Tervetuloa!Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


tiistai 1. lokakuuta 2013

Sivallus CCLXXI

Havaitsin mitä hirvittävintä rakenteellista rasismia. Saksankielinen Wikipedia käyttää kaikkien henkilöiden kuolinajan merkkinä ristiä. Ymmärrän kyllä, että muslimit eivät tästä ole nostaneet mekkalaa, mitä he Wikipediassa tekisivät. Siellähän on tietoa, ja kuten antiikin Aleksandrian kirjaston kokoelmat polttanut kalifi Omar totesi: Jos nämä kirjat ovat sopusoinnussa Koraanin kanssa, me emme tarvitse niitä; jos taas eivät, ne pitääkin polttaa. Se lähinnä hämmästyttää, etteivät puolestaloukkaantujat ole saaneet ristiä poistetuksi.
Sama risti on siis kaikilla, uskonnosta tai ateismista riippumatta. Mitähän tästä tuumaisivat Karl Marx, Heinrich Himmler, Gandhi, jopa itse Muhammed? Varmaan pyörisivät haudassaan jos tietäisivät. Ainoastaan ajatollah Khomeinin ei tarvitsisi pyöriä haudassaan, koska hän tunnetusti pyöri jo hautajaisissaan.

23 kommenttia:

Kumitonttu kirjoitti...

Mitenköhän uussuomalaiset muslimiurheilijat mahtavat miettiä siniristilipun liehuessa?

Tomi kirjoitti...

Ei siinä mitään, että kuolleiden ihmisten merkkinä käytetään, mutta, kun tämän idioottipaskauskonnon symbolia käytetään sukupuuttoon kuolleiden lajien yhteydessä. Ei ole krisseleiden röyhkeydellä mitään rajaa.

Anonyymi kirjoitti...

Tomi todisti taas, paitsi oman sivistymättömyytensä ja käytöstapojen puutteensa, myös sen että kiihottamislait ja uskontojen loukkaamattomuus ovat kaksois-standardin läpitunekemia. Tuokin kirjoitus saisi nettipoliisit peräänsä, jos siinä puhuttaisiin kristittyjen sijaan islamista, josta tosin voisi viimeaikojen tapahtumien pohjalta tuollaisia määritteitä melkein käyttääkin.

Tomi on ilmeisesti saanut papilta patukkaa, kun viha on noin patologista.

Tomi kirjoitti...

Ano, ei ymmärrä sarkasmia. Ajettelkaapa mikä ulina syntyisi, jos "suomalaissankareiden" kuten Mannerheimin kuolinpäivät merkattaisiin puolikuulla (islamilainen puolikuu ei ole puolikuu vaan pullea sirppi).

Tomi kirjoitti...

Todennaköisesti Aleksandrian kirjaston tuhosivat kristityt 300-luvun lopulla. Se oli jo kärsinyt pahasti jo aiemmin.

Muslimien hävitystyöstä ensimmäiset kirjalliset maininnat ovat yli 500 vuotta mainittujen tapahtumien jälkeen. Eli aikalaislähteitä lainkaan, joten hyvin todennäköisesti tarinat ovat satua.

Ironmistress kirjoitti...

Tomi, tuo ei ole enää sarkasmia. Tuo on huonotapaista, loukkaavaa ja törkeää käytöstä.

Sellaista, jota voi olettaa viisivuotiaalta pahatapaiselta nulikalta, mutta ei enää aikuiselta mieheltä.

Anonyymi kirjoitti...

Ei kannata ruokkia trollia. Jos sen jokainen tajuaisi, niin trolli kuolisi nälkään ja huomion puutteeseen omia aikojaan.

Korppi on oikeus kirjoitti...

Älkää nyt Tomia haukkuko. Hän on täysin välttämätön lisä tähän ns. konservatiiviseen blogistaniaan. Muutenhan tämä menisi ihan liikaa bloggaajien keskinäiseksi suihinotoksi.

Ironmistress kirjoitti...

