Tervetuloa!Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Sivallus CCCXXX

Alexander Stubb: "Monikulttuurisuus on rikkaus. Ei mulla muuta."
Jaska: Ei ainakaan perusteluja.

5 kommenttia:

Oinomaos kirjoitti...

Monikulttuurisuus on rikkaus maahanmuuttoteollisuudessa mukana oleville. Tässä tuoreita uutisia Saksasta, lähde BBC

"Nationally, Germany expects to have about 450,000 asylum applicants this year. In the first half of this year 180,000 asylum claims were registered - double the number for the corresponding period of 2014.

An official estimate, reported by the Tagesschau news website, says German spending on asylum seekers will reach at least €5bn (£3.5bn; $5.5bn) this year, up from €2.2bn in 2014."

Anonyymi kirjoitti...

Rikkautta, joka ainakin maksaa tuhottomasti, niin taloudellisesti, sosiaalisesti kuin lähes kaikilla muillakin mittareilla arvioituna. Eikä laskun tarkkaa loppusummaa osaa kukaan vielä edes kunnolla kuin aavistella. Ei mulla muuta.

-G-mies-

thule kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
thule kirjoitti...

(jahas, linkkikämmi... yritetääs uudestaan)

Jep, perustelut tosiaan loistavat poissaolollan. Itse aprikoin toisaalla, että kenties kieli tuottaa Alexille vaikeuksia ja hän on mennyt sotkemaan keskenään sanas "rikkaus" ja "sairaus".

Jaska Brown kirjoitti...

Tuo suu auki perusteluitta ulvominen on lopultakin käynyt kansaa ihmetyttämään, kuten lehtien kommenttilaareista voi lukea. Voit huijata kaikkia jonkin aikaa ja joitakin kaiken aikaa, mutta et kaikkia kaiken aikaa.