Tervetuloa!Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


lauantai 9. marraskuuta 2013

Nainen 2.0

Aatami oli viettänyt paratiisissa monta onnellista viikkoa. Vähitellen kaikki nurkat oli kuitenkin koluttu ja aika kävi pitkäksi. Niinpä Aatami otti telepatiapuhelun Jahvelle ja ei kun valittamaan:
- Kuules nyt pomo. Mulla on täällä tylsää. Ei oo mitään tekemistä.
- Jaahas. No, mulla jäikin vähän tuo luomistyö kesken. Yritä nyt itte saada tämän tason projekti valmiiksi kun kuuden päivän deadline painaa päälle ja seittemäntenä oli pakko pitää pekkasvapaata ja ottaa vähän häppendaalia. Vaan joutaahan tuota näin jälkikäteen korjailemaan. Mitäpä jos loisin sulle kaveriksi naisen?
- Naisen? Mikä se semmoinen on?
- Kaikkien toiveittesi täyttymys. Tasa-arvoinen kumppanisi, joka on kaunis, älykäs ja ymmärtäväinen. Nainen tukee sinua suunnitelmissasi ja kannustaa sinua kaikin tavoin eteenpäin. Siinä ohessa se hoitaa kotityöt.
- Joo! Kuulostaa kivalta! Tee mulle sellainen! Heti!
- No tuota. En minäkään nyt sentään pysty tyhjästä nyhjäisemään, tarvii vähän raaka-aineita. Minun pitäisi ottaa sinulta kylkiluu, toinen silmä, toinen korva, toinen käsi ja toinen jalka.
- Oho. Kuulostaa aika rajulta. Miten olisi, jos kokeilisit millaisen saisit aikaan pelkästä kylkiluusta?


Niin että tässä sitä sitten ollaan oltu vuosituhansia. Halvatun nynny tuo Aatami.

Nyt taivaallisista arkistoista on paljastunut, millainen oli Jahven alkuperäinen suunnitelma naiseksi. Tai tarkemmin ottaen sieltä paljastui karsintalista. Listassa on lueteltu ne seikat, jotka Aatamilta aiottujen varaosien puuttuessa jouduttiin poistamaan lopullisesta versiosta.

10. Moniajoprosessori
Tämä ominaisuus, mikä mieheltä täysin puuttuu, saatiin puutteellisista tarvikkeista huolimatta asennettua naiseen. Sen ansiosta naisella on kullanarvoinen ominaisuus mieheen verrattuna: nainen kykenee tekemään useita asioita samanaikaisesti. Hän pystyy kutomaan sukkaa, keskustelemaan ystävättärensä kanssa hands free päässä, seuraamaan telkkarista Salattuja elämiä ja suunnittelemaan mielessään seuraavan päivän ostoslistaa yhtäaikaisesti. Mies ei pysty näistä kerrallaan kuin korkeintaan yhteen. Valitettavasti naisen moniajoprosessoriin jäi asentamatta kaksi ominaisuutta. Ensinnäkin ohikytkentä, mikä mahdollistaisi yhteen asiaan keskittymisen kerrallaan. Tämän takia nainen ei pysty ymmärtämään asioita, joiden tajuaminen vaatii samanaikaisesti monien eri tietojen yhdistämistä. Yrittäkääpä huviksenne selittää naiselle, miten omakotitalon vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä toimii, niin tajuatte. Toinen puuttuva ominaisuus on se, että nainen ei kykene ymmärtämään, että mies ei pysty keskittymään kahteen asiaan yhtä aikaa. Tämän takia nainen saattaa tulla keskustelemaan olohuoneeseen suunnittelemiensa uusien verhojen värisävystä siinä vaiheessa, kun Suomi johtaa lätkän MM-finaalia 3-2, pelaa alivoimalla ja kellossa on 43 sekuntia aikaa jäljellä.

