Tervetuloa!Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


lauantai 23. huhtikuuta 2011

Sivallus CLXXIII

Jos Jussi Halla-ahosta tulee maahanmuuttoministeri, joudutaanko ministeriön nimi muuttamaan maastamuuttoministeriöksi?

6 kommenttia:

Kumitonttu kirjoitti...

Nimistä viis, mutta onko maahanmuutto oikeasti kasvanut sellaisiin mittasuhteisiin, että sitä varten pitää olla ministeriö ja ministeri? Onhan se nyt järkyttävää, että meillä on ongelma, jota ei saada ratkaistua muuta kuin perustamalla ministeriö!!! Ei ristusmaaria...

Anonyymi kirjoitti...

eikö tää astridin ministerinsalkkuki ole vähän niinku turha virka, samat hommat pystys varmaan sisäinisteri hoitaan aivan hyvin..

Jaska Brown kirjoitti...

KT: Samaa olen ihmetellyt. Toisaalta onhan meillä valtionvarainministeriökin, jonka nimi pitäisi mieluummin muuttaa valtionvelkaministeriöksi.

Ano: Ja hommat olisivat hoituneet paremmin jättämällä ne hoitamatta kuin antamalla Astridin hoitoon.

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä pikkasen asian vierestä, mutta persujen vaalimenestyksen kuitenki liittyen, oletko lukenut ton panun kirjottelua kuinka kuulemma fasismi on nousemassa valtaa persujen menestyksen myötä, onko kaverilla alkanut nyt oikeen kunnolla viheltään jossain? ..

Jaska Brown kirjoitti...

Ano, ei Panu enää niitä kirjoittele. Oikeasti Panu on ollut Hommafoorumin kommandoryhmän kidnappaamana jo viimeiset puoli vuotta. Panun tunnuksilla kirjoittaa mamukriitikoiden työryhmä, joka vetelee kieli poskessa hurjimpia provoja mitä ikinä keksii saadakseen aikaan vastareaktiona halla-aholaisten kannatuksen nousun.

Toisaalta tämä selitys on ihan liian uskottava ollakseen totta...

Anonyymi kirjoitti...

TV-ohjelma Hyvät, pahat ja rumat 16.9.1993, Jari Sarasvuo luki Oulusta tulleen kirjeen: pakolaismiehet raiskaavat naisia tyrmäystipoin. Eräästä raiskatusta löytyi 17 miehen spermaa.

Maahanmuuton vastustajien nimittely rasisteiksi on asiatonta: maahanmuutto on eri asia kuin rotusorto. 1993 lopussa Ruben Stiller haukkui presidenttiehdokas Raimo Ilaskiveä (kok) rasistiksi kun tämä ehdotti somalien maahanmuuttoon rajoituksia.

Keväällä 2010 pääministeri Mari Kiviniemi haukkui opposition ("flirttailua rasismin kanssa"), tilanteessa jossa hallitus oli päästämässä Suomeen ilman työlupaa EU:n ulkopuolisia työntekijöitä. Ei onnistunut, olisi tuonut Suomeen ehkä kymmeniä tuhansia kiinalaisia, intialaisia jne, vaikka maassa oli jo ennestään pari sataa tuhatta työtöntä.

Maaliskuussa 2011 Kiviniemi piti oppositiota epäisänmaallisena kun se ei halunnut tukea muita euromaita miljardien lainoilla, Suomen veronmaksajien rahoista.

Kiviniemelle "rasismi" ja "epäisänmaallinen" tarkoittavat "en pidä teistä". Valheellista kielenkäyttöä.