Tervetuloa!



Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


lauantai 3. helmikuuta 2024

Sivallus CDII

Politiikassa kaikki vastustajasi ovat joko typeryksiä tai opportunisteja. Mikäli joskus käykin niin, että vastustajasi ei ole kumpaakaan, ajat väärää asiaa.

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miksi tämä on sivallus CDIV? Erehdyksessäkö? Eikö tämän pitäisi olla vasta CDII? Edellisen "sivalluksesi" kirjoitit 3.12.2023, ja se oli CDI.

blogia seurannut

Strix Senex kirjoitti...

"Politiikassa kaikki vastustajasi ovat joko typeryksiä tai opportunisteja". Kyllä niissä on ihan selviä roistokjakin.

Anonyymi kirjoitti...

CDI:n jälkeen tulee CDII? Nyt on muotia olla reserviläispakolainen. Tuntuu, että yle (veroradio) mainostaa mammanpoikia käpykaartiin.

klova kirjoitti...

Suomessa poliitikko on ammatti, eli tärkeintä on tulla valituksi seuraavissa vaaleissa. Eli ikäviä päätöksiä vältetään, kansa kun harvoin palkitsee kurinpitäjää vaalivoitolla.

Toki poikkeuksiakin on, Riikka Purra esim tuntuu tekevän ikäviä ehdotuksia ja saas nähdä palkitseeko kansa hänet näistä.

Helpointa on aina lahjoa vaalikarja heidän omilla rahoillaan.

Anonyymi kirjoitti...

klovalle: Jotensakin minusta vaikuttaa, että vaikka Riikka Purra lukee ns. madonlukuja ja manaa lähes maailmanloppua niin hän ja hänen edustamansa puolue säilyttävät asemansa seillä suurten joukossa. Ja jopa kasvavat. PS on kokoomuksen kanssa suurimpia työväenpuolueita tässä maassa. Ja se on paljon se. Siihen ei ole vaikuttanut hakaniemen ayyyyyy-mafian nilkkien meuhkaaminen.
Huru-ukko

QroquiusKad kirjoitti...

Jotensakin tähän tapaanhan se Jussi Halla-ahonkin muutos Tohtori Vihaksi alkoi:

hän eksyi netissä surffatessaan Suomen Sisun verkkosivuille, luki foorumilta ilvoksuttavaa rassissmia ja päätti lyödä natsijunteille jauhot suuhun!
Seurasi tyrmistys, kun hän ei pystynytkään.
Ne pahuksen natsijuntit sen kun vaan rauhallisesti ja asiallisesti keskustellen kumosivat kaikki hänen Oikean Totuuden mukaiset argumenttinsa ja perustelivat omansa niin, ettei hän voinut muuta kuin todeta ne vastaansanomattomiksi.

Silloin Jussi alkoi epäillä, onko hän itse todellakin ajamassa Oikeaa Asiaa?
The rest is history, sanoi John Wade.

Anonyymi kirjoitti...

Iltalehti-niminen läpyskä näkyy hepoilleen kokkelistki biletys-linjalle!


Jaska Brown kirjoitti...

Ano 11.34: No niinpäs olikin moka. Korjattu. Virhe aiheutui siitä, että olin kirjoittanut jo ajat sitten tiedostoon sivalluksen 403, mutta jättänyt sen hautumaan koska mietin uskaltaako sen tulenarkana julkaista. Kun sitten tuli uusi sivallus mieleen, kirjoitin sen listan jatkoksi numerolla 404 huomaamatta, että edellinen on vielä julkaisematta. Kuten on vieläkin ja ehkä pysyykin yhdessä muutaman muun valmiiksi kirjoitetun mutta joko omaan tai Ylimmän Johtavan Pääinkvisiittorin sensuuriin pysähtyneenä eli ns. tuotantohelvettiin juuttuneena.

Strix Senex: Roistot ovat opportunisteja, joskaan kaikki opportunistit eivät välttämättä ole roistoja.

Ano 17.17: Täytyy myöntää että oli Häkkäseltä rohkea veto ja miehen pisteet nousivat omissa listoissa reilusti. Ei niinkään ehdotuksen vaan sen rohkeuden takia.

klova: Sen jälkeen kun äänioikeutta on laajennettu pikku hiljaa maata omistava miesväestön ulkopuolelle, jokainen laajennus on heikentänyt äänestäjäkunnan keskimääräistä tasoa. Seuraukset näkyvät nyt. Vaaleista on tullut karnevaali, jossa vaihtoehtoina on enimmäkseen pellejä ja järkevät ehdokkaatu hukkuvat näiden alle.

huru-ukko: Toivotaan näin.

QroquiusKad: Niin, nykypäivänä kokee usein sen että omia argumentteja ei kumota vasta-argumenteilla vaan sanomalla ettei noin saa sanoa. Lohtu siitä että on oikeassa on loppujen lopuksi pieni lohtu.

Anonyymi kirjoitti...

Valitettavasti taitaa edelleenkin olla virhe. Tämän pitäisi kaiketi olla sivallus CDII (402), ei CDIII (403), sillä myöskään sivallusta CDII ei ole. Edellinen julkaistu oli CDI.

Anonyymi kirjoitti...

Ehdotan seuraavan sivalluksen tekstiksi Sivallus. Me kommentoijat väritämme sisällön kuten lapset värityskuville tekevät.

Jaska Brown kirjoitti...

No nyt pitäisi olla oikein. Sama tarina, toinenkin sivallus oli juuttunut sensuuriin.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Tulenarka sivallus?
Jännityksellä jään odottamaan. :D

PS.
Ääni on annettu. 8.
Aika pahaa teki, mutta Isänmaan eteen on joskus uhrauduttava.