Tervetuloa!



Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


sunnuntai 15. joulukuuta 2019

Välihuomautus 135 : Al-Hollilla


Viime päivinä ei ole paljon muusta puhuttukaan kuin siitä, pitäisikö Suomen järjestää kuljetuslentoja islamistien leiriin al-Holiin vaiko ei ja keitä pitäisi kuljettaa jos lentoja järjestetään. Keskustelusta on kokonaan unohtunut se paras mahdollinen ratkaisu: Ilman muuta on järjestettävä kuljetuslentoja. Suomessa on paljon islamisteja, joiden paikka olisi al-Holin leirillä eikä Suomessa.
Takaisinpäin voi lentää tyhjäkin kone, se on ekologisempaakin kun polttoainetta kuluu vähemmän kevyemmällä lastilla. Ja Suomen sekä maailman hiilijalanjäljet pienenevät, kun porukkaa siirtyy vähemmän kulutuksen alueelle täältä kylmästä Pohjolasta.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hih, repesin! :D Tuskin taitaa hallitus silti näin päättää, jos nyt saavat ylipäätään mitään päätettyä.

Anonyymi kirjoitti...

Erittäin hyvin sanottu.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Juljetuskustannusten kuormituksen jakamiseksi ehdotan:

Oy Palautusmatkat Ab. Järjestää elämyslentoja Suomesta kulttuurisesti upporikkaisiin maahanmuuttajien lähtömaihin, kun rikastajat palaavat rikastamaan omaa maataan. Maksu peritään mukaanhaluavilta elämysmatkalaisilta, jotka saavat nauttia täysin rinnoin rikastajien seurasta. Ajanvietteenä voisi olla esim. riisipuuron tarjoilua, kevyesti vaatetettujen blondien tverkkaamista ja talvisodan valokuvien esittelyä sotasankareille. Ehkä virsikirjasta voisi valita yhteislauluun sopivia kipaleita. Ja tietysti valehtelukilpailut, ennen matkaa sparraajia kyllä löytyy ihan korkeimmalta tasolta vallan salongeista (MOT).

Paluumatkalla Suomeen olisi kyydissä vain suomalaisia elämysmatkailijoita, jotka keskenään matustelisivat heti tuoreeltaan tuntemuksiaan saattoreissun kohokohdista shampanjalasien kilinän säestyksellä. Koneen ainoa seisomapaikka kuuluu tietysti kunniavieraalle, Finnairin seisojanartulle.

Ja sitten kotiin palautumaan seuraavaa lentoa varten. Eiköhän lähdetä.

Jaska Brown kirjoitti...

Anot: Niinpä, ei hallitus tämmöisiä päätä. Tämähän olisi järkevä päätös.

Veijo Hoikka: Tuo ratkaisisi myös kustannuskysymyksen.