Tervetuloa!Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


maanantai 10. toukokuuta 2021

Sivallus CCCLXVIII

Meiltä ei ole kysytty: Miksi Sanna Marin on niin taitava poliitikko?
Me vastaamme silti: Tunnetusti harjoitus tekee mestarin eli ihminen kehittyy asiassa taitavaksi tehtyään valtavan määrän toistoja. Nykyään politiikka on niin monimutkaista, että poliitikot joutuvat tekemään päätöksiä ja antamaan lausuntoja asioista, joista he eivät ymmärrä yhtään mitään.
Sanna Marinilla on niin paljon asioita joista hän ei mitään tajua, että hän on saanut tällä alalla ylivertaisen määrän harjoitusta.

2 kommenttia:

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tulee myös muistaa että Sannalla on takanaan valtamedian ylivertainen ja absoluuttinen tuki. Vaikka Sanna pissisi housuihinsa niin sekin olisi jämäkkä, järkevä ja johdonmukainen teko. Tässä Reijo Koiraan Ryppy & Reikä-stripissä on löydetty asiasta jotain varsin olennaista:

http://ryppyjareika.blogspot.com/2021/02/sanna-ja-uskomaton-tarjous.html

Anonyymi kirjoitti...

Tuli puheeksi, kun hämmästelimme naapurin katin hiirijalanjälkeä. Niin naapuri paljasti mielenkiintoisen faktan liikenteen, henkilöautolikenteen, CO2 päästövähennyksistä. Tavoite on jo savutettu ja se on mahdollista pitää tavoitetasolla.

Salaisuus on etätyö, tai oikeastan kotityö tai mökkityö. Kun joka aamuinen jumppa työpaille jää pois, saavutetaan haluttu kulutuksen vähennys fossiilisten kulutukseen.

Vaan tätäpä ei viisikko paljon hehkuta vaan vaatii edelleen kaikemmoista kiusantekoa autoiljoille.

Pyssymies