V*ttuilu on taitolaji. Kieli on ainoa ase, joka tulee sitä terävämmäksi, mitä enemmän sitä käyttää.

Ruukinmatruuna on ollut kerran journalisti, ja tietää jonkin verran v*ttuilutieteestä ja kuinka hevosenkenkä kätketään silkkihansikkaaseen. Hyvä sarkasmi ja satiiri ei ole päänaukomista eikä mölyapinan tavoin ulvomista, vaan hienostunut taiteenlaji.

Hikipedia on mitä mainioin paikka harjoitella tätä jaloa taitoa. Tämä tiedoksi Tomille.

Korppi on oikeus kirjoitti...

Kyllä, hyvä maku ja hienoavaraisuus ennen kaikkea!

Jaska Brown kirjoitti...

Kumitonttu: Ainakin heillä olisi mahdollisuus sanoa asiasta mielipiteensä, toisin kuin aikanaan Rudi Ballilla tai Helene Mayerilla...

Tomi: Mannerheimin kuolinpäivän symbolina puolikuu? No sehän olisi vain kulttuurin mukaista, tuskin kukaan edes kohauttaisi hartioitaan.
Mitä Aleksandrian kirjaston tuhoon tulee, kirjasto oli kärsinyt jo roomalaisaikana. Kristityt tuhosivat pakanatemppelit valtaan päästyään. Tästä on olemassa aikalaistodisteita ja niiden mukaan kirjastoa ei tuhottu, vaikka ränsistyihän se vähitellen. Muslimivalloituksen yhteydessä tapahtuneesta tuhosta ei ole jäänyt aikalaistodisteita siitä yksinkertaisesta syystä, että kuka ne olisi osannut kirjoittaa. Kun ne sitten vuosisatoja myöhemmin kirjattiin, kirjaajat olivat itse muslimeita. Nykyään suvaitsevaistolla on kova into todistaa että muslimit eivät olisi mittaamattoman arvokasta ihmiskunnan perintöä tuhonneet, muslimit itse eivät - yllätys yllätys - liiemmin välitä.

Korppi on oikeus: Juuri noin. Kuten IM on todennut, Tomi on tarpeellinen hovinarri. Hän osuu usein jopa oikeaan ja onnistuu korjaamaan teksteihin lipsahtaneita asiavirheitä. Tosin välillä tuntuu siltä että lääkkeiden sijaan on tullut popsittua atsovärikarkkeja.

Ironmistress kirjoitti...

Martti Vuorenjuuri kertoo kirjassaan "Sauna kautta aikojen" että arabit käyttivät kirjaston kirjoja hammamien lämmittämiseen. He kylpivät kolme kuukautta putkeen valloituksen jälkeen.

Tomi kirjoitti...

Jaska kristityt tuhosivat kirjasto, mutta eri juttu oliko siellä silloin enää kirjoja. Arabivalloituksen aikana kirjoja tuskin oli enää yhtään jäljellä.

Tomi kirjoitti...

Kristinusko on ollut ylivoimaisesti tuhoisin uskonto maailmassa. Sitä on pakkolevitetty kaikkialle ja sen nimissä on teurastettu lukematon määrä ihmisiä.

Molempien maailman sotien johtajatkin olivat pääosin kristittyjä, ja nekin, jotka eivät olleet tulivat kristinuskonnollisesta perheestä.

Suomessa mamukriittiset mölisevät islamin pahuudesta, mutta kristinuskon jäljet ovat satoja kertoja pahemmat.

Anonyymi kirjoitti...

Bodycounteissa taitaa ykköseksi tulla kuitenkin kommunismi - niminen uskonto.

Ironmistress kirjoitti...

Ja kaikki uhrit alle sadassa vuodessa.

Ruukinmatruuna näkisi mielellään Tomin argumentaatiolle jotain muutakin perustelua kuin henkilökohtaisen katkeruuden ja kaunan.

