Tervetuloa!Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Myyräntyötä

Kansakuntaamme uhkaa suurin vaara seitsemäänkymmeneen vuoteen. Kenties suurempikin kuin tuolloin. On aika siirtyä puheista tekoihin.

Mokutuskulttuurin suurin vika on siinä, että siitä päättävät mokuttajat. Me suomalaismieliset olemme vain kaipailleet Eila Kännöä takaisin. Paras tapa vaikuttaa asioihin on kuitenkin sisältä päin.

Hankkiudu töihin vastaaviin hommiin. Jos olet työttömänä, SPR ottaa varmasti mielellään vastaan. Jos taas mahdollista, ilmoittaudu vapaaehtoiseksi. Tämä vaatii toki uhrauksia ja on meille suomalaismielisille usein teknisesti paljon vaikeampaa kuin mokuttajille. Kahdesta syystä, eli a) me olemme yleensä nettoveronmaksajia eli töissä ja b) meillä on perhe, jonka tulevaisuudesta välitämme. Mokuttajilla on normaalisti enemmän aikaa, koska he ovat yleensä perheettömiä. Mikä on sinänsä ihan hyvä, mutta tapahtuu inhimillisesti katsoen yhtä sukupolvea liian myöhään.

Hakeudu vaikka VOK:iin avustajaksi. Siellä voit ryhtyä myyräksi. Eli ime tietoa väärinkäytöksistä, rikoksista ja tavoista, joilla tätä bisnestä tehdään. Ja vuoda tietoa eteenpäin, en kuitenkaan voi kehottaa lain rikkomiseen. Älä valtamedialle – ne eivät ota vastaan. Paitsi jos sattuu olemaan poikkeuksellisen komea lööppiaines ja tunnet luotettavan toimittajan. Siinä tapauksessa ilman muuta. Muussa tapauksessa Suomen näissä asioissa luotettavimmat uutislähteet eli Hommaforum ja MV-lehti ovat valmiita julkaisemaan tietojasi.

Myyräntyötä voit tehdä monin tavoin. Varaudu kameralla, videoi ja kuvaa väärinkäytöksiä. Napsi kuvia asiakirjoista. Muista peittää henkilötiedot. Todellista suvaitsevaisuutta saat varmasti kuvataksesi parilla kikalla. Sano vaikka, että olet juutalainen ja kuvaa reaktiot. Tai että vanhemmillasi on sikafarmi, jossa kävit juuri aamulla töissä. Varmista kuitenkin turvallisuutesi! Älä laita terveyttäsi peliin jonkin videon puolesta. Tietoja vuotaessasi ole varovainen, yritä pysyä mahdollisimman kauan paljastumatta. Jos paljastut, sinulle ei voida tehdä mitään niin kauan kuin olet pysynyt paljastuksissasi totuudessa. Vaikka olisit rikkonut lakiakin, johon en kuitenkaan kehota. Mokuttajat eivät halua totuuden tulevan julki, joten saat vain vähin äänin potkut. Pidä tarkasti huolta siitä, että sinulla on kaikki todisteet hallussasi, niin he eivät mahda mitään!

Monet ovat tarjonneet yksityismajoitusta tulijoille. Yritä päästä päättämään näistä asioista. Valitse kaikkein kusipäisimmät idiootit suvakkien seuraksi. Kohtaamisteoria saattaa nuivistaa ne, joilla on vähän ajattelukykyä tallella.

Keskustele kaikkien tuttujesi kanssa kokemuksistasi, en kuitenkaan voi kehottaa salassapitovelvollisuuden tai lain rikkomiseen. Mitä nopeammin ja tehokkaammin sana leviää, sitä parempi. Muista että totuus on meidän puolellamme. Älä liioittele, totuus on aivan riittävä sinänsä. Heillä on unelma, meillä on realismi.

Ymmärrettävä tosiasia kuitenkin on, että meistä suomalaisista ei läheskään kaikista liian suoraselkäisinä ole salaisiksi agenteiksi. Älä anna sen kuitenkaan lannistaa itseäsi, vaan voit tehdä paljon hyvää myös vuotamatta tietoja julkisuuteen. Hakeudu edelleen vapaaehtoiseksi, mutta hyysäyksen sijaan kerro tosiasioita siitä, miten suomalaiseen yhteiskuntaan sopeudutaan. Urasi voi kyllä jäädä lyhyeksi, mutta jos edes yhden haittamaahanmuuttajan ehdit käännyttää hyötymaahanmuuttajaksi, olet tehnyt suurtyön. Muista, että kaikki eivät ole terroristintaimia ja sosiaalipummeja; joistakin voi tulla kunniallisia kansalaisia, kunhan heille antaa oikeanlaiset, nykykäytännön vastaisesti hyysäämättömät lähtökohdat. Suuri osa tulijoista on kuitenkin ihan harmittomia. Aivan samoin kuin venäläisessä ruletissakin suuri osa patruunapesistä on tyhjiä.

