Tervetuloa!Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


torstai 25. marraskuuta 2010

Sivallus CXXXV

Vihervasemmistolaisessa maailmankatsomuksessa on se mukava puoli, että näkemyksiä ei tarvitse tarkistaa tosiasioiden mukaisiksi.

Vai mitä, Päivi Lipponen?

EDIT 25.11.2010 19:00: Kuten linkkiklikkausta yrittävät huomaavat, Lipposka on poistanut blogituksensa häntä koipien välissä, mutta eipä hätää, se löytyy täältä.
Viralliselle sivulle on tullut pliisu anteeksipyyntö, jonka kommenttiketjusta kopioin luvatta tähän Pasi Salosen erinomaisen kuvaavan kommentin:
Kun mustalainen ampui nakkikioskijonossa kolme, olit hiljaa.
Kun albaani ampui kauppakeskuksessa viisi, olit hiljaa.
Kun maahanmuuttaja raiskaa suomalaisen, olet hiljaa.
Kun ulkomaalaisen omistama pizzeria räjähtää ja kolme kuolee, syytät kovaan ääneen suomalaisia rasismista.
Kun räjäyttäjäksi paljastuu pizzerian ulkomaalainen omistaja ja hänen lähipiirinsä, venkoilet tilanteesta sekavalla anteeksipyynnöllä itsestäsi kolmannessa persoonassa puhuen. Päivi pyytää anteeksi, sinä et?
Miksi vain suomalaisten oletetut teot saavat sappesi kiehumaan? Miksi ulkomaalaisten ja muiden kansanryhmien tekemät murhat ja raiskaukset eivät saa samaa kiimaa aikaan? Miksi et ole järjestämässä marssia palossa kuolleiden kuolleiden muistoksi?
Sinä et ole tasapuolinen kaikkia ihmisiä kohtaan ja teit rumaa politiikkaa palossa kuolleiden ruumiilla. Jos olisin ko. palossa kuolleen vainajan omainen, vaatisin sinulta korvauksia oman poliittisen agendasi edistämisestä kuolleiden kustannuksella.
Raukkamaista toimintaa, todellakin.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jaskaki näköjään vaihteeksi kommentoi panun kirjoutksia, joissa käsiteltiin tampereen pitzapaloa, panu näköjään ajaa kuin kyytä haulikonpiippuun, että kaikki on rasismia.
Tosin pitää sanoa että kaikki ulkomaalaiset ei ole samanlaisia, meidän paikallinen pitzeeria/grillinomistaja on alunperin kosovosta ja ahkera ja tunnollinen yrittäjä

Jaska Brown kirjoitti...

Ano, niinpä tuli tehtyä kun tekstissä oli niin selvä logiikkavirhe ettei sitä voi olla huomaamatta vaikka päässä olisi miten punavihreät lasit.

Silloin harvoin kun käyn lähimmässä kaupungissa asioimassa, oma kantapaikkani on kebabravintola, jonka omistajat sattumoisin tunnen. Pakolaisina Suomeen tulleita, työteliästä ja kelpo väkeä.

Anonyymi kirjoitti...

Niinhän se on panu vääntää vaikka neliskulmasta palikkaa pyöreestä reistä, kunha siitä saa mieleisensä, eli jokapaikassa rasismia ja äärioikeistoa.
Itse vaan huomannut että kun ei ala ees vakavissaan väitteleen mistään, vaan lyö leikiksi se vasta suututtaa :)