Tervetuloa!Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


lauantai 1. elokuuta 2015

Sivallus CCCXXXI

Vihervasemmiston ainainen argumentti siirtolaistulvan kannattamiseksi on Suomen maine maailmalla ja suomalaisten tuotteiden boikottipelko ulkomailla. Oletteko kuulleet kovinkin laajasta japanilaistuotteiden boikotista, Japani kun hyväksyi viime vuonna vain 11 turvapaikanhakijaa ja sekin lähes kaksinkertaisti edellisvuoden määrän. Kuinka moni näistä vouhottajista itse boikoitoi japanilaistuotteita?

3 kommenttia:

Feyris Nyannyan kirjoitti...

sitäpä olen aina sanonut että mie lähen saatana japaniin lapseni kanssa jos/kun tämä neekerisaatio pahenee tulevaisuudessa. täytyy vain vetää taktisesti ja muuttaa maahanmuuttajana, ennekuin titteli muuttuu turvapaikanhakijaksi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Eihän tässä tarvitse lähteä merta edemmäksi kalaan (tietysti eihän Japani ole Suomesta kovin kaukana, eihän siinä ole kuin yksi valtio välissä), sillä kovin nuivasti suhtautuu Virokin aiheeseen, enkä ole kuullut vielä boikoteista ja kättelykielloista.

Feyris Nyannyanille: Jos Japaniin meinaat, niin otapa yhteyttä Marutei Tsuruseen. Heppu varmaankin osaa neuvoa, kuinka toimia:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Marutei_Tsurunen

Feyris Nyannyan kirjoitti...

joo hei, Stru.. trus. turu.. sturunen on tuttu markus kajon japanihommelista, jossa rakas kettusemme ihmettelee tuttuun tyyliinsä japanian metkuloita. niitä löytyy vielä jopa youtubesta, hyvä asia, se. onpi.