Rukoilihan pikku ruukkilainenkin nelivuotiaana Jumalalta, että syttyisi ydinsota ja kaikki venäläiset tapettaisiin sukupuuttoon, ja kun sitä ei tullut, ruukinmatruuna koki Jumalan pettäneen hänet, katkeroitui ja ryhtyi ateistiksi. Mutta ruukinmatruuna on jo tehnyt henkilökohtaisen sovinnon kristinuskon kanssa ja pitää sitä perustavanlaatuisena osana länsimaista sivilisaatiota, vaikkei siihen uskokaan.

Tomi kirjoitti...

RM, totuuteen ei tarvita katkeruutta ja kaunaa.

Jaska Brown kirjoitti...

Martti Vuorenjuuri kertoo kirjassaan "Sauna kautta aikojen" että arabit käyttivät kirjaston kirjoja hammamien lämmittämiseen. He kylpivät kolme kuukautta putkeen valloituksen jälkeen.
Olen lukenut saman tarinan englanninkielisestä lähdeteoksesta. Tämä nyt sentään lienee apokryfinen, ainakin siltä osin että pelkät pergamentit olisivat riittäneet noin pitkään. Toki sitten jos pelkästään sytykkeinä käytettiin.

RM, totuuteen ei tarvita katkeruutta ja kaunaa.
Mutta yksisilmäisyydelle ne ovatkin erinomaista polttoainetta.

Anonyymi kirjoitti...

"Mutta yksisilmäisyydelle ne ovatkin erinomaista polttoainetta."

Näin niin kuin sivusta seuraten sanoisin, että pata kattilaa soimaa.

Tomi kirjoitti...

Ano, on oikeassa. Jaska näet mamuissa ja islamissa pelkkää pahaa. Totuus on, että kristinuskon on ollut ylivoimaisesti maailman tuhoisin uskonto. En ymmärrä miksi kukaan haluaa puolustella tätä kurkunleikkaajien uskontoa.

Jaska Brown kirjoitti...

Ano: Näin niin kuin sivusta seuraten sanoisin, että pata kattilaa soimaa.
Totta. Jos taas perehdyt tosiasioihin, niin voipi olla että sananlasku jatkuukin: "...musta kylki vain toisella, kun taas toisella vain suvaitsevaisuuden heittämä pimeä varjo." Arvostelen islamia sekä kristinuskoa. Näen myös molempien hyvät puolet. Minulle riittää se, että kristityt (protestanttiset etenkin) yhteiskunnat ovat täysin ylivertaisia kaikilla mittareilla mihin tahansa islamilaiseen yhteiskuntaan nähden.

Tomi: Jaska näet mamuissa ja islamissa pelkkää pahaa.
Älä - jauha - paskaa. Ensinnäkin, älä niputa kaikkia mamuja saman nimikkeen alle. Tai no, voitaneen olettaa että tarkoitit minun näkevän humanitaarissa ja/tai muslimimamuissa pelkkää pahaa. Ei ole totta tämäkään. Olen tuntenut kymmenittäin kyseisiä tapauksia. Suurimmassa osassa heidän Suomeen muuttonsa on ollut Suomen kannalta katsoen negatiivinen asia. Muutamia lähellä neutraalia olevia, osa ehkä niukasti plussalla, osa niukasti miinuksella. Kaksi selvästi positiivista, näistä toinen jopa miespuolinen muslimi.
Mutta jos kärjistystäsi hieman tylsytetään, niin kyllä: yleisesti ottaen humamujen maahanmuutto on ollut Suomelle erittäin negatiivinen asia. Joukossa on kuitenkin positiivisia yksittäistapauksia.

Anonyymi kirjoitti...

Eikö hovinarrin tethtävä ollut ennenmuinoin tehtävänä sanoa totuus asioista, mitä muut eivät uskaltaneet sanoa suoraan ?:)

Jaska Brown kirjoitti...

Nykyään tarkoitus on tehdä itsensä naurettavaksi älyllisellä ilveilyllä. Tähän tarvitaan fiksua narria, koska on huomattavan vaikeaa esittää asiansa uskottavasti silloin kun on väärässä.