9. Soidinmenolohko
Tähän naisen aivolohkoon piti Aatamilta lohkaista silmän poistamisen yhteydessä noin 5 % miehen himolohkosta, mutta tekemättä jäi. Sen seurauksena nainen on monin verroin kiinnostuneempi soidinmenoista kuin itse asiasta. Vai luuletteko oikeasti, että kukaan mies olisi keksinyt mitään niin typerää kuin paritanssi? Ehei, mies haluaa käydä suoraan toimeen eikä haaskata aikaa turhaan pyörimiseen hyvän asian ympärillä. Ja sitten kaiken maailman television hömppäohjelmat vielä lietsovat tätä. Tuttavapiirissä tehdyn epävirallisen selvityksen mukaan 2/3 heteromiehistä haluaisi hirttää sen lurjuksen, joka keksi laittaa televisioon Tanssii tähtien kanssa.

8. Puuhasteluverkosto
Prosessorin jäätyä vajaaksi naisen aivoihin jäi ylimääräisiä johtoja, jotka ovat nykyisin sekavana ja hyödyttömänä vyyhtenä. Tämä on naisen aivojen ns. tippaleipälohko eli puuhasteluverkosto. Sen seurauksena naisen ja miehen tekemisten syy eroaa toisistaan. Mies tekee homman nopeasti ja tehokkaasti päästäkseen vetämään lonkkaa. Nainen taas puuhastelee, naiselle homman valmiiksi saaminen tarkoittaa sitä että sitten voi ruveta puuhastelemaan jotakin muuta. Mitatkaa mihin tahansa tehtävään teiltä ja naiselta kuluva aika. Takuuvarmasti mies tekee sen nopeammin. Tällä ei tarkoiteta sitä, että homma olisi aiemmin valmis – mies ei välttämättä viitsi hommaa aloittaa ennen kuin vasta joskus kun on pakko eli nalkutuskynnys ylittää viitseliäisyyskynnyksen. Mutta jos homman aloittamisesta mitataan sen päättymiseen kuluva aika, mies on nopeampi. Siksi miehet tuleekin työpaikalla asettaa tehtäviin, joissa tärkeää on lopputulos, naiset tehtäviin joissa tärkeää on läsnäolo.
Puuhasteluverkosto on sinänsä harmiton lisäosio aivoissa ja saa jäädä ennalleen, mutta sillä on eräs epämiellyttävä ja siksi poistettava sivuvaikutus. Siinä missä miehellä on mukavuusalue ja rentoutumisen paikka, naisella on epämukavuusalue. Havainnollistetaan asiaa esimerkillä huonelämpötilasta, mutta sama ilmiö on havaittavissa missä tahansa asiassa. Huonelämpötila on miehelle mukava vaikkapa silloin, kun se on välillä 20-22 astetta. Jos se on matalampi, mies vääntää termostaattia myötäpäivään, ja jos korkeampi, vastapäivään. Naisella taas on epämukavuusalue, joka on vaikkapa välillä 21-24 astetta. Lämpötilan ollessa epämukavuusalueen ulkopuolella valituksen aihe on arvattavissa, Jos lämpötila on alle 21 astetta, nainen valittaa kylmyydestä, jos yli 24 astetta, kuumuudesta. Epämukavuusalueella valituksena aihetta ei voi ennalta arvata. Jos lämpötila on välillä 21-24 astetta, nainen saattaa valittaa joko kylmyydestä tai kuumuudesta, ei voi etukäteen tietää kummasta. Siis olettaen että hänellä ei ole mitään tekemistä. Siksi puuhasteluverkostoa muutetaan siten, että jos puuhasteltavaa ei juuri sillä hetkellä ole, nainen kytkeytyy tyhjäkäyntitilaan nykyisen valitustilaan kytkeytymisen sijasta.

