Tervetuloa!Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


maanantai 14. lokakuuta 2013

Välihuomautus 52: Mä vartiossa seison näin yössä yksinäin

Anonyymi kommentoi edellistä sivallusta seuraavalla linkillä. Repesin jälkimmäiselle videolle.

Videot on ilmeisesti kuvattu joltakin amerikkalaisten vartiopaikalta Afganistanissa. Jälkimmäisestä tuli mieleen Jukka L. Mäkelän kirja Salaista palapeliä, jossa hän kertoi episodin välirauhan ajalta. Suomalaisten vartiopaikka tähysti Neuvostoliiton Hangon-tukikohtaa ja tähystyspisteen päiväkirja kertoi vapunpäivänä seuraavaa:
- Klo 621, suuntima 207, kaksi venäläistä vartiomiestä tulee polkua pitkin rantaan.
- Klo 623, suuntima 183, vartiomiehet istahtavat kivelle ja panevat tupakaksi.
- Klo 631, suuntima 207, nainen tulee polkua pitkin rantaan.
- Klo 633, suuntima 183, nainen pysähtyy vartiomiesten luo.
- Klo 639, suuntima 183, nainen antaa toisen vartiomiehen lempiä.
- Klo 651, suuntima 183, nainen antaa toisenkin vartiomiehen lempiä.
- Klo 704, suuntima 207, nainen poistuu polkua pitkin rannasta.

Itse video jätti kyllä vastaamatta muutamiin kysymyksiin:
- oliko aasi pukeutunut houkuttelevasti?
- voidaanko puolustuksena käyttää sitä, että maan naiset ovat oikeasti niin rumia että ne on syytäkin pukea burkhaan?
- tuleeko aasin olla neitsyt ennen avioliittoa?
- tarvitseeko aasin kääntyä muslimiksi vai riittääkö että se on jo syntyjään aasi?

11 kommenttia:

Korppi on oikeus kirjoitti...

Vai silläviisiin Afganistanissa...

Anonyymi kirjoitti...

Tähän voinki kertoa yhden jutun 80-luvunpuolelta, kun oli opiskelemassa ja meillä oli yksi opiskelukaveri 45v silloin ja oli aikasemmin ollt terveyspuolen ammattilainen ja ollut joskus 70-luvulla yk:n hommissa jossain lähiidässä, oli kerran ollut iltakävelyllä kaupungilla ja ihmetellyt että mikä kauhee meteli oli aidantakana ja kurkannut aidanraosta, siellä oli lauma nuoria muslimimieheiä vetämässä aasia perseesee ja aasi piti melkosta äläkkää, ei tietoo nauttiko aasi siitä ..

Anonyymi kirjoitti...

Oliko siinä aasi?
Mää katsosin, että setä heitti keskimääräistä ärhäkämmän tröötin B-rapusta?

Anonyymi kirjoitti...

Sorry, se olikin alempi video. :)
t. Sama anoMuumi

Jaska Brown kirjoitti...

Joo, ei siinä ylemmässä mitään nähtävää ollut. Hajaantukaa. Heppu teki vaan normaalin kyykkypaskan, jollaisen jokainen suomalainen mies tekee useita kertoja vuodessa, kun maasto-oloissa ei satu olemaan huussia parin kilometrin säteellä. Alemmassa videossa sen sijaan suoritettiin Suomessa harvinaislaatuisempi operaatio.

Anonyymi kirjoitti...

Ja vieläkin ikävämpää työntelemistä:
http://toysoldier.wordpress.com/2013/10/14/taliban-rapes-suicide-bombers-during-training/

Sokerimunkki kirjoitti...

Jaska: Kyllä se nyt on vaan ihan kohteliasta kaivaa pieni kuoppa jonne paskantaa, eikä jättää liukumiinoja ympäriinsä. Kuopan kaivamiseen nyt ei kuitenkaan kovin kauan mene ja yhtäkkisen taistelun alettua ei varmaan ole mukavaa ryömiä omissa jätöksissään. Se oli muuten tosi mukavaa, kun oli kyykyllä maastoharjotuksessa ja kun suurin hätä oli ohi, niin tuli huomattua, että paskapaperi unohtui teltalle. Johtajavihkosta sitten epätoivoisesti repimään sivuja irti, ettei ne neljä päivää jalassa olleet kalsarit enempää haisseet Mordorille.

Jaska Brown kirjoitti...

Näytti aika kiviseltä maalta, paha kaivaa monttua. Kuva ei kerro, peittikö heppu muslimintaimen edes kivellä, mutta sikäläisen sivistystason tuntien epäilen.

Tähän liittyen pitää kertoa omakohtainen kokemus kertausharjoituksista. Oli pilkkopimeä yö, pilvistä ja uusikuu eli jos kurotti käden suoraan eteensä, niin sitä ei nähnyt. Keskellä yötä herättiin siihen, kun teltta tärähti ja vierestä kuului kiroustulva. No, ei siinä mitään, kohta nukahdettiin uudestaan. Aamulla huomattiin, että täällä haisee selvä paska. Vähitellen arvoitus ratkesi. Naapuriteltan kipinämikolle oli tullut hätä ja oli kävellyt mielestään turvallisen matkan päähän omasta majapaikasta. Kyykistynyt ja vääntänyt tortut, pyyhkinyt, vetänyt housut jalkaansa ja ottanut askelen eteenpäin. Ja kompastunut samalla meidän telttamme naruun. Heppu oli pimeässä pyllistänyt ja paskonut suoraan meidän teltan liepeelle.

Sokerimunkki kirjoitti...

Jaska: Sinänsä huvittavaa, sillä melkein samanlainen kokemus on tapahtunut meidänkin maastoharjoituksessa, vieläpä AUK:n leirillä.

Anonyymi kirjoitti...

Eräässä Pohjois-Pohjanmaan eteläosan keskitienoilla sijaitsevan pitäjän käräjillä käsiteltiin aikoinaan syytettä, jonka mukaan erään tilan renki oli nu**inut lehmää.

Syytetty myönsi aikomuksensa, mutta puolustautui sillä että itse teko ei toteutunut. Telineetkin renki oli operaatiota varten rakentanut mutta aina kun hän yritti ryhtyä tuumasta toimeen, lehmänperhana oli ottanut sivuaskeleen jolloin penetraatio telineeltä päin ei luonnollisestikaan onnistunut.

Tähän eräs lautamies - arvostettu ison tilan isäntä - totesi "Joo-o, sen se usein tekee!"

Jaska Brown kirjoitti...

Anonyymi, nauroin ääneen...