Tervetuloa!Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


keskiviikko 20. elokuuta 2014

Sivallus CCCIV

ISIS kieltää kemian ja filosofian opetuksen islamin vastaisina.

Vaan eivätpäs uskalla nekään puuttua pakkoruotsiin.

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ehkäpä ruåtsin sallimisessa on hyvinkin järkeä, sehän kun taitaa olla isikselle mitä tärkein rekrytointialue... ;) Tuo kemian kieltäminen voipi ainakin siinä iskeä wanhurskaitten miesten omaan nilkkaan, että jossakin nyrkkipajassahan ne itsemurhajuhanien tarvitsemat tökötitkin on keiteltävä kokoon. ;)

Kumitonttu kirjoitti...

Jos olinkin nuorempana neokonservatiivien ymmärtäjänä tukemassa Irakiin ja Afganistaniin lähtemistä, niin nykyisin taidan olla puhdasverinen isolationisti eli 1900-luvun alun republikaani.

Oma ehdotukseni on, että rajat kiinni ja kaikki maahan tulleet lähi-itäläiset rajojen ulkopuolelle. Sotikoot keskenään aavikollaan.

Anonyymi kirjoitti...

Olen samaa mieltä, sotarikollisia varmuudella kaikki sinne lähteneet koska lähtijät sidotaan porukkaan siviilien murhien kautta
kuten mafian piirissä on aina tehty. Ne on tuomittava ja karkotettava maasta sekä annettava ikuinen porttikielto.
Hyysäreitten ohjelma TV2 ajankohtainen esitettiin eilen tosi törkeää Hamas propagandaa ja syytettiin Israelia kaikesta. Mutta ei sanaakaan tuhansista raketeista joita on ammuttu Gasasta ja ei sanaakaan tapetuista tunnelin kaivajista.
Jaskalle tässä kysymys Kun Damaskos on maailman vanhin kaupunki. Niin onko se vanhempi kuin maailman vanhin ammatti ?

Ironmistress kirjoitti...

Myydään kaikille osapuolille niin paljon aseita kuin pystyvät käteisellä maksamaan, suljetaan rajat ja katsotaan, kuka jää viimeisenä henkiin.

zor kirjoitti...

Rajalle terminaattoribotit ampumaan ylitystä yrittävät? http://en.wikipedia.org/wiki/Samsung_SGR-A1

Jaska Brown kirjoitti...

Islam on ihmiskunnan syöpäkasvain. Se voi elää ja menestyä vain, jos länsimainen yhteiskunta sitä ruokkii. Se käyttää länsimaisen teollisuusyhteiskunnan tuotteita, teettää aivotyöt länsimaisilla ja ruumiillisen työn kehitysmaalaisilla. Tämä tehdään sillä rahalla, joka saadaan myymällä muulle maailmalle tuotetta, jota nyt sattuu maaperässä tuurilla olemaan.

ISIS ja islamistit ylipäätään voivat kieltää kemian ja minkä tahansa muun opetuksen, mutta he eivät voi olla käyttämättä niiden opetuksen avulla valmistettuja tuotteita. Eli jälleen kerran: islamistien toiminnassa ei ole minkäänlaista johdonmukaisuutta, moraalista nyt puhumattakaan.

Becker kirjoitti...

Tuossa Jaska ilmaisi kyllä hyvin islamin luonteen.

Olen tismalleen samaa mieltä.

Vaikka olisi kuinka rauhaa rakastava ja maallistunut muslimi, niin et tiedä milloin tyyppi heittää läppää ja kusettaa naivia eurooppalaista.

Rättipäihin pitää suhtatua aina varauksella, oli sitten rikas tai köyhä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Jaskan määritelmä islamista syöpänä on osuva. Ja tuolla ”opetussuunnitelmalla” varmistetaan, että syöpä ei ainakaan parane. Paradoksaalista on se, että kyllä suomalaisen median ynnä tutkijoittenkin parissa tuo varmasti tajutaan, mutta kun aikanaan on tullut esitettyä se ikioma, länsimainen näkemys islamista ja sitä tarpeeksi jankattu, niin nyt joudutaan sitten selittämään ympyrää neliöksi, ettei tulisi menetettyä omia kasvojaan.

Korppi on oikeus kirjoitti...

Hieman aihetta sivuten:

http://areena.yle.fi/tv/2280640

Kiintoisaa, että YLE on ottanut moisen dokumentin ohjelmistoonsa. Vaikka kyllä tuossakin kuullaan muutamaan kertaan latteuksia "no kyllä eurooppalaisetkin".

Tom Kärnä kirjoitti...

Nauroin, kun luin tämän merkinnän.

Tuli kuitenkin mieleen, että vasta julkaisemani blogimerkintä sopisi hyvin yhteen tämän kanssa. Oi, katso, jos jaksat, ehdit ja viitsit:

Väkivaltafantasia

Jaska Brown kirjoitti...

TK: Joo, luin. Kyllä tuo barbaria vihaksi pistää, mutta pitää kuitenkin yrittää olla vajoamatta samalle tasolle vihollisensa kanssa. Paitsi ehkä kuvitelmissa...

Tom Kärnä kirjoitti...

Kirjoitin tuon, kun en ollut saanut yöllä nukuttua.