7. Sisäänrakennettu vanheneminen
Naisessa esiintyy vuosimallin ikääntyessä yleisestä kulumisesta aiheutuvaa ulkoisten ominaisuuksien heikkenemistä. Versiossa 1.0 tämä heikkeneminen näkyy sekä (a) kasvoissa että (b) vartalossa. Heikkenemisen aste on suuresti mallikohtaista, mutta väistämätöntä. Kuitenkin kasvojen osalta asiaa voi peitellä erilaisin peitemaalauksin, joiden valmistamiseen kuluukin iän myötä yhä suurempi osa naisen ajasta. Tästä aiheutuu osittain myös iän mukanaan tuoma kärttyisyys: turhauttaa, kun meikkauksesta osaa koko ajan enemmän ja enemmän ja siihen käyttää koko ajan enemmän aikaa, mutta lopputulos on vuosi vuodelta kehnompi. Toisaalta mikäli vartalo rupsahtaa, sen peitteleminen on huomattavasti hankalampaa silloin kun vaatteet on jo poistettu. Sekä omistajan että myös naisen hankintaa harkitsevan kannalta tämä sisäänrakennettu ikääntyminen toimii täsmälleen väärin. Kasvot eli se artikkeli, joka näkyy ulkomaailmalle ja jonka perusteella hankintapäätös tehdään, saattaa hämätä. Vastaavasti se osa naisesta mikä paljastuu vasta vaatteiden riisumisen jälkeen, on vasta liian myöhään päätöksenteon kannalta nähtävissä. Myös omistajan kannalta on ikävää, että naisen oleelliset osat rupsahtavat, kun taas julkisuuteen näkyvä puoli saattaa olla vielä kelvollisessa kunnossa. Siksi versiossa 2.0 rupsahtaminen keskittyy kasvoihin, kun taas vartalo pysyy pitkään ajokelpoisena. Näin naiseltakin säästyy aikaa, kun meikkaamalla ei enää kannata ajan hampaan puremia paikkailla ja omistaja on tyytyväisempi, kun vartalo on kunnossa. Rupsahtaneiden kasvojen ongelma on omistajan kannalta ratkaistavissa joko sopivalla asennolla tai paperipussilla. Jälkimmäistä menetelmää ovatkin muslimit käyttäneet menestyksellä pukemalla naisensa jätesäkkeihin, mikä onkin odotettavissa oleva innovaatio silloin kun maan naiset näyttävät jo nuorina siltä että parempi onkin peitellä.

6. Päätöksenteon viivytin
Tätä ei pidä sekoittaa seuraavaksi esiteltävään binäärilogiikkapiiriin. Jälkimmäisen tarkoitus on nimenomaan saada nainen tekemään selkeä päätös. Päätöksenteon viivyttimen tarkoitus on saada nainen odottamaan siihen asti, että päätös voidaan-oikeasti-tehdä. Eli kunnes kaikki tarvittava informaatio on hankittu. Nykyisessä karsitussa mallissa naisella on taipumus tehdä päätös kauan ennen kuin tarvitsee ja muuttaa sitä ennen päätöksen toimeenpanoa uusien tietojen muuttaessa olosuhteita. Tai uusista tiedoista riippumatta.

5. Binäärilogiikkapiiri
Kun naiselle esittää yksinkertaisen kysymyksen, johon on tasan kaksi vastausvaihtoehtoa eli kyllä tai ei, saa yksityiskohtaisen mutta silti epäselvän esityksen siitä, mitkä seikat päätökseen vaikuttavat, mitkä seikat siihen eivät vaikuta ja millä seikoilla ei ole mitään tekemistä asian kanssa ja naapurin siskontytär on kuulemma saanut uuden työpaikan. Kun sitten kysyy tarkentavasti että oliko se nyt kyllä vai ei, saadut vastaukset voidaan jakaa kahteen perusluokkaan:
a) No etkö sinä nyt tuosta jo tajunnut?
b) Ei sitä nyt oikein tiedä, kun … ja äskeinen litania uusiksi tietyin variaatioin, joista aina ja poikkeuksetta puuttuu päätöksen kannalta oleellinen asia.
Molemmissa tapauksissa nainen tarkoittaa, että miehen pitää arvata mitä nainen haluaa.
Tämä ongelma ratkeaa, kun naiseen asennetaan binäärilogiikkapiiri. Piiri aktivoituu, kun mies esittää kysymyksen muodossa: Kyllä vai ei, ei tarvitse perustella.. Tällöin piiri palauttaa suullisen kyllä tai ei –vastauksen. Pieni riski on olemassa piirin ylikuumenemiseen, jolloin sen rikkoutumisen varalta asennettu ylijännitesuoja palauttaa vastauksen tee kuten haluat - ja todella tarkoittaa sitä.

