Tervetuloa!Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


torstai 19. tammikuuta 2012

Sivallus CCXVIII

Kuopiossa pidätettiin Pitkälahden ABC:ltä nainen, joka oli tunkenut hameensa alle mm. 14 kahvipakettia, neljä neljän litran moottoriöljykanisteria, kahdeksan lihapullapakettia, naudanpaistisuikalepaketteja, saunatuoksuja ja makeisia. Nainen osoittautui 45-vuotiaaksi varkautelaiseksi (pun not intented). Ihmetyttää vain, että olipa naisella habaa ja hameen alla kunnon kantotelineet. Nyt eri foorumeilla kyseisen naisen etnisyydellä spekuloidaan rasistisesti. Syyttelijöiden tulisi hävetä ja miettiä, miltä tuollainen etninen loukkaaminen rehellisistä mustalaisista tuntuu. Ovat varmasti molemmat pahastuneet.

4 kommenttia:

Nollavaimo kirjoitti...

Kiittäen nauruista niiaa Nollis. :D

Keskiäkäinen mies kirjoitti...

Ninhän se menee, että 20% mätämunia pilaa sen kunnollisen 80%:n maineen. Ja joskus se menee jotenkin päinvastoin...

Jaska Brown kirjoitti...

Kumma kyllä, itselläni ei henkilökohtaisella tasolla ole ko. kansanryhmästä negatiivisia kokemuksia. Yhteiskunnallisella tasolla kyllä.

Anonyymi kirjoitti...

Ei mullakaan ole varsinaisessti negatiivisia kokemuksi,a tosin johtuneeko se siitä että en päästä niitä liikkeesseeni sisään (tai ne eivät halua tulla, kun on sellanen pieni musta pörrönen karhukoira) todennut että vähemmmän ongelmia kun ei ne tule, eli ongelmien ennakkopoistoa ...