Tervetuloa!Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


lauantai 3. maaliskuuta 2012

Sivallus CCXXVIII

Ruotsin kuningashuone haluaa lisää rahaa, kun entinen 45 miljoonaa euroa ei riitä kulujen kasvettua vävypojan ja pikkuprinsessan myötä. Erinomaista maahanmuuttopolitiikkaa - kruununprinsessa on isänsä puolelta kahdeksannen ja äitinsä puolelta toisen polven maahanmuuttaja ja integraatio yhteiskuntaan on yhä sillä asteella, että koko poppoo elää veronmaksajien rahoilla. Degeneraatio on edennyt avioliiton myötä jopa ihan kantaruotsalaiseen entiseen kuntosaliyrittäjään, joka pääsi reittä myöten yhteiskunnan elätiksi.

2 kommenttia:

Kumitonttu kirjoitti...

Mihin ihmeeseen ne tarvii noin paljon rahaa? Voisin olettaa, että he eivät maksa asumisestaan, matkusteluistaan, turvallisudestaan tai muista vastaavista "luontoiseduista" äyriäkään.

Tepa Koivistohan sanoi jossain haastattelussa, että siviiliin palattua hän hämmästyi, kuinka paljon oven avaaminen vaati voimaa. Eikö se kuvasta kaiken oleellisen?

Tomi kirjoitti...

Kumitonttu, eikö kunnon klassisen liberalistin tulisi kannattaa perustuslaillista monarkiaa. Klassisen liberalistin ihannemaassa 1800-1900 vaihteen Britanniassa oli perustuslaillinen monarkia (tosin briteillä ei ole perustuslakia).