Kerro tulijoille varoittavia sanoja suomalaisesta rasismista. Sano suoraan, että valtaosa kansasta ei halua heitä tänne. Lannistamisen jälkeen nosta toivoa. Kerro, että viha ei kohdistu väärän värisiin. Aitoja rasisteja Suomessa on vähemmän kuin missään muualla. Viha kohdistuu kulttuuriin. Siihen, että ensin on oma maa ajettu paskakulttuurilla paskaksi ja sitten ei haluta luopua siitä länsimaahan muuttaessa. Kerro, että paras tapa saada kritiikki loppumaan ja suomalaiset ystävällisiksi on haukkua lähtömaan toimintatavat, haistattaa islamilla pitkät ja ylistää ylivertaisen yhteiskunnan omaan kotimaahan nähden aikaansaanutta länsimaista kulttuuria. Ja pyytää apua siihen sopeutumisessa. Olla rehellinen ja vilpitön. Ja kysyä, saisiko tämän herkullisen kinkun kanssa sinappia, kiitos.

Ihmettelen suuresti esimerkiksi sitä, että Hommaforumilla tai vastaavissa yhteisöissä ei ole saatu aikaiseksi seuramatkaa Tornioon. Sinne vain laskemaan, kuinka monta perhettä tulee ja kuinka monta nuorta miestä. Toistaiseksi olen valokuvista nähnyt vain nuoria miehiä, vaikka kuinka olen yrittänyt etsiä median kertomia perheitä. Sinne sekaan vaan ja jututtamaan. Kertokaa niille tosiasioita siitä, mitä suomalaisilla keskustelupalstoilla puhutaan. Sanokaa, että käännytyssääntöjä tiukennetaan. Varoittakaa siitä, että suomalaisten kärsivällisyys alkaa olla lopussa ja kohta alkaa rytistä. Eiköhän se into vähitellen laannu sanan kiiriessä maan rajojen ulkopuolelle. Kuvatkaa, levittäkää tietoa kaikille kavereillenne siitä mistä todella on kyse ja mitä olette paikan päällä nähneet.. Tehkää nyt jumaliste jotakin, jos aiotte katsoa itseänne peilistä vielä joskus! Kun lapsenne parinkymmenen vuoden kuluttua kysyvät, mitä TE TEITTE silloin, kun Suomea tuhottiin, niin ei tarvitse vastata että "isi länkytti netissä samanmielisten kanssa" tai "emmä uskaltanut mitään sanoa, kun kaverit ei olis tykänneet nuivuudesta."

Lopuksi totean, että voi olla että olen kaikessa mahdollisessa väärässä. Onhan se mahdollista, että kyseessä ei olekaan Suomea tuhoava haittamaahanmuutto, vaan kansakuntamme uuteen häikäisevään nousuun johdattava ideologinen neronleimaus. Toisaalta olen kirjoittanut haittamaahanmuuttoon liittyvistä asioista kohta seitsemän vuotta. Lähes kaikki esittämäni uhkaennusteet ovat toteutuneet. Muutaman toteutumattoman vastapainoksi on runsaasti sellaisia katastrofeja, joita en osannut edes kuvitella. Viimeisenä Ruotsin viranomaisten aktiivinen toiminta Suomen romauttamiseksi. Ne luvatut kultamunat eivät ole ainakaan vielä, vuosikymmenten odottamisen jälkeenkään kuoriutuneet. Mätämunia on sen sijaan kuoriutunut aika paljon.


P.S. Lukija voi tietysti kysyä, että mitä tuo Jaskakaan nyt muuta tekee kun vouhottaa netissä. No, sen voin vakuuttaa että tästä poterosta jossa minä olen, ei monikulttuurisuus yli kävele. Ja voihan se kuulkaa olla vaikka niin, että olen joku SPR:n tukihenkilö tai vaikka VOK:n johtaja, joka pitää kirjaa väärinkäytöksistä ja laittomuuksista vuotaen infoa kuin seula. En kai minä nyt perkele niin tyhmä ole että huutelisin ympäriinsä mitä olen tehnyt. Paitsi että en tietenkään neuvo rikkomaan lakia ja kiistän tietysti kaiken tässä ja nyt, enhän minä tietenkään mitään konkreettista ikinä…

9 kommenttia:

Oinomaos kirjoitti...

Viholliset tajusivat, miten vahva propaganda-ase MV-lehti on niitä vastaan. Senpä takia ne kaikin tavoin yrittävät sen vaientaa, epäreiluinkin keinoin.

Viholliselle kiusallisen faktatiedon jakaminen mahdollisimman laajalti kuitenkin murentaa niiden uskottavuutta ja minimoi niiden haittapropagandan vaikutukset.

