Tervetuloa!Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


keskiviikko 24. elokuuta 2016

Sivallus CCCLIII

Vastoin aikaisempia tietoja Venäjän urheilijoita ei suljettukaan kokonaan paralympialaisista. Venäjän joukkue kilpailee omassa sarjassaan, vammaluokitus patologinen pakkomielle huijaamiseen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko Venäjällä oikeasti harjoitettu niin systemaattisesta dopingia kuin on esiin tuotu? En tiedä. Monissa maissa niin on varmasti tehty. DDR:ssä tietty. Niin tehtiin Suomessakin Lahden kisoissa ja Italiassa talviurheilussa. Monien maiden urheilijoita jää kiinni jatkuvasti. Heitä pitää tietysti rangaista siitä asianmukaisesti. En kuitenkaan pidä siitä, että urheilijoita rangaistaan kollektiivisesti kieltämällä osallistumasta kisoihin. Etenkään para-olympialaisiin. Tuntuu siltä, että urheilusta ja olympia-kisoista on tehty enemmän poliittinen asia. Mikäli tällä linjalla jatketaan, voidaan olympialaisista sulkea melkoinen osa kansakuntia. Politiikka ja urheilu pitäisi pitää täysin erillään.

Jaska Brown kirjoitti...

Ano: En tunne asiaa riittävän hyvin. On toki valitettavaa, että viattomat joutuvat kärsimään. Venäjän urheiluelämä on kuitenkin ollut niin vahvasti keskusjohtoista, että epäilen viattomien olevan aika harvassa.