Tervetuloa!Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Välihuomautus 86: Tuhannen muslimia

Mitä tapahtuu tuhannelle maahan tulevalle muslimille? Millaisia he ovat ja mikä on heidän vaikutuksensa maahan? Jotain voisi päätellä niistä asenteista, joita he edustavat, mutta niitä ei saa selville mitenkään muuten kuin osin epäluotettavilla kyselytutkimuksilla. Jonkinlaisia arvioita voi kuitenkin tehdä sen perusteella, että tutkimuksen mukaan kaksi kolmasosaa haluaisi sharia-lain kaikille, yli puolet kuolemantuomion islamista luopuville, melkein kymmenen prosenttia kannattaa islamin nimissä tehtäviä terrori-iskuja ja lähes kaikki kannattavat naisen alistettua asemaa. Näiden vastapainoksi mediamme nostaa esiin menestystarinoita. Tehkäämme koosteen perusteella karkea arvio siitä, mitä tapahtuu tuhannelle Suomeen - tai mihin tahansa sivistysmaahan - muuttavalle muslimille.

...1 on Suomelle kunniaa tuova menestyjä, esimerkiksi futismaajoukkueen maalitykki
...10 tekee huomattavaa positiivista kontribuutioa, esimerkiksi perustamalla kasvuyrityksen
...100 työllistyy kansantaloutta hyödyttäviin töihin, esimerkiksi tehtaan kokoonpanolinjalle.

...100 on pikkurikollisia, jotka kauppaavat huumeita, tekevät varkauksia ja ryöstöjä
...10 on raskaamman luokan tekijöitä, jotka raiskaavat, pahoinpitelevät ja johtavat rikollisjärjestöjä
...1 tulee surmaamaan suomalaisia joko muuten vain tai terrorismin ideologian mukaisesti.

On näkemyskysymys, kompensoiko maalitykki terroristin, yrittäjä raiskaajan ja työläinen huumekauppiaan. Itse vastaan että ei todellakaan riitä kompensoimaan, mutta on toki ymmärrettävää, jos jonkun muun näkemyksen mukaan Suomen paikka jalkapallon MM-kisoissa riittää antamaan anteeksi yhden pommi-iskun.

Oleelliseksi kysymykseksi jäävät nuo selkeiden plussien (111 kpl) ja miinusten (111 kpl) ulkopuolelle jäävät 778. Heistä noin kolmasosa ei tule koskaan työllistymään vaan elää suomalaisten veronmaksajien kustannuksella. Toinen kolmasosa työllistyy tehtäviin, jotka ovat kansantaloudelle pelkkä riesa. Voi helposti arvioida, että tuhat mamua tarvitsee joukostaan tämän verran väkeä tulkeiksi, sosiaalityöntekijöiksi ja järjestöjyriksi. Heistä joka ainoan elättävät suomalaiset. Viimeinen kolmasosa elää puoliksi korvauksin ja puoliksi tempputyöllistettyinä.

Kaikki heistä ovat siis käytännössä suomalaisten elätettävinä. Mutta ei tämäkään ole vaarallisinta. Vaarallisinta on se, mitä tämä kriisi on tehnyt kansalliselle yhtenäisyydellemme. Suomalainen yhteiskuntamalli on perustunut luottamukseen ja rehellisyyteen. Kuka enää haluaa maksaa veroja ja puolustaa maata, jonka kokee pettäneen kansalaistensa luottamuksen? Mitä tapahtuu kansakuntamme kulmakivelle eli korkeatasoiselle koulutukselle, kun sen määrärahat menevät yhä enenevissä määrin kotoutukseen ja tasoa joudutaan laskemaan, kun luokkaan tulee yhä suurempi osa kieli- ja jopa lukutaidottomia? Millä julkinen sektori rahoitetaan sen paisuessa jatkuvasti? Nämä kysymykset ovat vastausta vaille, mutta ainoa mikä on varmaa, on se, että vastaus ei ole positiivinen. Näiden kustannuksia ei pysty edes laskemaan, mutta ne ovat varmasti suuremmat kuin laskettavissa olevat, jotka nekin ovat sietämättömät.

Kun lapsenne kysyvät, miksi ette menne tänä syksynä kylpyläreissulle (huvipuistoon, etelänlomalle, tms.), sanokaa että nyt pitää jokaisen ymmärtää, että rahaa tarvitaan tärkeämpään, yllättävään kuluun. Ottakaa laskukone ja näyttäkää. Katsokaa, paljonko pakoloiskriisi Suomelle maksaa. Tarkistakaa, mikä on Suomen valtion verokertymä ja kriisin osuus siitä. Kertokaa tämä prosenttiluku minun maksamienne tuloverojen osuudella. Saatu summa on luultavasti aika lailla sama kuin matkoihin ja majoituksiin olisi mennyt.
Siinä teille vastaus. Rahamme on valtio käyttänyt muslimien elätykseen täällä.
Jokainen voi tehdä saman laskelman. Valtion budjetti on reilu 50 miljardia euroa ja kriisi maksaa reilun miljardin vuodessa. Tämä on noin kaksi prosenttia. Kun kertoo maksamiensa verojen määrän 0,02:lla, saa helposti selville oman "talkoo-osuutensa" maan asuttamisesta muslimeilla.

2 kommenttia:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Minullekin yksi syy vältellä töitä on se, etten halua maksaa veroja noille idiooteille. Ehkä ei tärkein syy, mutta merkittävä syy kuitenkin.

Jaska Brown kirjoitti...

Vaikea on vältellä veroja, kun tekee täyttä työpäivää. Mutta vitutuksen välttely on vielä vaikeampaa.