Tervetuloa!



Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


keskiviikko 3. heinäkuuta 2024

Sivallus CDV

Yhdysvalloissa demokraatit alkavat vihdoinkin saada tarpeekseen dementoituneesta Joe Bidenistä ja etsivät kulissien takana epätoivoisesti hänen tilalleen uutta ehdokasta. Koska vastaehdokkaana olevan entisen presidentin Trumpin suosio on kasvussa, demokraatitkin harkitsevat kääntymistä entisen presidentin puoleen. Valitettavasti kaksi edellistä demokraattipresidenttiä eli Obama ja Clinton ovat istuneet jo kaksi täyttä kautta eivätkä oikein voi tulla kysymykseen. Seuraavana vaihtoehtona on vain yhden kauden istunut Jimmy Carter, lokakuussa 100 vuotta mittariin ja ehkä jopa paremmassa kunnossa kuin Biden!

3 kommenttia:

29051453 kirjoitti...

Näin videon jossa Biden oli G7(?) kokouksessa aivan ulapalla. Bidenilla on hyviä päiviä ja huonoja päiviä. Hyvät päivät vähenevät ja huonot lisääntyvät.
Onko harkittu Obamaa, nimittäin Michelle Obamaa, ehdokkaaksi? Siitä voisi tulla mielenkiintoista.

Joppos123 kirjoitti...

On vastuutonta ja suorastaan sairasta kiusata vanhaa ja selvästi dementoitunutta Bideniä roikottamalla sitä väkisin kisassa mukana.

QroquiusKad kirjoitti...

Usademarit ovat tukalassa pakkoraossa:
heidän on pakko roikottaa Washingtonin Wanhamiestä pressaehdokkaana vain siksi, että istuvaa pressaaa on erittäin vaikea haastaa.
Ei usademareilla ole asettaa ketään muuuta ehdokasta, jonka yli Orange Man Bad ei kävelisi mennen tullen.