Tervetuloa!



Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


perjantai 28. heinäkuuta 2023

Välihuomautus 164 : Eroa, Wille Rydman!

Hesari meni sitten venyttämään lakia ja kaivamaan seitsemän vuotta vanhoja kahden ihmisen välisiä yksityisviestejä tulkittuaan, ettei kirjesalaisuus koske niitä. Muut viestit voi selittää räväkällä kielenkäytöllä ja huumorilla, mutta yksi meni liian pitkälle:
”Mutta kun se kielonpentele on tälle tontille kerran tuotu, niin sitähän löytyy kaikkialta kun se leviää ja lisääntyy kuin somali. Eli jos haluat somalikieloja kukkapenkkiin, niin kyllä täältä löytyy ja siirtäminen onnistuu.”
Kielo on Suomen kansalliskukka. Vertaamalla kieloa somaleihin Rydman häpäisi arvoja anteeksiantamattomalla tavalla. Jossain sen rajan on kuljettava.

Toinen loukkaava viesti oli Lähi-itään liittyvä:
”Hyi helvetti kun mua oksettaa tää aavikkoapina.”
Tämä ei ole niin vakavaa, sillä apina ei ole Suomen kansalliseläin. Sinänsä lähi-itäläisten käyttäytymisen vertaaminen apinoihin on epäreilua, kuten kuvamateriaali todistaa:

7 kommenttia:

Kalle Pelttari kirjoitti...

Ehdottomasti samaa mieltä ja vaadinkin, että Wille nöyrtyy ja pyytää kieloilta anteeksi. Kyllä ne kukatkin puhetta ymmärtävät ja kuuntelevat, ainakin joskus 70-80 luvulla näin uskottiin.
Oli muuten perjantaiaamulla mukavaa (kauheaa) katsottava YLE:n jälkiviisaat. 90% ajasta meni Riikka Purran ja Wille Rydmanin tekemisiin. Kauhisteltiin sitä, että on ne persut tosi tosi rasistinen puolue ja eikä siinä Riikka Purran puolustuspuheenvuorot ja anteeksipyynnöt auta. Nuorimmalla jälkiviisaalla Elina Uljaksella silmät oikein salamoivat ja suusta ei meinannut tulla sellaista sanontaa, millä tosiaan mollata persuja riittävästi. Tietysti oli otettu joku värillinenkin mukaan ja tavalliseen tapaan YLE:n oma toimittaja. Tummemman mielipiteet tietysti tietää ja YLE:n toimittaja oli kovin tuohtunut, koska Riikka Purra syyllisti blogissaan toimittajia puolueellisuudesta. Toimittajien tehtävä on tuoda asioita esille ja viestintuojaa ei saa ampua. Kuuluisa lause. Katsokaa, jos huvittaa, löytyy YLE Areenasta.

Strix Senex kirjoitti...

Tasapuolisuuden ja tasa-arvon nimissä Hesari epäilemättä penkoo kaikkien muidenkin kansanedustajien yksityisviestit viimeisten kymmenen vuoden ajalta ja julkistaa kaikki, joissa esiintyy kyseenalaiseksi tulkittavaa kielenkäyttöä, kohdistuipa se kielenkäyttö keneen tahansa ja eitti sitä kuka tahansa. Jäämme kiinnostuksella odottamaan tätä tutkivan journalismin ryhiliiketä.

Anonyymi kirjoitti...

Kamalaa kun näille samoille aina sattuu ja tapahtuu.

Pauli Vahtera kirjoitti...

Aivan upea video. Olisiko niin, että on apinan loukkaamista verrata sitä munan heiluttajaan.

QroquiusKad kirjoitti...

Tuossakin yksi nenäapina tekee samaa kuin turkkilaisapina.

https://www.facebook.com/mikeybustos/videos/monkey-penis-shocking/1104006882956409/

Turkkilaisapinalla on vaan isompi nenä ja pienempi kalu.

Jaska Brown kirjoitti...

Kalle Pelttari: Kiva kun kerrot, mitä Ylellä tapahtuu. Itse en ole enää vuosikausiin katsonut sieltä mitään muuta kuin joskus urheilua, jota ei vielä ole onnistuttu politisoimaan. Onneksi TUL on lakkautettu, jos ei olisi niin urheilussakin varmaan seurattaisiin vain vasemmistolaisten jäsentenvälisiä.

Strix Senex: Muista varata paljon eväitä mukaan jos jäät odottelemaan.

Ano 11.07: Jep, on se kauheaa kun joku sanoo "aavikkoapina" verrattuna siihen että toiset haaskaavat samaan aikaan miljardeja.

Pauli Vahtera: Rydmanin pitää esittää anteeksipyyntö seuraavalle tapaamalleen apinalle.

Qroquius Kad: Tosi on. Kuten tästä kartasta ilmenee, Lähi-idän ihmeillä on maailman pienimmät pippelit.

Anonyymi kirjoitti...

Tapaus Rydman on täysi farssi sekä valtamedialle että eräille 'oikeuden' vartijoille.