Tervetuloa!Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


maanantai 17. maaliskuuta 2014

Sivallus CCXCIII

Teuvo Hakkarainen on joutunut pyytelemään anteeksi lähetettyään naiselle tämän pyynnöstä kuvia sukupuolielimistään. Mitäpä sitä turhia, tavan soisi itse asiassa leviävän laajemmallekin. Suomella menisi huomattavasti paremmin, jos pääministeri Katainenkin olisi suomalaisten veronmaksajien rahojen sijaan lähettänyt kreikkalaisille kuvan kikkelistään.

6 kommenttia:

Yrjöperskeles kirjoitti...

Toisaalta asian poliittinen viesti olisi mennyt ehkä paremmin perille, jos kuva olisi otettu enempi tuolta hanuriperspektiivistä.

Vaan se on ainakin selvää, että tuosta naisesta saatiin taas kertaalleen yksi turha julkkis.

Oscari kirjoitti...

Enää ei ole vain hakkerointia vaan nyt on hakkarointiakin, sehän on hellpooa. Ottaa kuva itsestään ja varustuksestaan ja lähettää se toiselle. Vistiliikenne kasvaa ja nostaa Suomen suosta!

Anonyymi kirjoitti...

Mistäpä Jaska tietää, että kuvaa on pyydetty? Toki Jaskan teksteistä on tullut kuva, että Jaska on lähes jumalallinen, mutta en häntä sentään vielä kaikkitietäväksi uskonut.

Jaska Brown kirjoitti...

Yrjö: Kreikkalaisille olisi kuitenkin ollut parempi lähettää se etupuolen kuva, kääntöpuolesta ne mokomat olisivat vain saattaneet innostua. Tähän liittyen vanha vitsi. Tyttö oli menossa naimisiin kreikkalaismiehen kanssa ja ennen häitä oli vietetty siveellistä elämää. Tytön äiti otti ennen vihkiäisiä tytön puhutteluun ja kertoi kuulleensa, että "kreikkalaiset tykkäävät sitten siitä toisesta reiästä, mutta muista että sinun ei tarvitse kaikkeen suostua". No, onnellista avioelämää oli vietetty muutama kuukausi, kun Kreikan poika sitten ehdottelemaan, että "mitenkäs olisi jos kokeiltaisiin sitä toista puolta?"
- No ei varmasti! Äiti sanoi ettei tarvitse siihen suostua!
- Mitä, pelkäätkö että tulet raskaaksi?

Ano: Enpä tuota tiedäkään, voihan se olla että kaikki osapuolet valehtelevat. Linkatussa jutussa vain sanotaan, että "harhautettiin mukaan juoneen" ja eipähän juttua viety poliisille, vaan skandaalilehdelle. On tää vaan kummaa, kun ensin syytellään ettei me nettinatsit luoteta mediaan ja kun kerrankin toistetaan se mitä mediassa on kerrottu, niin siihenkään ei olla tyytyväisiä. Joka tapauksessa, jos muija on ollut mukana Tuksun tanssiryhmässä (Ilkka Kanerva, kling-kling?) ja jossain deittiohjelmassa, niin kyllä epäilyttää että kyseessä on julkkutyrkky. Ja kun naisen kuvaa katsoo, niin ah ma niin hämmästelen, miten kummassa varmaan elämänsä aikana erinäisiä miesten sukupuolielimiä nähnyt henkilö voi olla noin kovasti järkyttynyt. Joko julkisuushakua, tai sitten Teuvolla ei ole ainoastaan kikkeliä, vaan The Kikkeli.

Anonyymi kirjoitti...

"Hän esimerkiksi kehui minua kauniiksi ja seksikkääksi, Pia sanoo."

Tässä taas todistettiin että ei ole rumia naisia. On vain liian vähän viinaa. Oli Teuvo ottanut sitten riittävästi.

t:habahoo

Anonyymi kirjoitti...

"Hän esimerkiksi kehui minua kauniiksi ja seksikkääksi, Pia sanoo."

Ja naiset uskoo kaiken mitä (varsinkin poikamies) heille sanoo. ;)

Erästä suur(mäen)miestä mukaellen:

”Pillu se nyt on aina ensimmäisenä mielessä, mutta viestitellään nyt ensin.”