Tervetuloa!



Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


keskiviikko 22. marraskuuta 2017

Uutiskatsaus 47/2017



1. Jokinpäivä

Nyt sitten tuli se mitä jo osattiin odottaa. Isänpäivä korvattiin "neutraalimmalla" läheisenpäivällä joissakin päiväkodeissa. Entäpä jos jollakulla ei ole ketään, jota sanoa "läheiseksi"? Miten olisi suoraan "jokinpäivä". Vai loukkaisiko sekin niitä, jotka pitävät enemmän yöstä kuin päivästä?
Oleellisempaa olisi miettiä niitä yli 90 %:ia, jotka eivät nyt saa viettää isänpäivää sen oikealla nimellä. Tosin eihän enemmistön tunteilla tunnu nykyään merkitystä olevan.
Tosin vielä pidemmällekin tämä on viety Pohjois-Koreassa, jossa äitienpäiväkin kiellettiin, koska se on pois Kim Jong Unin juhlimisesta. Pitäsiköhän Suomessa kaikki juhlapäivät korvata monikulttuurisuuspäivällä, paitsi toki virallinen pridemarssipäivä.


2. Me ei leikitä teidän kaa, osa n

Edellisessä uutiskatsauksessa tarkasteltiin vasemmistonuorten bussisafaria rikkaiden asuinalueelle. Nyt safari sitten tehtiin melkein odotetuin seurauksin. Reissusta kuulleet alkuasukkaat halusivat aloittaa vuoropuhelun elättiensä kanssa ja kutsuivat vasemmistolaiset koteihinsa grillaamaan ja kahville. Tämä oli melko hyvin arvattavissa. Vasemmisto kieltäytyi. Tämä oli täysin arvattavissa. Toimintatapa kertoo mitä loistavimmin siitä, kuka pyrkii vuoropuheluun ja kuka ei. Perustelu sai repeämään: Se olisi kääntänyt retken tarkoituksen väärin. Siihen, että me keskustellaan yksittäisistä rikkaista henkilöistä ja miten he ovat hankkineet omaisuutensa sen sijaan, että puhutaan rakenteista ja politiikasta, millä Suomea kehitetään eriarvoisemmaksi. Eli vasemmisto oli jo etukäteen päättänyt mistä keskusteltaisiin paitsi että kieltäytyivät keskustelmasta siitä mitä olivat yksipuolisesti päättäneet keskustelun koskevan.
Ainoa asia mikä ei toiminut odotetusti oli se, että tämä taisi olla ensimmäinen uutisoitu vasemmistonuorten kokoontuminen miesmuistiin, jossa ei rikottu joko yhteiskunnan tai yksityistä omaisuutta.


3. Olen suomalainen

Iltasanomissa kerrottiin vuonna 1903 tapahtuneesta murhasta, jonka tekijä oli "suomalainen Emil Tötterman". Tapaus oli sinänsä erikoinen, mutta mielenkiintoista on se että Tötterman oli vain Suomessa syntynyt, joskin vankilasta vapauduttuaan palasi Suomeen. Hän oli kuitenkin ehtinyt jo sotia uuden kotimaansa riveissä Yhdysvaltain-Espanjan sodassa. Eiköhän olisi ollut syytä käyttää nimitystä "suomalaistaustainen". Tai vielä paremmin linjassa nykyuutisoinnin kanssa "Yhdysvaltain kansalainen" tai ihan suoraan "yhdysvaltalainen". Sitä kun lehtiä lukiessa huomaa, että suomalaiseksi näyttää pääsevän ainakin sitten kun kansalaisuus on väärin perustein plakkarissa vaikka olisi mistä kotoisin. Heti kun astuu Suomen maaperälle, näyttää pääsevän "uggabuggalaistaustaiseksi" eli "uggabuggalaisuus" jää välittömästi pois.


