä. Johan tuon kokoinen tyyppi on altaaseen kaatuessaan melkein puolivälissä maaliin.

Tomi kirjoitti...

Olit Tampereella katsomassa kisoja?

Sää oli niin huono, että eikö olisi ollut mukavampaa katsoa kotisohvalta?

Jaska Brown kirjoitti...

Kai kaikkia kisoja on mukavampi katsoa kotisohvalta, mutta tunnelma ei ole sama. Ja joskus pitää sattuneista syistä olla paikalla. Vaan siihen en ota kantaa missä tänään olin - olihan tänään Tampereen lisäksi nuorten SM-kisoja kahdellakin paikkakunnalla.