Tervetuloa!Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


torstai 2. helmikuuta 2012

Sivallus CCXXII

Sukupuolisen suuntautumisen merkitys suomalaisessa presidentinvaalijärjestelmässä:
Jos ehdokkaiden joukossa on yksi homoseksuaali, hän pääsee toiselle kierrokselle oli hän kuka tahansa.
Jos toisella kierroksella on homoseksuaali, häntä ei valita oli hän kuka tahansa.

5 kommenttia:

Jaska Brown kirjoitti...

Omia lausuntojaan ei ikinä pitäisi selittää ennen kuin joku kysyy eikä yleensä silloinkaan, mutta jos nyt tämän kerran.

Tässä maassa on homoseksuaaleja ja ituhippejä sen verran paljon, että he yhdessä homoehdokkaan puolella järkisyistä olevien kanssa riittävät viemään hänet toiselle kierrokselle.
Vastaavasti täällä on yhä niin paljon homofoobikkoja ja järkisyistä vastaehdokkaan puolella olevia, että heidän äänensä riittävät toisella kierroksella estämään homoehdokkaan valinnan.

Tilanne on sikäli huono, että heikko homoehdokas pääsee toiselle kierrokselle ilman omaa ansiotaan ja vahva homoehdokas jää vastoin ansioitaan valitsematta toisella kierroksella.

Huomautettakoon, että väittämä ei ole voimassa mikäli ehdokas salaa seksuaalisen suuntautumisensa, kuten kokemus on osoittanut.

Henkilökohtaisesti huomautan, että minulle ei ole kissanpaskan väliä mitä reikää pressaehdokas poraa, tulee poratuksi tai jättää poraamatta. Toki fakta on, että homoehdokkaan pitää olla aika helvetin hyvä muilta ominaisuuksiltaan, jotta häntä äänestäisin. Siitä yksinkertaisesta syystä, että mitä ilmeisimmin homoehdokas ei kannattaisi avioliittolain säilyttämistä nykyisellään. Jos kannattaisi, homous ei olisi mikään ongelma. Mieluummin näen presidenttinä seksuaalisuudeltaan Haaviston kuin vaikka Kanervan kaltaisen poliitikon.

Mitä avioliittolakiin tulee, niin näkemykseni mukaan homous on verrattavissa vaikka keliakiaan. Kyllä minä voisin äänestää keliaakikkoa presidentiksi siinä missä homoakin. Paitsi jos keliaakikon vaatimuslistalla olisi, että kaupassa jokaisen gluteiinia sisältävän tuotteen rinnalla on oltava samalta valmistajalta vastaava gluteiiniton tuote. Tai jos homoseksuaali vaatii heteroavioliiton rinnalle homoavioliittoa. Näissä tapauksissa kyseinen ehdokas saa olla aika helkutin hyvä henkilö muilta ominaisuuksiltaan tai sitten vastaehdokkaat tolkuttoman huonoja.

Anonyymi kirjoitti...

"Huomautettakoon, että väittämä ei ole voimassa mikäli ehdokas salaa seksuaalisen suuntautumisensa, kuten kokemus on osoittanut."

Hmmm....?

Kestähän nyt mahdetaan puhua?
Taaksepäin kun mennään:
-Halonen
-Ahtisaari
-Koivisto
-Kekkonen
-Paasikivi
-Mannerheim
-Ryti

Enempää mää en taira muistaakkaa.

Jaassu kirjoitti...

No, Halosesta tietenkin, tosin Halonen saattaa olla biseksuaali.

Tuskin SETA:n jäsenyys ihan tyhjästä tulee.

Jaska Brown kirjoitti...

Ano ja Jaassu: Loogisestihan lausunto voi tarkoittaa myös sitä, että joku suuntautumisensa salannut ei ole sen takia päässyt kakkoskierrokselle. Muilta osin en selitä, jokainen vetäköön johtopäätöksensä tai olkoon vetämättä.

Tomi kirjoitti...

Yleisesti on tunnettua, että Marski oli ruskean reiän ritari.
Hän itsekin sanoi "En laita miekkaa tuppeen ennenkuin Anus on vapaa". Tässäkin hän valehteli Aunus jäi "vapauttamatta".