Tervetuloa!Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


tiistai 23. lokakuuta 2012

Sivallus CCXLIX

Suomesta on lähetetty lapsia vastoin tahtoaan Somaliaan oppimaan oikeita tapoja. Tämä on ihan kannatettavaa toimintaa, kunhan nyt saataisiin vielä perheenyhdistäminen toimimaan siten että muutkin perheenjäsenet lähetettäisiin ankkurilapsen perään pelkällä menolipulla varustettuna.

2 kommenttia:

Kumitonttu kirjoitti...

Nyt on itketty sitä, että Suomessa notkuu kymmeniä ihmisiä joita ei voida palauttaa lähtömaahansa, niin ehdotan yksinkertaista kikkaa. Ensiksi, niistä maista tuleville ei myönnetä maassaoloon lupa kuin vuodeksi kerrallaan ja heidän on osoitettava kykenevänsä elättämään itsensä. Jos tällainen heppu löytyy maasta ilman asianmukaista viisumia, saman tien palautus ilman mitään vetkuttelua.

Jaska Brown kirjoitti...

Joo. Itse olen esittänyt, että Suomen pitäisi solmia vaikka Keski-Afrikan tasavallan kanssa luovutussopimus, että ne ottavat sopivaa kertakorvausta (vaikka kymppitonni) vastaan kaikki sellaiset karkoitettavat, joita heidän oma kotimaansa ei huoli / kotimaa on tuntematon / eivät halua palata kotimaahansa. Molemmat valtiot jäisivät voitolle.