4. Jos metsään haluat muuttaa nyt

Hesalainen kaupunginvaltuutettu joka ei edusta vasemmistoliittoa (tämä piti mainita siksi, että nimestä ja lausunnon tasosta voi puoluevaihtoehdot rajata kahteen ja tämä sulkee toisen pois) Fatim Diarra kirjoitti: Jos haluaa asua metsässä niin ole hyvä, mutta ihan turha odottaa samaa palvelutasoa ja metsässä on ankeata, ainoa syy muuttaa sinne on insesti ja se, että kukaan ei kuule, kun vaimo huutaa apua. Asiasta syntyi kohu. Ihan turhaan. Kyllä jokainen tuon lukenut tajusi, että se oli huumoria. Kylläkin huonoa sellaista, mutta se on ymmärrettävää. Olen minäkin vihreiden kanssa joutunut asioimaan ja ymmärrän hyvin, että huumorintaju tuppaa kärsimään niillä sapuskoilla.
Lausunnon tasolla ei tarkoitettu siis vitsin tasoa. Sillä tarkoitettiin Diarran selityksiä (jotka siis sinänsä olivat turhia, hänellä oli ja on täysi oikeus heittää läppää):
- Hän kertoo viettäneensä aikaa maaseudulla ja opiskelleensa Jyväskylässä.
Siis että ihan Jyväskylässä eli landella! Onkohan käynyt Vantaallakin tutustumassa Tikkurilan maaseutuun?
Diarra selittää vitsailleensa omille Pellosta oleville sukujuurilleen:
”Insestiläppäni, jonka muut kommenttiosiossa tajusivatkin, liittyy siihen, että Sallassa, mikä on Pellon vieressä, on Sallan tautia, mikä johtuu siitä, että on ollut liian läheisiä yhteyksiä serkkujen kanssa.”
Matkaa Pellosta Sallaan on yli 200 km. Se on melkein saman verran kuin Helsingistä Jyväskylään. Maantieto hieman hukassa, jos ei tunne oman sukunsa kotiseutua tuon paremmin.


5. Olenko minä siskoni vartija?

Toinen vihreiden helsinkiläispoliitikko Saido Mohamed luopui puolestaan kunnallisvaaliehdokkuudesta, kun hänen siskonsa sai tuomion kymmenientuhansien eurojen kavalluksesta perusteettomia lapsilisiä nostettuaan. Mohamed itse oli myös epäiltynä rahanpesusta.
Tämän takia kunnallisvaaliehdokkuudesta luopuminen oli perusteetonta, etenkin kun itse ehdokkaalle ei ainakaan vielä ole tuomiota tullut. Ei kukaan ole vastuussa täysi-ikäisten sukulaistensa tekosista, vaikka olisikin avustamisesta epäiltynä.
Kokonaan toinen asia on sitten se, että Mohamedilla ei kuuluisi olla mitään oikeutta olla Suomessa vaaliehdokkaana. Itse asiassa ei edes oikeutta olla Suomessa, jos vuonna 1990 olisi toimittu sivistysvaltion etujen ja lakien mukaisesti.


6. Järki hoi, ... liian myöhäistä, meni jo

Kun Helsingin kunnallispoliitikot ovat tuota luokkaa, ei ihmekään jos päättävät taata "paperittomille" ikuiselatuksen. Eli oikeus ilmaisiin:
– lääkkeisiin
– majoitukseen
– ruokaan
– sairauksien hoitoon ja seurantaan
– rokotuksiin
– hammashoitoon
– raskaana oleville ja pienten lasten perheille pidempikestoisen majoitukseen
– apuun löytämään väyliä pois paperittomuudesta
– oikeudelliseen neuvontaan
– mielenterveyspalveluihin
– toimeentulotuen lisäämiseen
Ja nämä kaikki mainostetaan arabiaksi, somaliksi, bulgariaksi ja romaniaksi.
Ainoa mitä yksikään edes järjen puolikkaan varjolla varustettu kannattaa, on "apu löytämään väyliä pois paperittomuudesta". Niitä tarvitaan vain yksi. Yksikään näistä ei ole ollut paperiton, jokaiselle on lykätty kouraan paperi jossa käsketään painua pois Suomesta. Jos tämä paperi on kadonnut, niin uusi tilalle. Ehkä tarvittaessa menolippu ja ikuinen maahantulokielto.


