Tervetuloa!Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


sunnuntai 18. joulukuuta 2022

Sivallus CCCLXXXIV

Rankkarikisan lopputulos oli eurooppalaiset 4 – afrikkalaiset 2.

5 kommenttia:

Lauri Stark kirjoitti...

Argentiinan SS vastaan Ranskan Muukalaislegioona.

Anonyymi kirjoitti...

Huomenna Jaskan havainto varmaan toistuu lukemattomissa analyyseissä... Tähän vaihteeksi pätee idioottimainen hokema "vitsi vitsi". Jaska ei ole pelkästään epäkorrekti, hän seuraa urheilua eikä silti suostu puhumaan tärkeilevää "fudispuhetta". Ylen lähetysten perusteella jonkinlaiset koulutusohjelmat ovat olleet käynnissä jo pitkään, miksi meillä ei oikeastaan olisi myös jalkapallomaistereita? Muuten olen sitä mieltä ettää seurajoukkueet ovat paremmasta päästä myös JOUKKUEINA ammattimaisia. Ja sitä että FIFA ei tietenkään muuta ykkösbrändiään esim. sarjamuotoisuuden suuntaan. Messille täältäkin onnittelut! -jussi n

Qroquius Kad kirjoitti...

Kyllähän tässä sellaista tietynlaista mantereellista sekaannuksen tuntua on katsellessa eurooppalaisia argentiinalaisia verraten heitä eurooppalaisessa joukkueessa pelaaviin comanganeihin.

Anonyymi kirjoitti...

Oli miten oli, potkupallon pelaajat on potkupallon pelaajia tuli ukko vaikka bushmannien maasta. Paisi täällä meillä Suomessa. Jos mies on vaikka aboriginaali ambomaalta (tiedän abot eivät pääsääntöisesti asu siellä), niin jos ja kun hän pelaa vaikko kutosdivarin höntsäjoukkuessa ja sattuu pari maalia saamaan kauden aikana, niin kyllä, kyllä hän on ehdotonta maajoukkueainesta, ainakin meikäläisen potkupallomedian mukaan. Ja mikä tärkeintä, ehta suomalainen potkupalloilija.
Huru-ukko

Jaska Brown kirjoitti...

Lauri Stark: Heh, toisen maailmansodan häviäjät voittivat tällä kertaa voittajat.

jussi n: Eipä tuota uskaltanut kukaan ääneen sanoa, vaikka varmaan moni ajatteli.

Qroquius Kad: Sanoin jo vuosia sitten, että kannatan yleensä sitä joukkuetta jonka eurooppalaisuusprosentti on suurin. Tällä kertaa finaalivalinta oli helppo mutta traaginen.

Huru-ukko: Niinpä. Joku kuukausi sitten oli juttua kongolaisten tyylikkäästä pukeutumisesta ja Hesari esitteli yhden kongolaisen ammatiksi "jalkapalloilija". Hauskaa kyllä, kyseisen hepun palloilusta ei löytynyt tietoa mistään rekisteristä.