Tervetuloa!



Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


torstai 27. kesäkuuta 2019

Sivallus CCCLVIII

Maahanmuuttokriitikoiden ja haittamaahanmuuttajien luulisi ymmärtävän hyvin toistensa motiiveja. Molempien ryhmien tärkein prioriteetti vaikuttaa olevan se, että he eivät halua asua maassa jossa on liikaa muslimeja ja/tai afrikkalaisia.

5 kommenttia:

Pertti Ilmari kirjoitti...

Tosiaan.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Kompaako tässä syötetään?

1) Maahanmuuttokriitikoiden tärkein prioriteetti vaikuttaa olevan se, että he eivät halua asua maassa, jossa on liikaa muslimeja ja/tai afrikkalaisia.

2) Haittamaahanmuuttajien tärkein prioriteetti vaikuttaa olevan se, että he eivät halua asua maassa, jossa on liikaa muslimeja ja/tai afrikkalaisia.

1) Me emme halua maassamme asuvan yhtään ylimääräistä heitä.
2) He haluavat asuvan maassa, jossa heitä on riittävästi. (Kunhan Kela-Gold riittää. Jos ei, se tarkoittaa sitä, että rasismi eli paska maa)

3) Jaskan ratkaisu?

AT kirjoitti...

Hmm.. sanoisin, että ne jotka haluavat oikeasti jättää pakenemansa maan taakseen ja asua maassa jossa on mahdollisimman vähän muslimeja, ovat useammin ei-haittamaahanmuuttajia (onko omaa termiä hyödylliselle tai neutraalille muuttajalle?). Haittamaahanmuutto on juurikin sitä, että halutaan tuoda islam tai afrikkalaisuus mukana.

Jaska Brown kirjoitti...

Kiitoksia kommenteista.

Veijo Hoikalle ja AT:lle: Sana "liikaa" tarkoittaa jotain tiettyä määrää. Maahanmuuttokriitikoilla tämä arvo lähestynee nollaa. Haittamaahanmuuttajat ovat tuskin asiaa ajatelleet sen pidemmälle, useimmilta kun tutkimusten mukaan puuttuvat siihen vaadittavat kognitiiviset kyvyt. Empiirisesti he ovat kuitenkin huomanneet, että olot omassa kotimaassa ovat sietämättömät. Tajuamatta sitä, että se johtuu siitä millaista väestöä siellä on. Jemen ja Keski-Afrikka olisivat menestystarinoita, jos niitä asuttaisivat luterilaiset skandinaavit. Eli haittamaahanmuutto on todellakin ensisijaisesti sitä, että tuodaan oma tuhoisa kulttuuri mukana. Vasta toissijaisesti siinä on kyse muista aspekteista.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Kiitos, en oikein ymmärtänyt vastausta, vaikeuksia pilkkujen kanssa. Tai niukahko kappalejako.

Katselin juuri pride stadin https://yle.fi/uutiset/3-10854036

Jos saisin valita; pidetään nää väriläiskät. Näähän voi ottaa huumorilla, akkapaarihommat menee kalmiston vastuuhenkilöille.