Tervetuloa!Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


perjantai 18. heinäkuuta 2014

Sivallus CCCI

En ole vielä tähän ikään mennessä nähnyt ainuttakaan niin rumaa naista, että tatuointi olisi parantanut hänen ulkonäköään.

24 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

"Tässä naamassa arpikin kaunistus olisi
Ja hampaat voi uusiksi laittaa"
Mutta olen ihan samaa mieltä. Koskee myös miehiä.

klova kirjoitti...

joskus kauan sitten tatuointi oli kait yritys erottua massasta.Joskus kauan sitten.

Nyt kaikki ottavat niitä erottuakseen massasta.

Sellainen jolla ei ole kuvia nahassaan on harvinainen ja yksilöllinen oman tiensä kulkija.Sellainen miksi tatuoidutkin itsensä kuvittelevat.

Tom Kärnä kirjoitti...

Tatuoidut naiset ovat kuin merimiehiä.

Jaska Brown kirjoitti...

Sanna: Just noin. Olen joskus piruillut, että ainoa tatuointi, joka kannattaa ottaa on veriryhmätatuointi hätätilanteen varalle.

klova: Lähes jokainen, joka haluaa olla yksilöllinen, tekee täsmälleen samoin kuin kaikki muutkin hänen viiteryhmäänsä kuuluvat. Pätee tatuointeihin paremmin kuin mihinkään muuhun ilmiöön.

Tom Kärnä: Tai vankilakundeja.

Yli-Balthasar kirjoitti...

Erityisen koomisia ovat tatuoinnit kun kantaja on vanha kääkkä, kuten edesmennyt setäni, joka merillä ollessaan oli muutaman hankkinut. Kun ikää tulee, niin kurvikaskin kuvio muuttuu kantajansa mukana ryppyiseksi ja tunnistamattomaksi. Ennustan, että kääkkä- ja kääkkätärtatuointien määrä tulee räjähtämään tulevina vuosikymmeninä.

Punainen sammakko kirjoitti...

Joo. Kehtaavatkin naiset tehdä jotain ulkonäölleen, joka ei miellytä joitain miehiä. Aika järkyttävää. :(

Jaska Brown kirjoitti...

Yli-Balthasar: Joo, tämä maa on kohta täynnä tatuoituja mummoja ja vaareja.

PS: Toki tatuointi varmaan joitakin miehiä naisessa miellyttää. Minua ei, ja se nyt sattuu olemaan oma näkemykseni. Omalle ulkonäölleen jokainen nainen nyt saa tehdä mitä ikinä sattuu huvittamaan. Ja kyllä monet tekevätkin...

Anonyymi kirjoitti...

Minua jäi kiinnostamaan, millainen on tatuoitujen naisten viiteryhmä?

Ironmistress kirjoitti...

Ruukinmatruuna aikoo ottaa pienen tatskan ensi vuonna, kun lähdemme isoille vesille.

Siltä varalta, että jos jotain tapahtuu, niin ruumis voidaan tunnistaa. Tämä on perinteinen merenkulkijoiden tapa.

Tom Kärnä kirjoitti...

Annan anteeksi nimimerkki "Ruukinmatruunalle" hänen tulevan hyödyllisen tatuointinsa.

Tiedemies kirjoitti...

Naapurissamme Singaporessa asui noin 10-vuotias lapsi, jonka toinen puoli kasvoista oli ollut syntymämerkin peittämä. Syntymämerkki oli kirurgisesti poistettu ja arpi kasvojen toisella puolella oli näkyvä, mutta ei mitenkään hirviömäisen näköinen.

Hänelle oli tatuoitu kulmakarvat toisen silmän yläpuolelle. Tatuointi oli niin taitava että kulmakarvat näyttivät aidoilta. Epäilen että tyttö oli tatuoinnin kanssa hieman nätimmän näköinen kuin ilman.

Anonyymi kirjoitti...

Perseessä...ja perseestä:

http://www.returnofkings.com/40196/cheryl-coles-whirlwind-marriage-proves-a-mans-game-beats-money-and-looks

vieras kirjoitti...

Jaska, onko tuolle olemassa jokin matemaattisesti kuvattava selitys? Jos jotain on tarpeeksi vähän, niin se erottaa yksilöt massasta. Mutta jos jotain on ennemmän kuin tietyn määrän verran, niin sen jälkeen se menettää sen erottautumista ilmaisevan merkityksen. Merkistä joka erottaa yksilöt massasta, tuleekin massaan kuulumisen merkki.

Anonyymi kirjoitti...

..eikä kaunista naista jota tatuointi ei rumentaisi.

Anonyymi kirjoitti...

"Siltä varalta, että jos jotain tapahtuu, niin ruumis voidaan tunnistaa. Tämä on perinteinen merenkulkijoiden tapa."