4. LVI-systeemi
Huomaa helposti, että Jahve ei ollut koulutukseltaan aluesuunnittelija. Yhdenkään paikkakunnan asemakaavaa ei takuulla ole suunniteltu samalla tavalla kuin naisen: huvipuisto ja kaatopaikka naapuritonteilla. Versioon 1.0 jäi tämä systeemi, parannettua versiota jommankumman toiseen paikkaan sijoittamiseksi ei ehditty edes suunnitella. Konstaapeli Artturi Reinikaisen esitys olisi ihan varteenotettava vaihtoehto.

3. Prosessorin päivitys
Naisen aivojen prosessorin kellotaajuudessa jouduttiin tekemään kompromissi ja kuten kompromisseissä yleensä käy, lopputulos oli huonompi kuin kumpikaan alkuperäisistä vaihtoehdoista. Tällä hetkellä naisen aivot toimivat siten, että naisella on kova pyrky miesten hommiin, mutta taajuus ei kuitenkaan riitä. Lopputulos on useimmiten se, että nainen omaksuu kaikki miehen huonot ominaisuudet mutta ei mitään hyvistä. Ei tuolla prosessoritaajuudella mitään keksintöjä tehdä. Kaikki keksinnöt ovat miesten tekemiä ja niiden tarkoitus on saada naisilta seksiä. Ainoa naisen ikinä tekemä keksintö on astiankuivauskaappi. Jos miehet eivät haluaisi naisilta seksiä, niin naiset eläisivät edelleen luolissa sen astiankuivauskaappinsa kanssa. Ihmetellen että mihin hittoon tuotakin tarvitaan, koska miehet eivät olisi keksineet astioita.
Versiossa 2.0 naisen aivojen prosessori päivitetään joko pykälää heikommaksi tai pykälää tehokkaammaksi. Mikäli se päivitetään pykälää heikommaksi, ero miehiin on niin iso että naiset eivät elätä turhia harhakuvitelmia. Jos taas se päivitetään pykälää tehokkaammaksi, on prosessori riittävän tehokas siihen, että nainen kykenee huomaamaan eron mieheen olevan olemassa eikä tule sotkeutumaan miesten hommiin.

2. Tukikahvat
Vastoin yleistä harhaluuloa naisella ei ole 200 luuta enemmän kuin miehellä – ei naisella ole mekaanisia aivoja, vaikka joskus vaikuttaakin että päässä kolisee kun ajatusprosessi pyörii. Sen sijaan alkuperäisessä suunnitelmassa oli asentaa naiseen ylimääräiset luut, jotka olisivat molemmin puolin kroppaa lantioon kiinnittyneinä kahvoina. Kätevät tietyissä tilanteissa.

1. Tekstitysnäyttö
Naisen version 2.0 otsaan tulee näyttötaulu, joka aktivoituu naisen avatessa suunsa. Tauluun ilmestyy käännös siitä, mitä nainen oikeasti tarkoittaa puhuessaan. Tällä tavoin miehen ei tarvitse kuunnella naista, vaan hän voi lukea selväsanaisen – ja yleensä myös lyhyemmän – tekstin suoraan otsasta. Nainenkin on tyytyväisempi, kun miehen katse pysyy kasvoissa eikä harhaudu tisseihin.
Periaatteessa yksinkertaisempi ratkaisu olisi tosin se, että nainen sanoisi mitä oikeasti tarkoittaa. Tämän bugin korjaaminen ohjelmistosta olisi kuitenkin sellainen urakka, ettei edes Jahve siihen pysty, vaikka saisi Allahilta virka-apua.

