Tervetuloa!Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


perjantai 27. maaliskuuta 2009

Väliraportti kaksoishätätilanteesta

Halla-aholle pamahti sitten syyte kiihottamisesta kansanryhmää vastaan ja uskonrauhan rikkomisesta. Kun oikeuslaitoksella ei tunnu olevan murhaajia, rattijuoppoja, huumekauppiaita tai muita vähäpätöisempiä rikollisia jahdattavaksi, niin hommataan nyt sitten Kalskeelle tekemistä.

Muutaman islamin historian, Muhammadin elämäkerran ja Koraanin (siis koraanin tulkinnan, ainoa oikea on se arabiankielinen) luettuani olen tullut siihen vakaaseen käsitykseen, että Muhammad meni naimisiin 6 - 7 -vuotiaan tytön kanssa ja rupesi bylsimään tyttöä tämän ollessa kypsässä yhdeksän vuoden iässä. Lääketieteellisesti ottaen tämä tekee äijästä pedofiilin. Se siitä.

Tilastotietojen mukaan somalien työllistymisprosentti on murto-osa siitä, mitä se on keskimäärin maahanmuuttajilla. Samalla rikollisuusprosentti on moninkertainen vastaavaan verrokkiryhmään verrattuna. Se siitä.

Olen henkilökohtaisesti ollut samassa työyhteisössä ainakin seuraavista maista kotoisin olleiden maahanmuuttajien kanssa: Viro, Ukraina, Venäjä, Puola, Unkari, Romania, Bulgaria, Bosnia-Hertzegovina, Kroatia, Serbia, Kosovo, Turkki, Irak, Eritrea ja Somalia. Kaikista muista maista tulleista pystyn sanomaan esimerkkinä ainakin yhden kunnollisen ihmisen paitsi lihavoiduista - ei mutta niitä olikin vain yksi maa, ja sieltä tulleista on kokemusta aika monesta. Se siitä.

Leivätön pöytä, täältä tullaan. Tukea Halla-aholle, vaikka en hänen sellikaverikseen haluaisikaan - ainoa asia jota inhoan antifasisteja enemmän, on tupakoitsijat. Mutta todennäköisyys tähän on pieni, koska päivän blogituksista päätellen moni muukin on liittymässä joukkoon tummaan.

Niin, se toinen hätätilanne. Jaska B. on kituuttanut kevätflunssassa muutaman päivän, joten viikon varsinainen kirjoitus saattaa siirtyä ensi viikon puolelle.

Miksi muuten pihalla seisoo suuntima-antennilla varustettu auto? Kuka koputtaa ovelleni? Mitä ihmet

Ei kommentteja: