Tervetuloa!Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


maanantai 7. toukokuuta 2012

Sivallus CCXLI

Nyky-Suomessa isänmaallisella kansalaisella voi olla hyvä olla ainoastaan, jos hän sattuu olemaan masokisti.

10 kommenttia:

Tomi kirjoitti...

Se on ihan oikein. Mannerheim-on-sankari-isänmaallisuus ei kuulu tähän päivään.

IDA kirjoitti...

No. Myös uutisten ignorointi auttaa. Ja myös usko:

http://uskojaelama.net/forum/index.php?topic=658.msg35521#msg35521

:D

Anonyymi kirjoitti...

On mahdotonta sanoa, mitä isänmaallisuus on, mutta omien havaintojeni mukaan isänmaallisiksi itsensä määrittelevät tyypit ovat usein myös sadisteja.

Eli SM-kisat saavat aivan uuden merkityksen...

Tiedemies kirjoitti...

Pidän itseäni erittäin isänmaallisena. Tosin pidän suurinta osaa perussuomalaisten hangaroundeista melko epäisänmaallisina ja erityisesti pidän "oikeistolaisia" (Kummola-linjan kokoomuslaiset sikaniskat, jne) hyvin epäisänmaallisina.

Demarit ovat yleensä melko isänmaallisia, vaikka pääsääntöisesti ovatkin aika typeriä.

Jaska Brown kirjoitti...

Kaksi neljästä kommentista todistaa väittämän. Puhuinko mitään Mannerheimista tai onko tässä blogissa hehkuteltu Mannerheim-on-sankari -tyyliin? Onko jossakin kohtaa kirjoituksiani ollut jotakin, joka herättäisi epäilyjä sadistisista taipumuksista?

IDA:lle valitan, etten päässyt katsomaan linkkiä käyttöoikeuksien puuttuessa - siellä taisi olla pakanasuodatin päällä...

Tiedemies näkyy nostaneen luokitustaan viimekertaiseen isänmaallisuuskeskusteluun nähden, jolloin määritelmä oli jossain määrin isänmaallinen. Singapore opettaa!
Muilta osin olen kanssasi samalla kannalla, etenkin demarien suhteen.

Oman isänmaallisuuteni määrittelen lähinnä siten, että haluan Suomen kansalla menevän hyvin ja ihmisten olevan tyytyväisiä isänmaassaan. Nykyinen omanarvontunnon alas lyöminen ja suomalaisten tuottamien verotulojen lapioiminen muualle ja kotimaahan maahanmuuttajille eivät näitä tavoitteita edistä, ja siksi olen huolissani kansamme tulevaisuudesta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Myös minä pidän itseäni isänmaallisena ja määrittelen isänmaallisuuteni suurinpiirtein niin kuin Jaskakin. Tuota Mannerheimin nimen jatkuvaa hokemista harrastaa nähdäkseni tuo ns. vastapuoli.

Julkisuudessa esitetty lause "Mannerheim oli roisto ynnämuuta" voidaan nykyisin kai kääntää muotoon "ajattelinpa vahvistaa asemaani älykkönä ja teen sen originaalisti haukkumalla Mannerheimia niin kuin montakytkuus heppua ennen minua on originaalisti tehnyt".

Tomi kirjoitti...

Itsekin ole hyvin isänmaallinen.
TM, demarit eivät ole typeriä, vihreät ovat.

Tomi kirjoitti...

Jaska et ole Mannerheimia maininnut, mutta olet höpöttänyt vapaussodasta ja rivien välistä voi lukea sinun arvostavan Suomen sota saavutuksia. Tämä on mannerheim-on-sankari-isänmaallisuutta.

Oma isänmaallisuuteni on aika lähellä kuvailemaasi. Tärkeintä minulle olisi suomalaisten hyvinvointi. Arvostan myös Suomen luontoa.

Jaassu kirjoitti...

Minulla ei ole mukavaa kun en ole masokisti.

IDA kirjoitti...

"Sen toki myönnän, että todellinen oikeudenmukaisuus on asia, jota me emme pysty käsittämään muuta kuin sen aistillisen muodon, eli jumal-ihmisen, marsalkka Mannerheimin, elämän kautta."

Eli noin ja täsmälleen ;)