7. Suojaikäraja

Juusuf Muhamed Abbud, virallisesti 23 vuotta, pani rappukäytävässä kymmenvuotiasta suomalaistyttöä. Tuomio oli kolme vuotta vankeutta, josta Abbud ilmeisesti selviää huomattavasti vähemmällä. Korvauksia tuli maksettavaksi huikeat 3000 euroa, jonka Abbud suorittanee veronmaksajien välityksellä mikäli vanhat merkit paikkansa pitävät. Valitettavasti tuomioon ei liity salvominen ja karkoitus ikuisiksi ajoiksi sivistysvaltiosta sinne, missä tuollainen saasta on kasvanut.
Oleellinen asia on se, että tuomio tuli seksuaalisesta hyväksikäytöstä, ei raiskauksesta. Koska kymmenvuotias ei vastustellut Olipa Abbudilla hyvä tuuri, pari vuotta vanhempi tyttö olisi saattanut uskaltaa pikkaisen pistää hanttinkin aikuiselle miehenkuvatukselle ja saanut sen seurauksena muutaman murtuneen luun. Saa nähdä, muistaako Abbud tämän alennusperusteen vapauduttuaan ja raiskaa seuraavaksi varmuuden vuoksi vaikka kaksivuotiaan - tämä kun ei takuulla vastustele.
Onko monikulttuuri niin arvokas asia, että sen alttarille voidaan uhrata suomalaisia pikkulapsia?


8. Haaste

Edelliseen uutiseen liittyen mitä sopivimmin pääministeri "tervetuloa lorvailijat kotiini" Sipilä otti osaa eurooppalaisia arvoja käsittelevään seminaariin. (Ihan kuin Kim Jong Un olisi pyydetty puhumaan ihmisoikeusseminaariin.) Sipilä totesi mm. seuraavat oivallukset:
- Nyt kun islam lukuisine tulkintoineen ja sen edustamat arvot ovat vahvemmin läsnä koko Euroopassa ja myös yhteiskunnassamme, saattaa kiusauksena olla rohkeasti lähteä vastustamaan itsellemme vieraiden arvojen rantautumista.
Enemmän ongelmana on se, että tätä ei lähdetä rohkeasti vastustamaan. Kaikkein eniten ongelmana on se, että länsimaisia arvoja ei uskalleta puolustaa.
- Islamin läsnäolo haastaa meitä laajemminkin kehittämään uskonnollista lukutaitoamme.
Tässä Sipilä on ehdottomasti oikeassa. Valitettavasti hän ei kyllä itse tajua sitä, millä tavalla hän on oikeassa.


9. Pariton määrä elektroneja uloimmalla kuorella

Kolme suomalaista kääntyi muslimeiksi. Poikkeuksellista tässä oli se, että kyseessä olivat miehet. Vastoin meille kautta kiven ja kannon oikeiksi vakuutettuja rauhanuskonnon periaatteita heput taisivat ottaa uloimmalle kuorelleen vain seitsemän elektronia eli ryhtyivät radikaaleiksi. Ihan helsinkiläisessä moskeijassa radikalisoituivat. Ja lähtivät Syyriaan sotimaan. Eivätkä valitettavasti päässeet hengestään. Ja vielä valitettavammin palasivat Suomeen. Meille on kuitenkin kerrottu, että tällaista ei voi Suomessa tapahtua. Vai olisiko kyse siitä, että näin sanoneet viranomaiset ovat noudattaneet islamin lakia, joka sallii vääräuskoisille valehtelun? Sanoihan Helsingin muslimit ry:kin tuomitsevansa terrorismin kaikissa muodoissaan. Mutta terrorismihan on vain katsojan silmässä eli mikä on terrorismia ja mikä on uskonnollista kilvoittelua.


