Tervetuloa!Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


maanantai 20. joulukuuta 2010

Sivallus CXLV

Tilastotiedot osoittivat, että ulkomaalaisten osuus käräjäoikeuksissa tuomituista on 9,1 %, kun ulkomaalaisia Suomessa on 4,0 %. Tämä on selvä osoitus rasismista: poliisi jahtaa ja oikeudet tuomitsevat ulkomaalaisia innokkaammin kuin suomalaisia. Erityisen pahasti viranomaisrasismi näkyy kolahtavan Somalian kansalaisiin, joita rangaistujen joukossa oli lähes tuhat, kun heitä asuu Suomessa alle viisituhatta. Jos poliisi jahtaisi suomalaisia yhtä suurella innolla kuin somaleja, noin miljoona suomalaista saisi vuosittain tuomion.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Yhtä asiaa en käsitä. Miten on mahdollista, että somaliasta tullaan Suomeen pakolaisina. Kuitenkin samat henkilöt käyvät Somaliassa lomalla. Oman järkeni mukaan pakolainen on maassa hengenvaarassa, joten miten lomailu onnistuu? Ei tajua... Missä hauki?

Miettijä Miettinen

Jaska Brown kirjoitti...

Huomenta Miettijä!

Tuohon voisi todeta, että olet onnekas jos tässä sopassa on yksi asia, jota et käsitä. Minulla on tuon lisäksi pirun monta muutakin tähän liittyvää asiaa, joihin ei järki taivu vaikka aikamoisille mutkille ja solmuille olen sitä yrittänyt väännellä.

Tomi kirjoitti...

Mitenköhän tilastot muuttuisivat, jos sosioekonominen status vakioitaisiin ?

Maahanmuuttajat ovat valtaväestöä nuorempia ja köyhempiä, ja heissä miehiä huomattavasti enemmän kuin naisia.

Veikkaan, että syrjäytyneet nuoret miehet tekevät yhtäpaljon rikoksia kuin maahanmuuttajat.

Jaska Brown kirjoitti...

Tomi, osuit totuuteen paremmin kuin luultavasti haluaisitkaan...