Kuten Jaska, minäkään en näistä poteroista liikahda kuin korkeintaan vaihtoasemiin. Erilaisia miinakenttiä ja muita vihollisen etenemisen estäviä mukavia pikku yllätyksiä odottaa. Eli ei muuta kuin tervetuloa kokeilemaan onnea, mutta omalla vastuulla.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän spr muuten on tehnyt paljon hyvää työtä, mutta näköjään sinneki on alkant pesiä outoa porukkaa, joille bisnes on tärkeintä keinolla millä hyvänsä

-jpt-

korpisoturi kirjoitti...

Me olemme David ja vastassa iso Koljat. Joten juonia on hyvä punoa. Luulisin, että siinä meidän "linkomme". joka tehoaa. Sitten kun se kaaos/sota alkaa, niin hyvällä taktiikalla tulee olemaan merkitystä. Vastapuolelta tuskin löytyy pahemmin älyä siihen.

Anonyymi kirjoitti...

Heil Unelma, meil realismi. Luulenpa sittenkin (toivottavasti edes tässä kohtaa olisin oikeassa), että eiköhän se the Realismi vielä tavoita Unelmahöttöilijätkin tässä lähitulevaisuuden mittaan, mutta se vaan voi vaatia jo putoamista niin kovaa ja korkealta, että siitä ei enää aivan vähäisillä vammoilla selvitäkään...

Mutta Unelmointi-intoa tuntuu silti piisaavan ainakin for now on. Ruåtsissa, jossa aina ja iankaikkisesti (Amen!) olla meitä muutamaakin valovuotta edellä kaikessa mahdollisessa, haaveillaan jo ilmasillasta:

http://rahmispossu.net/2015/09/14/ennatysmaara-tulijoita-malmohon-unelmointi-intoa-riittaa-silti/

Mitenkähän tuonkin jo osasi melkein arvata? Ruotsista on totta todellakin tullut se Unelmien Ilmavaltakunta (der Luftreich des Traumes), josta kirjailija Heinrich Heine varoitteli oman aikansa saksalaisia. Vestigia terrent.

J.Edgar

Anonyymi kirjoitti...

Tuossapa hyvä yhteenveto eräästä tämän hetken kuumimmasta perunasta.

http://intrigoori.blogspot.fi/2015/09/turvaa-perustuslaista.html

Se pieni optimisti minussa haluaisi kuiskuttaa, että nyt eletään juuri sitä yön pimeintä hetkeä ennen aamunsarastusta. Sisäinen pessimistini kuitenkin varoittaa, että tästä hulluuksien riemumarssista on nähty vasta ensimmäiset tahdit.

J.Edgar

Sametti kirjoitti...

Olet oikeassa. Tämän vuoksi en itse ole lähtenyt avoimeen taisteluun. En ole Facebookissakaan omalla nimelläni. Kaverit ovat arvostelleet munattomuudesta, mutta mielestäni nyt on parempi toimia viekkaasti.

Vasarahammer kirjoitti...

Tundratabloids-blogissa on muutamia kirjoituksia, joiden lähde työskentelee Suomessa maahanmuuttoklusterissa. Tekstit löytyvät Googlella "Stefan Helsinkin tundratabloids".

Itse suomensin näistä yhden, joka kertoo siirtolaisten matkasta Eurooppaan. Se on vähän sekava, koska lähteen puheet on kopioitu siihen sellaisenaan, mutta kohtuullisen hyvän kuvan siitä saa.

http://vasarahammer.blogspot.fi/2015/09/nakokulma-ihmisoikeusteollisuuden.html

Kyrpiintyneitä ihmisiä on myös ihmisoikeusteollisuuden sisällä. Näihin ihmisiin kannattaa olla yhteydessä ja heidän kertomiaan tarinoita kannattaa välittää eteenpäin. Eli mitään varta vasten värvättyjä myyriä ei välttämättä tarvita lainkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys Jaska!

Päivän uutisvirrasta osui tällainen silmiini irakilaisista turvapaikanhakijoista, tuohon pitää suhtautua pienellä varauksella kun kyseessä on Iltalehti. Mutta, jos toi pitää paikkansa niin hyvä alku!

Off-topicia, Alisa Vainio teki sitten maratonilla todella hyvän suorituksen, hatunnoston arvoinen.

- Soomepois Eestist -

Jaska Brown kirjoitti...

Valitettavasti liikkeellelähtö on tapahtunut klaanilaisten ja nahkapäiden toimesta. Toivoa sopii, että tämä ei karkoita kunnon ihmisiä, vaan on vasta alkusysäys. Ensin uskaltautuvat liikkeelle harkintakyvyttömimmät, sitten ne, joilla ei ole mitään hävittävää ja lopuksi me muut.