10. Eikä me olla veljeksiä, vaikka me ollaan kahden...

Eduskuntatalon portailla itseään puukottaneita venäläisiä turvapaikanhakijoita epäillään veljeksiksi eikä homopariksi. Itse asiasta kuultuna parivaljakko kiistää tämän, mutta turvapaikkayksikön johtajan "yleisellä tasolla" antama kommentti on mielenkiintoinen: –Laki ei edellytä dna-testien tekemistä, mutta turvapaikanhakijalla tai -hakijoilla itsellään on toki oikeus teettää dna-testi, joka voidaan liittää hakemukseen.
Sinänsä linja turvapaikkahakemuksiin pitäisi olla sama: jos Suomi myöntää turvapaikan maan X kansalaiselle, se tarkoittaa ettei Suomi hyväksy maan X politiikkaa. Mikä pitäisi olla casus belli. Eli turvapaikka voitaisiin myöntää vain sellaisten maiden kansalaisille, joiden kanssa Suomi on sodassa.
Tosin on myönnettävä, että nämä "veljekset" ovat sieltä harmittomammasta päästä turvapaikanhakijoita. Ensinnäkin he ovat venäläisiä eli kulttuuriltaan valovuotta lähempänä sivistyneitä ihmisiä kuin useimmat muista toiveikkaista yrittäjistä. Toiseksi he ovat homoja eivätkä näin ollen tuota suomalaisten veronmaksajien kustannettavaksi uutta haittakansanosaa.


11. Älä tapa lypsävää lehmää

Tiesittekö, että israelilaiset ovat yksi Rovaniemen suurimpia turistiryhmiä? Kiitos kuuluu paikkakunnalle muuttaneelle israelilaismiehelle, joka järjestää pakettimatkoja. Israelilaiset ovat kovasti ihastuneita seutuun. Jutussa ei mainita, mutta epäilen varmasti että yksi syy on se, että löytyypä maailmasta paikka jossa ei ole arabiterroristeja. Tai siis löytyi aina vuoteen 2015 asti. Jos Suomesta tehdään monikulttuurinen, ei ole epäilystäkään etteikö tämäkin rahavirta tyrehtyisi.


12. Kuinka estää rikollisuus

Japanissa on niin vähän rikollisuutta, että poliisi joutaa tutkimaan vaikka pyykkinarulta tapahtuneita vaatevarkauksia. Näinhän asian pitää ollakin ja oman muistini mukaan näin se oli Suomessakin ennen monikulttuuria. Kuten artikkelissa hämmästyttävää kyllä todetaan: Japanissa on myös väestörakenne, joka ei suosi rikollisuutta. Väestö on varsin ikääntynyttä sekä kulttuuriltaan ja arvomaailmaltaan homogeenista, koska Japani on rajoittanut maahanmuuttoa hyvin tiukasti. Tuohon pitäisi vielä tehdä yksi lisäys: ei maahanmuuttoa, vaan nimenomaan haittamaahanmuuttoa.


13. Pois alta akkavalta, huusi äijä sängyn alta

Kun Rhodesia muuttui Zimbabweksi, uudeksi heimopäälliköksi tuli enemmistöheimo shonia edustanut Robert Mugabe. Ensitöikseen hän heitti vähemmistöä eli ndebele-heimoa edustaneen toisen vallankumousjohtajan Joshua Nkomon aluksi marginaaliin ja sitten maanpakoon. Seuraavaksi hän tuhosi maataloustuotannon "kansallistamalla" valkoisten farmarien huolella hoitamat maatilat. Toisinajattelijat löysivät itsensä varsin pian salaisen poliisin piekseminä kalterien takaa. Talousvaikeuksien takia inflaatio räjähti ennennäkemättömiin lukemiin. Afrikkalaiseen normitapaan Mugabe kahmi itselleen ja lähipiirilleen satojen miljoonien omaisuuden kehitysavulla ja "kansallistamisisilla". Kaiken tämän Zimbabwen kansa nieli ja Mugaben valtakausi kesti 37 vuotta. Mutta jossain se on reuna shonan ja ndebelen saviruukussakin. 93-vuotias Mugabe aikoi nimittää seuraajakseen vaimonsa. Kidutukset, ryöstöt, köyhyys ja inflaatio vielä menettelivät, mutta että akkavalta! Armeija kaappasi vallan. Tästä voimme päätellä että afrikkalaiset ovat todellakin moniosaajia ja suomalaisia pätevämpiä. Suomessakin olisi mennyt paremmin, jos vuonna 2000 olisi valtaan astunut Tarja Halosen sijaan everstijuntta.


