Tervetuloa!Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


perjantai 4. helmikuuta 2022

Sivallus CCCLXXIX

Vapaasti hyödynnettävissä oleva bisnesidea. Ryhdy painattamaan T-paitoja, joissa on isoilla kirjaimilla lihavoitu teksti: ISLAM ON OIKEASSA. Ja sen alla pienellä kursivoituna: siinä miten naisia pitää kohdella.
Jos järjestettäisiin kilpailu siitä, millainen T-paita loukkaa useimpia ihmisryhmiä, tämä olisi vahva ennakkosuosikki voittajaksi.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

VAPAA ABORTTI KAIKILLE (maahanmuuttajanaisille)

Anonyymi kirjoitti...

Käviskö jälkiabortti ilmavan riisinkeittäjille ennenkuin charterlento nousee.

Vasarahammer kirjoitti...

On tehty jo.

https://i.pinimg.com/originals/50/32/c4/5032c4f354a946daaef2bdff946bc49d.jpg

QroquiusKad kirjoitti...

Tuo Islam Is Right About Women -paita on ilmeisesti vaiettu kuoliaaksi intersektifempsojen toimesta, kun siitä ei ole ollut juttua laajemmin?

Ironmistress kirjoitti...

Joku sitten meni ja jakoi nollalla? Muulla tavoin tuota T-paitaa ei voi selittää.

Anonyymi kirjoitti...

Niin, intersektionalisteilta samoin kuin niiltä toisiltakin i-alkuista oppia tunnustavilta voisi kysyä, kumpiko vaatii lopulta suurempaa uskoa; oppi neitseellisestä sikiämisestä sun muista profeetallisista ihmeistä, vai oppi siitä, että sukupuolia on olemassa X potenssiin n kappaletta? (Mikä lieneekään tällä hetkellä oikeaoppinen täsmäluku?) Vaikka onhan se todettu tuomioistuimessa asti, että uskonasioista ei voi eikä edes pidä yrittää argumentoida loogis-järjellisin perustein.
Ja tottahan se tavallaan onkin; on ajanhukkaa yrittää etsiä järkeä sieltä missä sitä ei yksinkertaisesti ole olemassa.

-J.Edgar-

Anonyymi kirjoitti...

"...vai oppi siitä, että sukupuolia on olemassa X potenssiin n kappaletta? (Mikä lieneekään tällä hetkellä oikeaoppinen täsmäluku?)"

Näyttää siltä, että samojenkin intersektionalistien mielestä se on toisinaan nolla, toisinaan jokin suuri luku. Milloin he sanovat, että sukupuolia ei edes ole, milloin taas, että niitä on kymmenittäin, tai ainakin paljon enemmän kuin kaksi. Nähtävästi siis niiden lukumäärä on jokin sellainen omituinen luku x, joka toteuttaa sekä yhtälön x=0 että epäyhtälön x>2.

Ironmistress kirjoitti...

Eikö kukaan ole kertonut interfempsoille, ettei nollalla saa jakaa? Siitä tulee juuri tuonkaltaisia tuloksia.

Anonyymi kirjoitti...

@Ruukinmatruuna: Miksi edes kuvittelet että tiedostavaisto ymmärtäisi höykäsen pöläystäkään minkään muun kuin niiden iänikuisen banaalien "sosiaalisten konstruktioidensa" päälle? Kuten sananparsi kuuluu; jos keität munaa, ei tule lientä, jos neuvot hullua, ei tule mieltä...

-J.Edgar-

Jaska Brown kirjoitti...

Anot 9.03 ja 10.43: Loukkaavia, mutta ei yhtä montaa ihmisryhmää. Tämän paidan idea on siinä, että ensin loukkaantuvat maahanmuuttokriitikot ja kristityt kun lukevat vain ison tekstin, sitten ählämit (jos osaavat lukea), feministit ja muut kajahtaneet kun lukevat pienellä painetun. Ei siinä enää kovin monta kylmäksi jää.

Vasarahammer: No, olisikin ollut kumma jos kukaan ei keksi mitään samantapaista.

Qroquius Kad: Tai sitten kukaan ei uskalla sitä pitää.

Ironmistress ja J.Edgar: Nollallahan voi jakaa kunhan määrittelee käsitteet uusiksi ja sehän ei tunnetusti ole mikään ongelma silloin kun ei ota realismia riesakseen.