19 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Miksi mies ei pystyisi moneen asiaan kerralla?

Jaskalla tuntuu ainakin ajatusten moniajo toimivan.

Minulla on sitä vikaa, mutta se taitaa olla jo patologista. Tietokoneella pyörii video taustalla tätä kirjoittaessa, musiikkiakin on, ja ajatukset pyörivät siellä sun täällä lisäksi aistiärsykkeitäkin tuntuu olevan. Ihmiset ihmettelevät huuli pyöreänä, kuinka pääsen asiasta kukkapurkkiin ja siitä kirahvin evoluutioon.

Jotkut neuropsykot varmaan haluaisivat polttaa ahteriini ADD-merkinnän...

Takaisin reaalimaailmaan... tullaan.. kohta.. Niin en kykene tekemään moniajoa pääni ulkopuolella. Tai pystyisin, mutta vastuullisena (jokseenkin), totean olevani tällöin kävelevä katastrofi ja työllistäisin paikallisen pelastuslaitoksen 24 h/vrk.

Nimetön kirjoitti...

"Ainoa naisen ikinä tekemä keksintö on astiankuivauskaappi."

No elähän nyt, ainakin kaikkitietävän wikipedian tietojen mukaan nainen on onnistunut tekemään toisenkin ihan oikeasti hyödyllisen keksinnön:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Suodatinpussi

;)

Vaan muuten ihan hauska ja asiapitoinenkin kirjoitus taas kertaalleen.

Ironmistress kirjoitti...

Ei se kakkoskohta ihan noinkaan ole.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Pitkän taipaleeni aikana olen myös tutustunut mysteeriin nimeltä nainen, ja täytyy todeta, että Jaskalla on varsin osuvia ja minullekin tuttuja huomioita. Tuosta paritanssin järjettömyydestä olen myös Jaskan kanssa samaa mieltä, enkä voi tajuta Tanssii tähtien kanssa-formaatin suosiota. No jaa, en minä ymmärtänyt kyllä PMMP:täkään ja siitäkin tuli kamalan suosittu.

Paritanssista off-topicia tai ehkä asiaan liittyvääkin. Yhtä juttuani tehdessä googletin hakusanaa ”mzungut” ja törmäsin Plan-järjestön sivuille. Siellä ponnahti silmille tämmönen:

” Huonoja tanssijoita

Monessa perinteisessä afrikkalaiskulttuurissa nuoret naiset valitsivat puolisonsa sen perusteella, kuinka hyvin mies tanssi. Ketteryys tanssilattialla liitettiin hedelmällisyyteen, joten paras miestanssija hyötyi kyvyistään. Mzunguilta tanssitaito puuttuu, ainakin itäafrikkalaisten yleisen käsityksen mukaan.
– Heidän liikkeensä ovat jäykkiä ja huonosti koordinoituja, niin kuin pelästynyt gekko tipahtaisi seinältä. Pahinta on, etteivät he osaa liikuttaa lanteitaan ja vyötäröään samanaikaisesti vauhdikkaassa tanssissa, sanoo Betty Asio, ugandalainen taloudenhoitaja.
Samaa mieltä on Azarios, Mbararan kylässä elävä ympäristönhoitaja.
– Jos valkoiset miehet eläisivät kylässäni, he eivät ikinä löytäisi kumppania tanssitaidoillaan.”

Kun miettii afrikkalaista hedelmällisyyttä, niin siellä on nähtävästi paljon hyviä miespuolisia tanssijoita. Jos tuon elättämisen kanssa olis yhtä hyvä tilanne, niin eihän siellä olis hätää mitään.

Jaska Brown kirjoitti...

