Tervetuloa!Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


tiistai 25. kesäkuuta 2013

Sivallus CCLXVIII

Helsingin kauppatorilla häiriköiviä, aggressiivisesti ryösteleviä lokkeja on alettu karkoittaa paikalta haukkaleijalla. Mikäli strategia osoittautuu menestyksekkäästi, sitä aiotaan laajentaa romanialaisiin kerjäläisrikollisiin lähettämällä heidän reviirilleen joku työpaikkarekrytoijaksi naamioitunut.

2 kommenttia:

Luonnonzuojelia kirjoitti...

Joku irvileuka voisi toimia seuraavasti: ostetaan pullo sikunavapaata teknistä liuotinta eli sinolia, marinol käy myös koska se ei nokea, vaikka sillä nyt ei ole tässä merkitystä. Ostetaan tarjouksesta silakkaa esim. 50 kappaletta. Varastetaan narkomaanilta ruisku ja neula.

Punpataan jokaiseen kalaan ruiskulla muutama millilitra alkkohoolia. Syötetään kalat vaivihkaa lokeille.

Lokit tulevat känniin ja poistuvat Sipooseen tai Esbohon. Krapula on ankara ja bonuksena mahdollisesti kesän poikaset jäävät syntymättä koska lokkiakka ei anna känniselle lokkiukolle.

Jaska Brown kirjoitti...

Mitenhän tuota strategiaa voisi soveltaa romanialaisiin? Pilleri, joka saa aikaan vastustamattoman halun tehdä rehellistä työtä? Vaikutuksen loputtua karmea moraalinen krapula heimosta huononemisesta ja häpeällinen pako takaisin, ettei vain tapahtuisi uudestaan...