Tervetuloa!



Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


torstai 29. huhtikuuta 2021

Välihuomautus 146 : Ei mitään uutta auringon alla


Kari Suomalaisen pilapiirros Hesarissa 12.6.1951. Seitsemänkymmentä vuotta on kulunut, linja ei ole muuttunut ja SDP:llä on edelleen äänestäjiä. Mitä evoluutioon tulee, niin tässä kohtaa voi todeta että ei muuta kuin takaisin mereen ja uusi yritys.
- Mehiläisen ainoa tarkoitus, minun tietääkseni, on se, että se tekee hunajaa.
Ja sitten hän nousi seisomaan ja sanoi:
- Ja hunajan tekemisen ainoa tarkoitus on se, että minä syön sen.

7 kommenttia:

Yrjöperskeles kirjoitti...

Sehän on monesti todettu että SDP:n olisi pitänyt ymmärtää viimeistään 1980-luvulla että kaikki se, mitä me tavoittelimme on saavutettu. Nyt ryhdytään konservatiiveiksi ja ylläpidetään vallitsevaa tilannetta. No, eiväthän ne ymmärtäneet ja lopputulos on Sanna Marin. Puolueessa ilman duunareita.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä moni tuntetamni vanhankaartin sosdemi on silmät pyöreenä tästä nykymenosta, eivät voi suoraan sanoa että eivät pidä asiasta, mutta kun ..
Ovat rasvakourasosdemit huomanneet ettei nyky sosdemijohtoa kinosta enään tavallisen työläisen asiat, vaan maailman halaaminen ja maahanmuuttajat ..
Sama on Kepussa tätänykyään ..

-jpt-

Trilisser kirjoitti...

Olisi saattanut olla muuten niinkin lähiajan demari kuin Mauno Koivisto aika monttu auki nykydemareitten touhuja seuratessaan...

Anonyymi kirjoitti...

Vai Mauno Kovisto, 90-luvun lamanaikanen takapiru, että pankit Pelastettiin ja yrittäjät tapettiin ..
Siksihän nyt viisastellaanki että Kovistolle tehtiin 8 tonnia painava muistokivi, että se piru pysyy myöski siellä kuopassa ..

-jpt-

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on aika hyvää parodiaa usarista ?
https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/suburbian/turveletkan-aarioikeistolaisuudesta/
Viellä tämä korpraali Mäkinen antaa loppusilauksen kommenteillaa ,,

-jpt-

Trilisser kirjoitti...

Nimetön "jpt": Suomalaiskansalliseen perinteeseen kuuluu mm. se, että velat maksetaan. Joten Koivistoa on siinä suhteessa turha syyttää, että hän piti suomalaista perinnettä yllä. Sen sijaan voi syyttää suomalaisia lainsäätäjiä, koska eivät ole kyenneet luomaan lainsäädöntöä, joka mahdollistaisi amerikkalaismallisen henkilökohtaisen konkurssin. Herää muuten kysymys, miksei vasemmisto ole ottanut em. kohtaa ohjelmaansa. Tai vastaavasti yrittäjistä muka niin huolissaan oleva Kokoomus.

Jaska Brown kirjoitti...

Kiitoksia kommentoijille. Asevelisosialistit olisivat ainakin vaihtaneet puoluetta, jos olisivat nähneet nykymenon.