Ano: Minä EN pysty moniajoon. En todellakaan. Voin tehdä monia asioita, mutta en yhtä aikaa, vaan peräkkäin. Jos yrittäisin jauhaa purkkaa ja kävellä, kompastuisin tai puraisisin kieleeni. Todennäköisesti molemmat.

IM: Hehee, tarttui syöttiin ja nielaisi... Muistin tuon kirjoituksen ja arvasin, että kommentti tulee. Hedy Lamarr on sankarini, vaikka ei olekaan blondi.

Yrjöperskeles: Olen ilmoittanut opettelevani tanssimaan vasta sitten, kun naisille kasvavat tissit selkäpuolelle.
Afrikkalaisten parinvalintapreferenssit paljastavat aika hyvin, miksi kyseinen maanosa on siinä jamassa kuin on. Samoin kuin sen, miksi musta makkara on niin suosittua mzungubimbojen keskuudessa.

Ironmistress kirjoitti...

Kovat kundit eivät tanssi: tässä selitys.

Korppi on oikeus kirjoitti...

Mitäs täällä puhutaan, ei PMMP:ssä mitään vikaa ole :). Ainakaan musiikillisessa mielessä. Tai no, on se rusketusraidat hirveää paskaa. Tämä on kuitenkin koovin kaunis kipale.

Tanssi tähtien kanssa kuuluu tietysti Vain elämää -sarjan kanssa sinne kaatopaikkaosastolle.

Itsehän olen monin tavoin tyypillinen mies putkiaivoineni. Intissä oli myös hauskaa paukutella aseilla (ihmettelen kuinka siitä voisi olla pitämättä). Toisaalta pidän tanssimisesta. Ja pehmoeläimistä ja tuutulauluista. Twinkle twinkle little star...

Korppi on oikeus kirjoitti...

Purkanjauhamisesimerkkiä paremmin omia putkiaivojani kuvaa paremmin se, etten pysty soittamaan ja ouhumaan samaan aikaan. Jos soitan (koskettimia siis) ja joku kysyy minulta jotakin, on minun melkein mahdotonta vastata. Joko saan suustani kösittämätöntä mölinää ta selkeitä sanoja, jolloin taa soitto menee sekaisin. Olen havainnut tämän itse asiassa aika monelta soittajalta. Kun he soittavat jotakin, on heiltä mahdotonta saada vastausta kysymykseen. Saan vain omituisen katseen. Tiedä sitten kuinka paljon tämä todella riippuu sukupuolesta. Mutta tällainen multitaskaaminen ei minulta onnistu. Pitäisi jakaa aivot kahteen osaan (johon itse asiassa hyvät pianistit yleensä pystyvät soittaessaan kummallakin kädellä lähes itsenäisiä kuvioita).

RH kirjoitti...

Hauskaa.
Jos se lurjus hirtettäisiin, ja muutkin samanlaiset lurjukset, ei telkkarin taakse jäis kuin uutistenlukija.

Nimetön kirjoitti...

Ns."oravataidot" ovat myös hyödyllisiä,kohta 0.43:
http://www.youtube.com/watch?v=qUQsozpZUSw

Ironmistress kirjoitti...

Tiedät olevasi keski-ikäinen, kun muistat biisin "Pikkuveli" Noitalinna Huraan kipaleena, mutta omat lapset PMMP:n biisinä.

Jaska Brown kirjoitti...

IM: Vetoan linkkaamassasi kirjoituksessasi olleeseen kommenttiini Wayne Gretzkyn tanssitaidottomuudesta. Kaveri voi liikkua kuin balettitanssija, mutta jos musiikin taju puuttuu, ei tanssiminen kerta kaikkiaan onnistu.
Omakohtainen kokemus: Olin kauan sitten eräässä tilaisuudessa, missä piti kävellä lavalle esittäytymään muille seminaarin osanottajille. Vähän myöhemmin yksi osanottajista tuli luokseni ja kysyä täräytti: "Missä taistelulajissa sinulla on musta vyö?" Kertoi olevansa koulutukseltaan liikunnanopettaja ja nähneensä tavastani liikkua heti...

