Tervetuloa!Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Sivallus CCCVII

Salli: Miksi sinä pidät … khrm … sitä aina vasemmassa lahkeessa?
Jaska: Se on luonnollinen suunta.
Salli: ???
Jaska: Kaikki mulkuthan ovat aina vasemmalle kallellaan.

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mulkut vasemmalle ja typerykset oikealle :)

Kumitonttu kirjoitti...

Uimahousutko sulla oli jalassa vai mistä Salli sen huomasi?

Anonyymi kirjoitti...

Housut pitää olla senverta löysät että pääsee heilumaan vapaasti puolelta toiselle

-jpt-

Anonyymi kirjoitti...

Jostakin wanhasta tyylioppaasta, jossa ruodittiin mm. pukeutumisen (miesten siis), ym. saloja, tuli bongattua aikoinaan myös kohta, jossa annettiin ymmärtää että herrasmiehellä on "se" aina vasemmassa lahkeessa. Mistäpä moinen käytäntö sitten lie alkunsa saanutkaan? Voisihan tuosta joku vääntää vaikka jonkunnäköisen tutkimuksenkin, jossa tilastoitaisiin ja ruodittaisiin, onko vasen vai oikea lahje suositumpi kaksilahkeisten keskuudessa, ja mitä se kenties saattaisi eri piilomerkityksineen symboloida... :P

Anonyymi kirjoitti...

No voihan nehnu! Aletaan oleen asian ytimessä...

ih

Jaska Brown kirjoitti...

Ei ollut uikkareita, mutta Sallilla oli suurennuslasi...

Muistan kuulleeni tuon "herrasmies pitää vasemmassa" -säännön itsekin. Kuulemma Saville Row'n räätälit ottavat seikan huomioon.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Mutta entäs Jussi Jalonen? Mies on asiallisimmillaankin itseään täynnä oleva mulkku, ja keskustalainen. Oliskos hänellä meisselin suunta keskellä?

Jaska Brown kirjoitti...

No joo, lausunnossani oli tarkoituksellinen logiikkavirhe. Eivät kaikki mulkut ole vasemmalle kallellaan. Loogisesti lauseen olisi pitänyt kuulua "Kaikki vasemmalle kallellaan olevat ovat enemmän tai vähemmän mulkkuja", mutta tuumasin ottaa vähän ilmaisunvapautta iskevyyden nimissä.

Tomi kirjoitti...

Jos vasemmalle kallellaan on ovat mulkkuja, oikealla kallellaan olevat ovat sekopäisiä idiootteja, persuihin päin kallellaan ovat sekopäisiä idioottimaisia mulkkuja.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Morjens, Tomi.

Minähän en varsinaisesti ole perussuomalainen, mutta kannatan niitä paremman puutteessa. Eli näin ollen olen sekopäinen idioottimainen mulkku. Mutta sen verran minussakin ihmisyyttä on, että toivotan sinulle oikein mukavaa alkanutta syksyä.

Anonyymi kirjoitti...

Hmmm, olisko hiphoppari siten näitä täydellsiä yksilönvapauden kannattajia, koska niilla on housut niin alhaaalla ja löysät, että mulkka saa vapaasti olla eikä mikään lahje niitä kalhitse ...

-jpt-

Becker kirjoitti...

Se on tasapuolisuuden nimissä, sillä jos on oikeakätinen, niinkuin minä, niin on ihan luontevaa että mulkku on vasemmalla puolella.


Ruotsissa housut roikkuu muillakin kuin hiphoppareilla, mutta siihen on taas syynsä se, että paikallisilla feministi "miehillä" on jo muutenkin vaikeuksia että mihin peniksensä oikein sijoittavat.

Anonyymi kirjoitti...

Ellei tahdo tehdä vaikutusta tahtomattaan on toki hyvä ottaa huomioon että keskuudessamme on henkilöitä. Heille tämä puheena oleva seikka ei ole niin irrelevantti kuin meille jotka tahdomme ainakin, mm, sanokaamme vaikkapa ostoksilla ruokakaupassa käydessämme pitää siittimemme housujen sisäpuolella ja koemme lievää kummeksuntaa mikäli housujemme sisäisiin asioihin juuri silloin manuaalisesti puututaan. Toisaalta on huomioitava että mikäli me kaikki miehet kulkisimme mulkkupäivänä vaikkapa selailemassa kirjastossa sotahistorian hyllyä pelkissä pikeepaidoissa ja sandaaleissa se saattaisi tuoda kulttuuriimme näkökannan joka siitä on tähän mennessä puuttunut. Lisäksi - ellei sitten housuja kuitenkin käytetä siten että siitin on esillä niiden sepaluksesta - voidaan ne huoltaa tänä mahdollisesti piankin perusteltuna kansallisena juhlapäivänä. Housutkin tarvitsevat huoltoa, eivätkö vain? Tämä oiva tilaisuus irrottaa niihin takertunut ryömä ja se lompakko olisi tervetullut useallekin, näin rohkenen uskoa. Henkilöillä en tarkoita missään tapauksessa naisia, kaikki kuitenkin tietävät ja osaavat erottaa naisen keinuhevosesta tuntomerkkien perusteella. Täten en tule syrjineeksi ketään, kuten nyt meitä, tahdon tarkoittaa tällä tavallisia naisiinsekaantujia.

Työtehtävissä käytettävät "releet" ja sen sellaiset suojaimet poislukien;
suosin väljän ja tyköistuvan väliltä malliltaan vapaan liikkumisen mahdollistavia housuja, farmarikankaiset ovat riittävän kestäviä arkeen. Vyötärö muissa housuissa saa olla paikallaankin, katsokaapa viisikymmenluvun kotimaisista elokuvista millä kohden se on. Kenttäharmaissa pussihousuissa on tiemmä viihtyisä olo. Saappaat ovat itsestäänselvyys niiden kera. Saatanpa joskus niitä kokeillakin, sen verran olen utelias kunnon vaateparren suhteen, yleisesti.

Käytättekö te, arvon herrat, villakankaisia housuja? Materiaali on mitä monilukuisin ja helppohoitoinen, hyvää laatua villainen kangas on pitkänkin lennon jälkeen silittämättä siisti kun puvun ripustaa vaatepuulle kylpyhuoneeseen ottaessaan pitkähkön kuuman suihkun perille saavuttua. Se on helteellä viileä ja koleassa säässä lämmin. Todella varsin huomattava saavutus että on saatu tehdyksi puku sellainen että tarvitsee olla vain yksi. Varjopuolena, tämän tyyppisiä pukuja ei oikeastaan voi saada sopimaan ilman räätälin apua mutta työn hinnat ovat yllättävän edulliset. Kokonaisen puvun tilaaminen taas voi olla tyyristä, hyvinkin tyyristä. Savile row on kuuluisa mutta siellä on suuri varianssi laaduissa, liikehuoneistojen vuokrissa taas uskoakseni vähäisempikin riittää.

I. H.

Anonyymi kirjoitti...

Tähän loppukevennykseksi sitten kehno amisvitsi: Mikä on ahtauden huippu? - Tynnyrillinen velttoja mulkkuja ja päällä käytetään rrömpsää ..