Tervetuloa!Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


lauantai 14. tammikuuta 2012

Sivallus CCXVI

Eteläkorealaisten lehtitietojen mukaan Pohjois-Korea on rankaissut jopa puolen vuoden työleirituomioilla niitä, jotka eivät ole surreet riittävän näyttävästi Suuren Johtajan kuolemaa. Tästä voidaan päätellä, että pohjoiskorealaisilla on kaksi vaihtoehtoa: 1) itket tai 2) itket ja itket.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kunnollisen Pohjoiskorealaisen velvollisuuksiin kuuluu nyt vaihteeksi nääntyä muuhunkin kuin krooniseen aliravitsemukseen...tai ainakin teeskennellä sitä parhaansa mukaan. Tiedäpä nyt tuota sitten, miten aitoja ja spontaaneja ne töllöstäkin nähdyt itkukohtaukset lopulta ovat? Aika loppuunsa aivopestyä porukkaahan tuolla taitaa kumminkin asustaa...

Anonyymi kirjoitti...

Pohjoiskorealaisten lähteiden mukaan eteläkorealaisissa tiedotusvälineissä julkaistuissa jutuissa ei ole siteeksikään totta. Harmi, jos hauskat stoorit osoittautuvat vain valeiksi, eikä ketään oikeasti laitetakaan leirille.

Tomi kirjoitti...

Kyllä Suuri Johtaja oli liian inhimillinen ollakseen palvottava. Kyllä tosi äijä olisi herännyt kuolleista silkalla tahdonvoimallaan.

Jaska Brown kirjoitti...

Tiedä sitten oliko totta. Pohjoiskorealaisiin lähteisiin en kuitenkaan hirveästi menisi luottamaan muissakaan asioissa kuin golftuloksissa. Vai mitä sanotte valtiosta joka kaivaa rajan ali tunneleita hyökkäystä varten ja niiden paljastuttua väittää kyseessä olevan hiilikaivostunneleita. Tämän osoittamiseksi seinämät oli maalattu mustaksi.

Jaska Brown kirjoitti...

Niin ja Tomi, itseäni hämmästytti suuresti ettei Kim II:sta koskaan julistettu kuolleksi ja seuraavana päivänä ilmoitettu hänen herättäneen itsensä henkiin tekemällään ihmekeksinnöllä.