Tervetuloa!



Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


torstai 27. elokuuta 2020

Sivallus CCCLXVI

Koronavirusepidemia on nyt kiistatta osoitettu uusnatsien salaliitoksi. Se riehui hurjimmillaan vuonna 2020, jonka numeroiden summa on 2 + 0 + 2 + 0 = 4. Ei voi mitenkään olla mahdollista, että neljä olisi sattumalta täsmälleen sama luku kuin Hitlerin normaalista poikkeava kivesten lukumäärä, jos hänellä olisi yhden puuttuvan sijaan ollut kaksi ylimääräistä.

3 kommenttia:

Heikki Välimäki kirjoitti...

Laskit muuten väärin, selvästihän tuossa pitää laskea 20/20 joka antaa vastaukseksi 1. Joka puolestaan olisi ollut vain yhtä vähemmän kuin Hitlerin kivesten määrä jos hänellä olisi ollut kaksi kivestä :D

Veijo Hoikka kirjoitti...

Hitler on kuollut, mutta Angela elää. Kaksi-nolla kaksi-nolla. Kaksi munasarjaa, joista kumpikaan ei ole tuottanut kenellekään kuin harmia, onneksi lännestä löytyi vaipat harmia lievittämään. Jälkimmäinen kaksi-nolla ilmaisee aivojen lukumäärän, joista ne suuremmat ovat aina toimineet päin persiitä, pienemmät alkaneet tärisyttää akkarukkaa, joten nolla niillekin.

Jaska Brown kirjoitti...

Heikki Välimäki: Tuo olisi liian ilmeistä...

Veijo Hoikka: Angelahan on tunnetusti Hitlerin pakastetusta spermasta hedelmöitetty koeputkilapsi suoraan Mengelen Brasilian-labrasta.