Tervetuloa!Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


sunnuntai 5. elokuuta 2012

Sivallus CCXLV

Ylen selostusta eilisestä kympin olympiafinaalista suunnilleen puolimatkan paikkeilla, vapaasti ulkomuistista siteeraten: Ja siinä on USA:n Galen Rupp, joka voi hyvinkin olla tämän kisan musta hevonen...

4 kommenttia:

Tomi kirjoitti...

Afrikkalaiset juoksivat todella ääliömäisesti. Vauhdinpidolla he olisivat saaneet paremman tuloksen, mutta kukaan ei halunnut uhrautua. Nyt lönköteltiin Vainion aikoja.

Tomi kirjoitti...

Lisätään vielä USA:n kestävyysjuoksun nousu johtunee rohkeasta D-vitamiinin käytöstä.
USA:n pitkän matkan juoksijat ovat tehneet yhteistyötä jenkkipyöräilijöiden kanssa. Pyöräilijöiden puhtaus on tunnettua.

Paavo kirjoitti...

Erityisesti huomion arvoinen kommentti, kun Niki Juusela aikaisemmin kommentoi kaatunutta Ugandalaista ja korjasi, kun meinasi sanoa mustaksi hevoseksi, mutta sitten tajusi että puhuukin mustasta miehestä.
"Yksi kisan mustista... öh... yksi kisan mahdollisista yllättäjistä." Tai jotenkin tuohon tyyliin.

Jaska Brown kirjoitti...

Tomi: Juoksu meni kässärin mukaan aina siihen asti kunnes Tadesse kyllästyi vauhdinpitoon. Kaikki tiesivät, että ensin hölkytellään ja sitten totaalinylkky Tadesse vetää siihen asti kovaa kunnes parilla viimeisellä kierroksella jäljelle jääneet kirimiehet ratkaisevat voiton. Vaan tällä kertaa Eritrean suuri poika teki källin jengille ja jäi puolivälin paikkeilla ihmettelemään. Käsikirjoitus sekaisin, kukaan ei tiedä mitä tehdä. K.Bekele olisi voinut juosta viisaamminkin, mutta en usko että Mr. Farah olisi ollut millään taktiikalla lyötävissä.

Olisko sulla tietoa tuosta pyöräilijöiden kanssa tehdystä yhteistyöstä? Alberto Salazar valmentaa sekä Farahia että Ruppia ja olen jonkin verran tutustunut hänen harjoitusmetodeihinsä. Niihin kuuluu runsaasti kuntopyöräilyä hieman erikoisten periaatteiden mukaan (hauska sattuma, että olin keksinyt samat ideat ennen kuin luin Salazarin systeemeistä, aion kirjoittaa asiasta lähikuukausina), mutta en ole tietoinen että hänellä olisi yhteistyötä pyöräilyjengin kanssa.

Paavo: Niin muuten olikin. Muistan tuon Juuselan hetken hiljaisuuden, mutta sen jälkeinen korjauskommentti oli mennyt ohi. Itse muuten tokaisin lähtöviivalla, että Rupp on sitten tämän kisan valkoinen hevonen. Lähtöviivalla näkee silmistä, kuka on sinä päivänä kova luu ja Ruppilla oli tappajan katse. Mitalikolmikoksi veikkasin Farah - Bekele - Rupp, meni sillälailla pieleen että kaksi viimeistä vaihtoivat paikkaa ja mitalilla oli väärä Bekele.