14. NAT-51

Että semmoinen rekkari. En tiedä onnistuisiko Suomessa. Itävallassa luultavasti onnistuisi. Tuskin siellä suomenkieliset yhdistelmät on kielletty, vaikka "kaikki mahdolliset" natseihin liittyvät rekkarit kiellettiinkin. Esimerkkejä kielletyistä yhdistelmistä:
- BH (Blood and Honour, miksi listalla ei muuten ole BE eli sama saksaksi, SS-tikarin Blut und Ehre)
- 420 (huhtikuun 20, Hitlerin syntymäpäivä)
- 1919 (SS, koska S on aakkosten 19. kirjain)
- WAW (White Aryan War)
- FG (Führer's Geburtstag)
- 88 (Heil Hitler, H on aakkosten 8. kirjain)
Vaan eivätpä miettineet pidemmälle. Tässä löytyy lisää rekkareita, jotka pitäisi kieltää. Rekisterikilpien kirjaimet olen poiminut katsomalla Google Earthista Helsingin katukuvista kymmenen ensimmäistä silmiin sattunutta kilpeä. Niihin yhdistetyt numerot on arvottu, joten kilvet ovat satunnaisia eivätkä viittaa mihinkään autoon:
ZZF-482
Koska SS on ilmiselvästi kielletty, ZZ viittaa siihen kiertoilmaisuna, minkä vahvistaa kolmas kirjain. F niinkuin Führer. Kiellettävä.
MCS-510
Toukokuun 10, viittaa Saksan antautumisen jälkeiseen päivämäärään eli uusnatsismin alkuun. Kiellettävä.
GHR-309
30. syyskuuta 1941 tapahtui juutalaisten joukkomurha Babyn Jarissa. Antisemitistinen, kiellettävä.
CFP-675
675 ovat aakkosissa FGE. Führer - Gefreiter. Johtaja ja hänen sotilasarvonsa. Kiellettävä.
AMG-724
Adolf, Mein Gott. Voiko tämän selkeämpää natsismia enää olla? Kiellettävä.
JJY-923
JJY ovat aakkosissa 10., 10. ja 25. kirjain. Summasta tulee 45 eli sodan päättymisvuosi. Revanssihenkinen, kiellettävä.
VAR-248
VAR viittaa varjageihin eli viikinkeihin, mikä taas on tärkeä osa natsismin mytologiaa. Kiellettävä.
ANK-196
ANK eli AN Krieg, selvää sotaan kehottamista. Kiellettävä.
TZM-376
T, Z ja M ovat aakkosissa siten, että 20 + 26 - 13 = 33 eli natsipuolueen valtaannousuvuosi. Numerot taas muodostavat lukusarjan 3 + 7 - 6 = 31, josta saadaan valtaannousupäivämäärä 30.1. Kiellettävä.
ZKL-466
Auschwitz antaa z-kirjaimen, kun taas KL oli natsiaikana lyhenne sanasta Konzentrationslager eli keskitysleiri. Kiellettävä.
SAF-217
21. heinäkuuta von Stauffenberg ja muut salaliittolaiset teloitettiin Berliinissä Hitlerin murhayrityksestä. Rekisterikilpi viittaa natsismin tuhoamisesta seuraavaan kostoon. Kiellettävä.


16. Hyödylliset aselait

Teksasin taannoisessa kirkkoampumisessa sivullinen nappasi oman aseensa ja osui murhaajaan kahdesti. Tällöin murhaaja pudotti aseensa, pakeni autollaan ja ampui itsensä myöhemmin. Murhaaja oli hankkinut aseensa laittomasti. Sivullisen aseet olivat laillisia. Kuinka monta kuollutta lisää olisi tullut ilman laillista aseenkantolupaa?