Korppi on oikeus: Niinpä niin, kyllä aseiden purkaminen, kokoaminen ja ampuminen on meistä ikuisista pikkupojista aina hauskaa.

Sanna: Tuskin se formaatin keksijä sentään ruudussa itse näkyy, en minä ainakaan kehtaisi naamaani näyttää... Juontajat taas tekevät vain työtään.

Nimetön kirjoitti...

Tarkoitin ajatusten moniajoa, en tekemisen moniajoa.

Kuten sanoin olen tekemisen kömpelys jopa yksiajossa – moniajossa olisin varmaan parempi, jos poistetaan vaaratekijät, mutta... Hypin askelten yli. Intuitiota tai jotain sanovat, mutta reaalimaailmassa sille ei ole käyttöä arkiaskareiden osalta.

RH kirjoitti...

Niin, siellä takanahan ne lurjukset lymyilee. Kattelee ameriikan kanavia ja miettii, minkä formaatin sais tänne sovellettua.
Toisaalta - sitä sieltä toosasta tulee, mitä katsojat katsoo. Viis meistä, jotka ei halua katsoa ja tuntea myötähäpeää joka ohjelmasta. Ei meillä ole kyllä ollut maxivisionin tilausta voimassa enää aikoihin, pelkkä Netflix... telkkarin kanavilta näkyy vain ikuinen yö.

Johonkin muuhunkin voisin tietty ottaa kantaa, mutta ei mua naisena kuitenkaan uskota. Esimerkiksi että ruosteinen Ladakin on hyvin pidettynä ihan ajokuntoinen, jos on vain kanttia ajella autolla, joka ei näytä *hrm*... egonjatkeelta. Ei sitä ulkonäköä sisällä ollessa huomaa. Jos nyt "ajon" yhtään oikein ymmärsin.

Jaska Brown kirjoitti...

Ano: Jaaha, nyt ymmärsin. Ajatusten moniajo nyt joten kuten onnistuu.

Sanna: Jotain taas miehistä ja heidän ulkonäöstään kertoo se, että naiset sulkeavat AINA silmänsä suudellessa.

Nimetön kirjoitti...

Hmm, pikkasen asian ohi, rupesivät näköjään usarissa vaatiin naamankuva, ei oikee etu ja sukunimi riitä, jos kommentoi tavallisesn asiallisesti, joten annoin terveiseni kammoselle, että pitäköön tunkkinsa, kun ihmettelin mihin ne mun lärvinkuvaa tarvii (varsinkaan kun sillä ei ole mitään merkitystä) :)

Nimetön kirjoitti...

KOrppi mihin sarjaan BB eli big brotheri kuuluu sitten, vaikka kaikki nuo ohjelmat ovatki vaan mainostelevision mainostenvälistä täytettä, niin kyllä mä mielummin tanssii tähteiden kanssa tai vain elämää katon kuin bb:tä ;)
BB on kyllä uskomatonta skeidaa, mutta kait vetoaa ihmisten tirkestelyn tarpeisiin ..

Jaska Brown kirjoitti...

Joo, itse en Usariin ole koskaan mennyt edes kommentoimaan, kun muistaakseni vaativat oikean nimen käyttöä. En ymmärrä heidän politiikkaansa. Oma näkemykseni on, että kun pitää nettipersoonansa ja IRL-persoonansa erillään, ei oikealla nimellä ole merkitystä. En itse osallistu koskaan samoihin keskusteluihin sekä nimimerkillä että oikealla nimelläni.

Toki Usarilla on oikeus tehdä juuri kuten haluaa. Markkinatalous ratkaiskoon, onko heidän valintansa kannattava.

korppi on oikeus kirjoitti...

Ano: BB kuuluu luonnollisesti viemärikastiin, mutta en puolustaisi Vain elämää -sarjan huonoutta sillä, että on vielä huonompaakin.