Tervetuloa!Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


perjantai 15. tammikuuta 2016

Sivallus CCCXLV

Kuten odottaa sopii, on käynyt ilmi että SPR:n naistyöntekijät harjoittavat seksisuhteita maahantunkeutujien kanssa. Mikäpäs siinä, onhan pelkästään pärstävärkkiä katsomalla ilmeistä, että SPR:n kantakirjakalkkunat ovat pahassa puutteessa. Mutta että pakoloisetkin vajoavat jopa noin alas, kertoo siitä että hätä on tosiaan suuri. Onhan kyllä yleisesti tiedossa, että Lähi-idässä on tapana kuksia sekä aaseja että vuohia, mutta enpä olisi uskonut puutteen täällä Pohjolan ankarissa oloissa olevan niin paha, että pitää kuksia jopa vuohilta näyttäviä aaseja.

12 kommenttia:

Strix Senex kirjoitti...

Tuo uutinen ei ollut mikään uutinen. Se vain pääsi viimeinkin lehtien palstoillekin. Ja samalla on tullut julkistettua yksi tämän maahantuonnin todellisista motiiveista. Mistä herää kysymys, että eikö olisi halvempaa viedä nämä naisihmiset sinnen etelänmaiden nuorten miesten luo, kun tuoda noita nuoria miehiä suurin joukoin tänne elättettäväksi. Omin rahoinhan toiset heistä ovat sinne matkustelleet maailman sivu.

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Hys hys. Ei tätä pidä kieltää, vaan suosia! Oikeauskoiset pojat raiskaavat vähemmän kun saavat helpommallakin, ja mukavammissa paikoissa kuin ulkona kylmässä.

Professori kirjoitti...

Ikävänoloinen kirjoitus. Kertonee huonosta huumorintajusta, että herkesin naurahtamaan. Pyydän kovasti anteeksi.

mongolikonsuli kirjoitti...

Jaska, mielenkiinnolla olen seurannut tätä naisten ja matujen suhdetta. Kummastelet sitä miksi matut ovat valinneet marttoja vällyjen väliin. Oma suppea johtopäätös on seuraava

1. Jos matu haluaa kauniilta ja nuorelta naiselta seksiä, sen saa jo ihan ottamalla kadulla - kuten olemme valitettavasti saaneet huomata lehdistä. Vielä helpommin sillä Tahranruskealla Kamaluudella vai mikä uussana se olikaan? Media, oikeuslaitos, suvakit ovat matujen puolella ja pitävät matujen puolta koska rasismi, äärioikeiston herättämisen pelko ja poliittinen korrektius. Nämä naisuhrit tuskin yleensä ovat kannattaneet Unelmaa, vaan he ovat toisten Unelmien vuoksi uhrattavia pelinappuloita eikä heidän turvallisuus liikuta mukafeministejä. 'Kyllähän matuillakin pitää olla oikeus saada seksiä kun kerran pottunokatkin sitä haluavat'.

2. Jos matu haluaa valta-aseman, sitä ei voi vielä tässä vaiheessa riittämättömällä lukuisuudella noin vain "ottaa". Valtaa ei voi kopeloida. Sen sijaan sellainen, jolla tuota valtaa on kannattaa hurmata. Ja hurmaaminen on sitä helpompaa, mitä alhaisempi markkina-arvo ja mitä sinisilmäisimpiin Unelmiin uskoo. Taqiyya-flirtin takana on taatusti auervaaramaiset ajatuskulut, eikä suinkaan lopullinen päämääränä ole jäädä tossun alle vaan asettua isännäksi ja katsella markkinoita kun ne on ensin otettu täysin haltuun. Se mitä näillä fyysisillä nigerialaiskirjeillä halutaan, ei ole huono seksi nuhjuisessa vokissa vaan Suomi.

Jaska Brown kirjoitti...

Strix Senex: Joo, tulisi huomattavasti halvemmaksi. Erityisesti jos matamit matkustaisivat omilla rahoillaan eivätkä toisi matkamuistoina loisia. Sen paremmin mikros- kuin makroskooppisiakaan.

Yksi Turkkuulaanen: Niin, tuo on tietysti yksi puoli. Ja onhan siinä se vaihtoehto, että kun näkevät ja kokevat mitä täällä on tarjolla, niin lähtevät takaisin. Vai keksitkö muka parempaa syytä nyt alkaneelle virran kääntymiselle?