17. Leuanvetoa

11-vuotias Aivika Kullas teki kaikkien tyttöjen juniorisarjojen leuanvedon SE-tulokset ja meni myös naisten tilastossa kaikkien aikojen kakkoseksi. Toistoja kertyi 42. Vähemmän yllättävästi jutussa kävi ilmi, että päälaji on toistaiseksi ollut yleisurheilu. Kuten on tapana silloin kun media innostuu jonkun marginaalilajin merkittävästä suorituksesta. Päälajit yleisurheilussa ovat lehtijutun mukaan korkeus ja keihäs, joissa tyttö onkin Suomen tämän kauden 11-vuotiaiden tilastoissa kymmenen parhaan joukossa. Parhaiten on sujunut keihäs, jossa sijoitus on kahdeksas. Huonosti ei mene kiekonheittokaan, jossa tilastoissa irtoaa 12. sija. Voimalaji kuulassa ja tunnetusti kovien leuanvetäjien lajissa pika-aidoissa sijoitus on viidenkymmenen paikkeilla, kahdessa muussa tällä kaudella kilpailemassaan lajissa eli 1000 metrillä ja pituushypyssä hän ei ole sadan parhaan joukossa. 42 toistoa on kivikova suoritus ja on ihan mahdollista että yleisurheilukentiltä ei kyseisessä ikäluokassa parempaa tekijää edes löytyisi, vaikka vähän leuanvedon lajiharjoittelua tekisikin. Oleellinen pointti on kuitenkin siinä, että jos joku tekee SE:n yleisurheilussa omassa ikäluokassaan, ei pääse otsikoihin vaikka kilpailu on kovuudessaan aivan eri sfääreissä.


18. Omaan nilkkaan

Euroopan kiintiön viimeisiä paikkoja futiksen MM-kisoihin jaettiin kaksiosaisissa karsintaotteluissa. Yhdessä kohtasivat Ruotsi ja Italia. Kerrankin voi olla iloinen Ruotsin menestyksestä! Ennen ottelua näet Italian fanit buuasivat Ruotsin kansallishymnille. Törkeää käytöstä. Ruotsi voitti ottelun ja eteni kisoihin.
Sivumennen sanoen, kun mainostetaan "kuinka monikulttuuri on avain jalkapallomenestykseen ja jalkapallo ratkaisee kotoutumisongelmat", niin Ruotsin 25 pelaajan joukkueesta ilmeisesti 21 oli ihan puhdasverisiä viikinkejä. Tuossa ikäluokassa tämä lienee selvästi suurempi ruotsalaisosuus kuin koko väestössä. MM-kisoihin selvisi myös viime vuonna EM-kisoissa kahdeksan joukkoon edennyt Islanti, jonka monikulttuurisuusosasto koostui yhdestä Ruotsissa islantilaisvanhemmille syntyneestä pelaajasta. Tuolloin ensimmäisessä pudotuspelissä nationalismi voitti monikulttuurin 2-1 Islannin kaataessa Englannin.


Loppukevennys: Penis from heaven

Yhdysvaltain laivaston hävittäjä piirsi Washingtonin osavaltion taivaalle komean kuvion. Korkeat upseerit osoittautuivat suunnilleen yhtä huumorintajuttomiksi kuin Suomen armeijan kapiaisetkin, joista suuri osa kuuluu seksuaaliseen vähemmistöön eli pilkunnussijoihin. Lentäjä päätyi tutkintaan.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

6 - Paperittomien huikeat sosiaaliedut.
Pitää varmaan minunkin polttaa paperini. Nuohan ovat paremmat edut kuin mitä minä tällä hetkellä työttömänä saan.

Anonyymi kirjoitti...

Kohta 7. Muhamedin raiskaus (Pun indeed intended.)

Mainosta mukaellen "Jouluksi kotiin...", kenties?
- Ensikertalaisena(?) kun taitaa istua vain puolet.

Anonyymi kirjoitti...

Täydennys kohtaan 7. Muhamedin raiskaus (Pun still indeed intended.)

Tarkemmin nettiä surfattuani, muutan mainoksen tilaan "Vapuksi vapaaksi....".

Olettaen, että profeetan(PBUH) esimerkkiä seurannut Juusuf Muhamed Abbud on otettu kiinni 10/2016 lopulla ja ollut siitä asti vangittuna.

Ukkeli kirjoitti...

