Tervetuloa!Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


perjantai 20. tammikuuta 2012

Sivallus CCXIX

Miehet antavat kaikkensa, jotta saisivat seksiä. Naiset antavat seksiä, jotta saisivat kaikkea.

6 kommenttia:

Yrjöperskeles kirjoitti...

Joskus maailma on pelottavan selkeä. Tosin, niin kuin itsekin varmaan tiedät, vanhemmiten asiat tasoituvat. Kun koira heiluttaa häntää eikä häntä koiraa, on elämä jotenkin leppoisempaa.

Jaska Brown kirjoitti...

Säälittävintä on, että näin vanhaksi piti elää, ennen kuin osasi tiivistää olennaisen sanoiksi. Sitä paitsi pelkään pahoin, että meikäläiselle käy kuin Lapin kelopuulle: vaikka runko lahoaa, niin oksa on helvetin kova.

Nimetön kirjoitti...

Jos tämä aforismi on tosi, niin miksi kohdella naisia muina kuin huorina?

Jaska Brown kirjoitti...

Ano, samasta syystä kuin kohdella miehiä muina kuin kävelevinä lompakkoina.

(Tämä oli edellisen, poistamani kommenttini korjaus)

Kai-Ari Lundell kirjoitti...

:)

Hauska ketju, mutta aforismisi on hieno.

Jaska Brown kirjoitti...

Tervehdys Enkeliporsas! Olin kirjoittanut viimeisimpään tarinaasi seuraavan kommentin, mutta en pääse aukaisemaan kommenttilomaketta (yritin kahdeltakin koneelta). Jotain häikkää. Omassa blogissa oli samaa ongelmaa, mutta se poistui kun asetin kommentit näkymään ilman varsinaista juttua.

Mutta tässä kommentti, jonka olisin laittanut:

No tämähän oli täysin odotettavissa, ainoa hämmästyksen aihe on siinä että kesti näin pitkään. Tosin kun muistelee parinkymmenen vuoden takaisia ennusteitaan, niin näinhän sanoinkin: nyt ovat kouluikään tulleet ne lapset, joiden vanhemmat ovat ensimmäiset tasapäistävän peruskoulun käyneet ja he osaavat vaatia omille lapsilleen parempaa. Kun tasokurssit poistettiin yläasteilta, poistettiin mahdollisuus erotella oppilaita järkevästi heidät taipumustensa mukaan. Jos kouluissa ei saa erotella, koulut erottautuvat.

Suomalainen peruskoulu on loistava paikka, jossa kaikkien pitäisi saada samat mahdollisuudet. Nyt vain valitettavasti on yritetty ajaa siihen suuntaan, että kaikki saisivat samat lopputulokset. Peruskoulujen ei tule erikoistua eikä "profiloitua", vaan peruskoulujen sisälle tulee luoda erilaisia polkuja, jotka antavat opiskelijoille heidän kykyjensä mukaisia mahdollisuuksia.

Erityisen huolissani olen alemmista sosiaaliluokista. Haaskaamme valtavan määrän resursseja, jos hyvään koulutukseen (nykysuuntauksessa tulevaisuudessa hyviin kouluihin) osaavat ohjautua vain ylemmän sosiaaliluokan lapset. Tasa-arvo takaisin peruskouluun, tasapäisyys romukoppaan!