Höpsistä. Tatuointeja on perinteisesti otettu kännipäissään satamakaupungeissa. Ei tuolla tunnistamisella ole mitään tekoa asiassa. Eikä tatskasta ole edes hyötyä asiassa:

http://www.scientificamerican.com/blog/post/how-long-do-dead-bodies-remain-inta-2009-06-10/?id=how-long-do-dead-bodies-remain-inta-2009-06-10

Ironmistress kirjoitti...

Höpö.

http://www.exploreforensics.co.uk/scars-tattoos-and-birthmarks-in-identification.html

Anonyymi kirjoitti...

Niin miten tuo linkki liittyy asiaan? Jos merellä hukkuu, niin varsinkaan huviveneilijöitä ei ihmeemmin valtamerillä etsitä, koska a) homma on aika toivotonta b) ruumis menee hailien safkaksi aika nopeasti sinne Ahdin valtakuntaan, c) iho menee aika nopeasti sellaiseen kuntoon, että edes ihonväriä ei voi tunnistaa saati sitten jotain haalistunutta tatuointia.

Joku merimiesten vanha perinne. My ass.

Merimiehillä on muitakin vanhoja perinteitä. Esimerkiksi uimataidon puute. Kun tippuu talvella mereen, niin turha sitä on kitua muutama minuutti kauemmin kuvittelemalla että pystyy uimaan turvaan. Tai tropiikissa, jossa aurinko nitistää hyvänkin uimarin päivässä kun vettä haihtuu kehosta. Eiku...

Jaska Brown kirjoitti...

Tähän on ihan pakko heittää pari kuvalinkkiä:
Mitä tatuointisi sinusta paljastaa
Mitä tatuoinnin sijanti kertoo

Tm: No, tarkoitinkin tietysti tilannetta jossa tatuoinnin tarkoitus on poiketa normista, ei muuttaa tilannetta normin suuntaan. Kuten varmasti ymmärsitkin.

Ironmistress kirjoitti...

Ano: Merellä käytetään pelastusliivejä. You do the math.

Ironmistress kirjoitti...

Eikös tuo peppuvaon suuntaan osoittava tatska tunneta nimellä tramp stamp?

(ducking for cover)

Kumitonttu kirjoitti...

Tatuoidut kokevat tatuoinnin lisäävän heidän kapinallisuuttaan ja seksuaalista vetovoimaansa. Jossain määrin ns. villi tai eläimellinen seksi yhdistetään mielikuvissa huumeisiin, linnakundeihin ja epäsosiaaliseen elämäntapaan. Vain viisi prosenttia ilmoitti tatuoinnin lisäävän tunnetta omasta älykkyydestä (lähde), mikä aika hyvin kuvastaa tatuoinnin todellisia motiiveja.

Enemmistö ainakin tutkimuksissa kertoo että tatuointi ei lisää henkilön kiinnostavuutta, mutta seksin osaltahan asia on toisella tavalla. Seksi saa olla jännää ja hiukan pelottavaakin, kunhan se on hallinnassa. Tässä suhteessa tatuointi palvelee hyvin siihen asetettuja odotuksia.

Ihmiset perustelevat tatuointejaan kuka milläkin muka ns. järkisyyllä, mutta kuten tiedetään, tunne se on mikä ratkaisee. Jos kokee että tatuointi lisää itsevarmuutta tai charmia, niin sen jälkeen tarvitaan enää se muodollinen rationaalinen silaus. Olkoon vaikka muisto jostain itselle tärkeästä asiasta - matka, lapsi tai runo. (Foxnews).

Anonyymi kirjoitti...

Joku veriryhmä tms. hyötytatuointi voisi olla ok, mutta muuten ei ole minunkaan juttuni.

Johtuen jo siitä että en osaa ajatella yhtään kuvaa tai ajatusta jota voisin turvallisesti kantaa ilman että se jossain vaiheessa kävisi tylsäksi tai muulla tavalla epäolennaiseksi siihen elämäntilanteeseen ja ajatusmaailmaan sopimattomaksi. Mitä enemmän tietoa ja kokemusta on kertynyt, sitä vähemmän on mielenkiintoa kahlehtia itseään mihinkään tiettyihin ajatuksiin.

Lisäksi vielä toki riippuen tatuionnista ja sen sijainnista erilaiset rajoitukset mahdollisiin lääketieteellisiin operaatioihin ja toki se kankaan luonnollinen vanheneminen.

Ironmistress kirjoitti...

KT: tässä tulee eittämättä mieleen Amy Winehouse, hänen tatuointinsa ja hänen rikkinäinen elämänsä.

[Kaupan päälle tatskat ovat judaismissa treif eivätkä he ole oikein syttyneet polttohautaukselle sitten holokaustin.]

Jaska Brown kirjoitti...

IM: ...eivätkä he ole oikein syttyneet polttohautaukselle sitten holokaustin.
*reps*