Professori: Pahintahan tässä on se, että en oikein tiedä mitä tahoa loukkasin verisimmin:
1) Matuja
2) SPR:n akkoja
3) Vuohia ja aaseja

Mongolikonsoli: Meillä ei ole mitään vaaraa siitä, että matut ottaisivat Suomen haltuun. Meillä on vaara siitä, että selkärangattomat johtajamme avittavat sen tapahtumisessa.

Strix Senex kirjoitti...

Sattuipa silmään tähän teemaan liittyvä ulostulo.

"EU-parlamentaarikko Sirpa Pietikäinen (kok.) kysyy, miksi eräät naisten oikeuksien puolustajat ovat korottaneet äänensä vasta nyt, kun maahanmuuttajia on alettu syyttää ahdistelusta. Kumma että naisten oikeuksien puolustajat nousevat nyt niin kirkkaasti, mutta eivät ollenkaan silloin, kun joku urpo nakkikioskijonossa klähmii, Pietikäinen maalailee".

En nyt puutu siihen, että Pietikäinen ei osaa erottaa toisistaa kymmenien ihmisten suorittamaa joukkohdistelua, jossa vaatteita riisutaan, omaisuutta ryöstetään ja sormia tungetaan ties minne ja toisaalta nakkikioskijonossa tapahtuvaa takapuolelle läpsäisyä.

Sen sijaan jäin miettimään, mahtoiko olla kyse Pietikäisen fantasioinnista. Habitus huomioon ottaen, ahdistelun riski lienee molemman kaltaisissa tapauksissa hänen kohdallaan vähäistä pienempi.

Becker kirjoitti...

Kyllä tommonen 30v. karvarintainen ja litteävatsainen mystistä kieltä puhuva uros jolla on jo skote piipussa, niin kyllä siinä maalaistyttö on nopeasti väsyttämättä saatu vaakatasoon. Ihmekkös tuo. Ei noi maalaisserkut aina värise sexappealista.

Tuli siitä mieleen vanha vitsi, jossa lavatansseissa kavaljeri halusi vaikuttaa sivistyneeltä ja kysyi daamilta että "Tunnetkos Kershviniä?" Tyttö punasteli hieman ja vastasi kainosti: "Kyllä se tuntuu."

Repesin minäkin nauramaan tuosta Jaskan loppupäätelmästä. Hyvin oivallettu.

thule kirjoitti...

3) Yhdysvallat, erityisesti sen military-industrial complex, jolle Eurooppa on kilpailija ja jatkuvat konfliktit elinehto, ja joka näkee mahdollisuuden lisätä vaikutusvaltaansa alueella kriisin kautta. Lähi-idän destabilitaatio alueen öljyvarojen kontrolloimiseksi on osa samaa kuviota ja jatkunut jo vuosikymmeniä.

4) Kiina kasvattaa jatkuvasti painoarvoaan maailmantaloudessa ja -politiikassa. Edellisen Aasian talouskriisin jälkeen se on muiden Aasian maiden tapaan harjoittanut erittäin varovaista linjaa ja sillä tavoin kääntänyt makrotalouden vahvasti linjalle, jolla se vaurastuu Amerikan ja Euroopan velkaantuessa ja eläessä yli varojensa. Kiinalla on valtava kulta- ja valuuttavaranto ja se on matalalla profiililla haalimassa kontrolliinsa maailman luonnonvaroja sillä välin kun kilpailijat painivat omien ongelmiensa kanssa. Kiina omistaa jo puolet Afrikasta.

5) Venäjä hyötyy Euroopan heikkoudesta ja hajaannuksesta ajaessaan omia alueellisia etujaan.

6) Iranin teokratiaa hallitseva shiiapapisto, jonka lopullisia tarkoitusperiä voi vain arvailla. Toki hekin ajavat alueellisia etujaan ja kippaavat mielellään omia ongelmiaan vääräuskoisten niskaan, mutta kuka tietää kuinka hulluja suunnitelmia heillä on mielessään. Nyt kun talouspakotteita ollaan purkamassa ja ydinohjelma mahdollistamassa, on vain ajan kysymys koska he saavat päähänsä edesauttaa islamilaisten ennustusten mukaista tuomiopäivää pyyhkimällä juutalaiset maan päältä (ts. nukea Israelin suuntaan).