Tässähän olisi ilmiselvä paikka pikku jäynälle, jos Helsingin suunnitelma toteutuu. Kaikki vaan Helsinkiin hakemaan ilmaista hammashoitoa ja muuta kivaa. Kun kysyvät nimeä, vastaa vain Matti Virtanen tai Unelma Säleikkö, eikä ole mitään papereita tietenkään. Kun muutama tuhat uuspaperitonta hakeutuu hoitoon, niin voi naama venähtää, sillä ei kai voi syrjiä ihonvärin tai kieken perusteella. Papereitahan ei ole, eikä saa selvittää, kuuten uhkaa Varma Kuolema tai Arvo Pohja.

Ukkeli kirjoitti...

Tässähän olisi ilmiselvä paikka pikku jäynälle, jos Helsingin suunnitelma toteutuu. Kaikki vaan Helsinkiin hakemaan ilmaista hammashoitoa ja muuta kivaa. Kun kysyvät nimeä, vastaa vain Matti Virtanen tai Unelma Säleikkö, eikä ole mitään papereita tietenkään. Kun muutama tuhat uuspaperitonta hakeutuu hoitoon, niin voi naama venähtää, sillä ei kai voi syrjiä ihonvärin tai kielen perusteella. Papereitahan ei ole, eikä saa selvittää, muuten uhkaa Varma Kuolema tai Arvo Pohja.

Becker kirjoitti...

Viikon paras uutiskatsaus jälleen!
Toivottavasti Sipilä on viimeinen uskovainen joka valitaan maan pääministeriksi. Jotkut idiootit kuvittelivat varmaan että uskovaisella on normaalia korkeampi moraali, joten hänestä saadaan hyvä pääkanisteri. Minulla on omat käsitykseni uskovaisten moraalista, josta Sipilä on hyvä esimerkki. Kyseessä on idiootti joka uskoo vuoropuheluun muslimien kanssa. Ruotsissa siihen on uskottu ja tulokset näkyvät.

Uutta minulle tuo uusi muoto seksuaalisista vähemmistöistä, pilkunnussijat, punktknullare. Aika mainio, otetaan käyttöön.

Jaska Brown kirjoitti...

Edeltävien kommenttien jatkoksi yksi väärään juttuun lipsahtanut:
"7. Suojaikäraja
Julkisen sektorin lakimiehille tulisi valintaprosessissa virkaan läpäistä sekä psykologin että psykiatrin perusteellinen analyysi mahdollisten psykopatologioiden toteamiseksi.
Lisäksi suljettava pois yhteydet demlaan sekä poliittisiin puoleisiin tai järjestöihin tai maahanmuuttoon liittyviin toimijoihin.
Valintaa suosivana tulisi hakijalla olla omia lapsia, sillä assosioidessaan uhrin kärsimykset heijastaen ne omiin lapsiin saattaisi lakimiehellä ilmaantua inhimillisiä henkisiä tunteita esim. myötätuntoa tai jopa sääliä uhria kohtaan."

Kaikille kommentoijille kiitoksia sekä yhteinen vastaus:
Toivotaan että tuo pystyyn nostettu sianpaska pääsee mahdollisimman pian vapaaksi, ettei "siteitä Suomeen" pääse syntymään. Ja toimitetaan sinne minne kuuluukin ilman että jalat ottavat maahan kertaakaan vankilan oven avauduttua.
Jep, ja tuohan oli muuten loistava idea että jokainen saa samat edut ilmoittamalla että paperit ovat hävinneet. Mitä? Ettäkö näytän suomalaiselta? Teitkö juuri etnistä profilointia? Jaa että puhun täydellistä kieltä? No mutta minähän olen moniosaaja, avaruuslentäjäkoneinsinööriaivokirurgi, joten kyllähän nyt suomen kielen parissa kuukaudessa oppii.

Becker kirjoitti...

Pahus, pilkkuhan on komma på svenska eli kommaknullare, joten vieläkin paremmin rimmaa.
Vielä helpommin pääsee etuihin käsiksi kun vetää jätesäkin päällensä ja mumisee jotain käsittämätöntä.