Tervetuloa!Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


lauantai 26. maaliskuuta 2011

Sivallus CLXVI

Halosen Afrikan-lennosta nousi turha kohu, se kun kustansi veronmaksajille melkein puoli miljoonaa euroa. Olisi saanut maksaa vaikka kymmenkertaisesti, kunhan kyseessä olisi ollut pelkkä menomatka.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

E-RIT-TÄIN hyvin sanottu.

Veronmaksajana olisin ollut suorastaan ekstaasissa tuosta vaihtoehdosta

Keskiäkäinen mies kirjoitti...

Veit sanat suusta. Jostain syystä sama ajatus juolahti pieneen mieleeni kun luin tuon uutisen :-)

Anonyymi kirjoitti...

Pieni mahdollisuushan toki on että Timosta tulisi jossain vaiheessa Tasavallan Presidentti. Toivotteko hänelle jonnekin pelkkää menomatkaa? Pohjois-Koreaan vai Havaijille?
Veronmaksajan olisi erittäin otettu, jos koko TP:n virka lakkautettaisiin ja esim. maanpuolustuksesta vastaisi toriparlamentit ynm.. syvät kansan äänitorvet.
Kyllähän homma hoituisi jodlaamalla pelkkiä iskulauseita ja sloganeita sekä rähisemällä kaikille ohikulkijoille..
:)

vieras kirjoitti...

Oltaisiin voitu lahjoittaa Tavja jollekin niistä maista missä se oli käymässä. Olisko Tavja saanu sieltä turvapaikan tai presidentinviran?

Mitä mieltä Jaska on siitä että voitasiinko presidentin ja pääministerin virka yhdistää jolloin siitä tuli semmoinen kuin USA:n presidentti on tai niin kuin oli Suomessakin valtionhoitajan virka?

Ai niin Jaska, mie lähetin siul postii.

Jaska Brown kirjoitti...

Vieras: En tunne valtio-oppia riittävän hyvin ottaakseni kantaa pressan ja PM:n viran yhdistämiseen. Sen sijaan vastustin aikoinaan pressan valtaoikeuksien kaventamista. Suurin osa kansaa sitä kannatti, koska halusi vähentää poliitikkojen valtaa tajuamatta, että vallan kokonaismäärä ei katoa mihinkään. Tässä tapauksessa se siirtyi kansan valitsemalta henkilöltä puolueiden valitsemille.

Sivumennen sanoen olen pilkannut (tai tarkemmin ajatellen sanonut totuuden) arvojohtajassamme melkein kaikkea muuta kuin puhevikaa. Se on sellainen asia, jolle hän ei itse mahda mitään. Ulkonäöstäkään en ole pilkannut muuta kuin sellaisia tekijöitä, joihin ihminen voi itse vaikuttaa. Eivät Haloskan S- ja R-viat tee hänestä huonoa presidenttiä. S-, D- ja P-viat tekevät.

Postissa lähettämästäsi viestistä voin todeta, että en tunnet asian luultavasti minua paremmin.

vieras kirjoitti...

Luulen että suhtautuminen presidentin valtaan riippuu tarkoitushakuisesti siitä onko kyseeessä "oma" presidentti, joko tietoisesti tai tiedostamatta.

Presidentin vallassa on se ongelma ettei presidentille voi antaa epäluottamuslausetta niin kuin parlamentti voi antaa hallitukselle. Ellei sitten ole mahdollista järjestää milloin tahansa kansanäänestys jossa kansa voi valita että jatkaa virassa tai eroaa.

No, vallaton presidentti voisi olla semmoinen kuin kuningas, tai niinkuin vallaton presidentti jollainen on esim. Saksassa, joka keskittyy seremonioiden ja kissanristijäisten hoitoon, jolloin hallitus sitten hoitaa poliittisen vallan käytön.

Valtion eli keskushallinnon vallasta noin muutoin totean että valtio voisi siirtää valtaa maakunnille joissakin asioissa, siihen tapaan niinkuin Sveitsissä on kantoneilla valtaa.

Tomi kirjoitti...

Jos eduskunnanpuhemies Niinistö olisi tuhlannut saman rahan, niin luuluisin tämä kommentoijsa joukon vain kohauttavan olkapäitään.