7) Arabimaiden, ennen kaikkea Saudi-Arabian, vallanpitäjät ja wahhabistisen vesikauhuislamin maailmanvalloituksesta haaveilevat sunnifanaatikot, Muslimiveljeskunta etunenässä, jotka haluavat levittää islamia ja sen myötä omaa vaikutusvaltaansa mahdollisimman laajalle.

8) Jihadistijärjestöt, kuten ISIS ja Al Qaida, joita valtamedia ja edellä mainitut isot pelurit tarjoilevat yleisölle kaiken pahan alkuna ja juurena, tietysti edistävät omia tavoitteitaan levittämällä invaasiotaan ja luomalla turvattomuutta ja epäjärjestystä Eurooppaan, mutta itse asiassa nekin ovat ennemminkin työkaluja, joita em. tahot hyödyntävät. Samaan kategoriaan menevät Hamas ja palestiinalaiset, joiden "ahdinkoa" käytetään keppihevosena islamistiagendan ajamisessa ja joille löytyy länsimaista ylen määrin ymmärtäjiä, erityisesti vasemmiston riveistä.

Näiden lisäksi on Euroopassa tietysti valtava määrä opportunistisia keinottelijoita ja kyynisiä rahastajia, jotka haistavat tilaisuuden tehdä tiliä. Nämä tukevat ja myötävaikuttavat kehitykseen ja mielipiteenmuokkaukseen, vaikkeivät olekaan varsinaisia järjestelijöitä tai päähyötyjiä. Näitä perskärpäsiä ovat SPR:n kaltaiset järjestöt, maahanmuuttajarikollisuudella rahastavat juristit ja VOK-bisnestä pyörittävät yritykset. Ja tietysti tulijoista itselleen uusia äänestäjiä havittelevat puolueet.

thule kirjoitti...

Jälleen mestarillista sanankäyttöä ja viiltävää logiikkaa Jaskalta. Kiitos. Hyvin perustellut painotukset.

Kysymykseen ei ole helppo vastata. Vaikka on selvää, että tätä vyöryä ohjataan tietoisesti, on tuskin kyseessä vain yksi ainoa toimija kaiken takana. Pikemminkin on useita tahoja, joiden intressejä tämä kehitys palvelee, ja jotka omalta osaltaan myötävaikuttavat siihen aina kun kykenevät. Välillä alkuunpanijana, välillä mahdollistajana, rahoittajana ja joskus vastavoimanakin toisilleen, milloin intressit sattuvat joltain osin menevän ristiin.

Näin äkkiseltään ajateltuna mieleen tulevia tahoja, jotka hyötyvät Euroopan destabilisaatiosta ovat ainakin:

1) Suurpääomaa edustavat keinottelijaterityisesti pankit ja amerikkalaiset bisnesmogulit, kuten George Soros et al. Eurooppa on heille kilpailija ja heikentämällä taloutta siellä, on heidän mahdollista hankkia suurempia osia omaisuudesta sieltä haltuunsa edullisemmin. Samalla paikalliset hallitukset pidetään kriiseillä niin kiireisinä, etteivät ne kykene reagoimaan tähän.

2) Euroopan oma federalismia ajava "eliitti", joka haluaa kriisien varjolla luoda totalitaarisen poliisivaltion ja pystyttää uuden Neuvostoliiton (tai Neljännen Valtakunnan), jossa kaikki valta keskittyy heille. Jyrki Katainen ja Alexander Stubb ovat tällaisesta loistava suomalaisia esimerkkejä, vaikka kumpikin kuuluu tuossa porukassa vain alimpaan kätyrikastiin.

(Jatkuu seuraavassa...)

thule kirjoitti...

Ääh..! Miten hitossa nuo menivät väärään järjestykseen? *facepalm* toivottavasti tuosta saa tolkkua.

thule kirjoitti...

Ja vielä kaiken lisäksi väärään tekstiin. Tämä saa olla viimeinen kerta kun yritän kommentoida mitään puhelimesta.

Jaska Brown kirjoitti...

thule: Tekevälle sattuu. Inhoan mobiililaitteella kirjoittamista ja siksi tähän blogiin en vastaakaan kovin tiheään tahtiin. Käytän mobiilia vain hätätilanteissa. Kiitoksia kommenteista, kopioin ne oikeaan osoitteeseen ja vastaan siellä.