Tervetuloa!



Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


tiistai 1. marraskuuta 2022

Uutiskatsaus 44/2022


1. Anti-uutinen

Tämän ei oikeastaan pitäisi olla uutinen. Venäjän todisteet Ukrainan ”suunnittelemasta” likaisesta pommista osoittautuivat väärennetyiksi. Tämän ei todellakaan pitäisi olla kenellekään yllätys. Sen sijaan yllätys oli, että jopa ryssät onnistuvat ryssimisasteikolla näin loistavasti. Todisteeksi tarjotut valokuvat osoittautuivat napatuiksi Slovenian radioaktiivisen jätteen käsittelystä vastaavan viraston sivuilta ja olevan vuosikausia vanhoja.
Siis ihan oikeasti. Kuinka on mahdollista että venäläiset eivät viitsi väärentää edes omaa kuvamateriaaliaan? Ainoa järkevä selitys tälle on sabotaasi eli se jolle tehtävä annettiin, päätti hoitaa sen niin huonosti että kiinnijääminen oli varmaa.


2. Miten tässä onnistutaan?

Venäjän asukastiheys on 8,4 asukasta neliökilometrillä. Suurin osa maasta on asumatonta tai harvaan asuttua. Silti jo toinen sotilaskone lyhyen ajan sisällä onnistui syöksymään päin asuintaloa. Ensimmäinen tapaus sentään sattui vähän tiheämmin asutulla Etelä-Venäjällä, mutta tämä toinen Siperiassa. Molemmat lentokoneet olivat Suhoi-merkkisiä, mutta eri mallia. Ehdotankin täten Suhoin uudeksi lempinimeksi ”Hutohoi” samaan tapaan kuin Tupolev-matkustajakoneet tunnettiin aikoinaan nimellä ”Putoilevi” - eikä todellakaan aiheetta.


3. Kyllä nyt harmittaa

Pietarilainen tuomioistuin totesi Suomen syylliseksi kansanmurhaan Leningradin piirityksen takia. No jaa. Suomalaiset joukot saavuttivat loppuvuodesta 1941 Karjalan kannaksella Tarton rauhan rajan ja jäivät niille main asemiin. Toki tunkeuduttiin jossain määrin Inkerinmaan alueelle eli Valkeasaaren, Lempaalan ja Miikkulaisen pitäjiin. Jos nuo nimet kuulostivat suomalaisilta, siihen on syynsä; venäjäksi nimet ovat Белоостров eli suora käännös suomen kielestä, Лемболово eli foneettinen väännös venäjän kieleen ja Никулясы, samoin. Inkeriläisiä noissa pitäjissä ei enää ole, heille kun sattui venäläisittäin luonnollinen kuolinsyy eli kansanmurha. Jos Suomi otti vähän Tarton rauhan rajan itäpuolta haltuunsa, niin vastaavasti Neuvostoliitto piti koko jatkosodan ajan hallussaan pientä osaa Terijokea ja tietysti lisäksi kahta kokonaista kuntaa Suomenlahdella eli Lavansaarta ja Seiskaria. Rintamalinja kiemurteli siis Tarton rauhan rajan molemmin puolin, johon suomalaiset hyökkäyksensä pysäyttivät. Asemasotaa kesti kaksi ja puoli vuotta ilman hyökkäysyrityksiä kumpaankaan suuntaan. Suomalaiset olisivat kyenneet tykistöllä ampumaan Leningradin esikaupunkeja, mutta tämä oli ankarasti kiellettyä. Jopa lentokoneita oli kielletty lentämästä Leningradin yllä ilman erillistä lupaa. Ylipäätään neuvostoliittolaiset pitivät Suomen puoleisella rintamalla vain vähäisiä joukkoja ennen kevättä 1944 hiljaisessa yhteisymmärryksessä siitä, että suomalaiset eivät yritä edetä asemistaan. Suomi ei siis millään tavoin osallistunut aktiivisesti Leningradin piiritykseen kansanmurhasta nyt puhumattakaan vallattuaan omansa takaisin. Mutta kuten Stalin totesi, ”kiitollisuus on koirien sairautta” ja kuritti sitten Suomea kovalla kädellä. Kovemmallakin olisi halunnut, mutta kun perkeleet pistivät hanttiin vähän kuten ukrainalaiset nykyään Vladimir Ptalinille.
Kansanmurhasta pidättäytymisestä huolimatta tuomio tuli silti. Vähän kuin saisi sakot ylinopeudesta, vaikka olisi koko ajan ajanut sallittua vauhtia. Jolloin tulee mieleen että olisi sittenkin pitänyt, kun rangaistus tuli kuitenkin. Kun nykypäivän Venäjän menoa katselee, niin tulee väistämättä mieleen että maailma ei voisi olla nykyistä huonompi vaikka Saksa olisi voittanut itärintaman taistelut.


4. Terrorismin ammattitaitoa

Kirjailija Salman Rushdie menetti hyökkäyksessä toisen silmänsä ja kätensä toimintakyvyn. Siis mietitäänpä hetki. 24-vuotias ählämi löi puukolla 18 kertaa (plus todennäköisesti muutaman kerran ohi) eikä onnistu saamaan 75-vuotiasta äijänkäppänää hengiltä. Luulisi hävettävän.
Todennäköisin syy uskoa 9/11-salaliittoteorioihin on se, että niiden virheellisyys edellyttäisi oletusta, jonka mukaan rättipäät olisivat onnistuneet lentämään suihkukoneen haluamaansa osumapisteeseen ei ainoastaan kerran, vaan peräti kahdesti.


5. Kympin minimi

Hesarin testi lupasi tutkia, kuinka ”woke” olet. Pitihän sitä testata. Vastasin kysymyksiin rehellisesti. Hämmästys oli suuri, kun sain peräti 12/40 pistettä. Piti palata takaisin vastauksiin ja testimielessä muunnella niitä. Piakkoin kävi ilmi, että minimipistemäärä testistä oli kymmenen. Oliko kyseessä tahallinen woketusaivopesu vai tahaton virhe? Huvittavaa joka tapauksessa.
Nyt kun tätä kirjoittaessa katson testiä uudestaan, huomaan että pisteasteikko on muutettu välille 0-30, mikä Hesarin kunniaksi luettakoon.


6. Otsikkovirhe

Syyksi siihen, että kehitysmaalaiset käyttäytyvät kuten kehitysmaalaiset löydettiin jälleen kerran että kehitysmaalaisia ei ole tarpeeksi eikä heille ole kaadettu tarpeeksi rahaa. Alaotsikkona oli ”Yhteiskunta on epäonnistunut monikulttuuristen perheiden tukemisessa”. Rehellisempi muoto olisi ”Monikulttuuriset perheet ovat epäonnistuneet yhteiskunnan tuen vastaanottajina”.


7. Konstit on monet, mutta yksikin riittäisi

Iltalehdessä vaadittiin haittamamuista koostuville jengiläisille exit-ohjelmaa. Tämä kuulostaisi todella lupaavalta, mutta kun tietää mitä odottaa niin ei pääse pettymään. Ja näinhän se olikin: ehdotuslistalla ongelman ratkaisemisessa tuntuu olevan suunnilleen kaikki muu paitsi itse exit. Mikä olisi kuitenkin ainoa ratkaisu joka toimisi.


8. Stereotypiaa

Somaliräppäri käveli nepalilaisravintolaan, jolloin kouraan lyötiin ruokakassi koska häntä luultiin ruokalähetiksi. Tätä hän piti syrjintänä; häntä tuskin olisi luultu ruokalähetiksi jos ihonväri olisi ollut erilainen. Totta on, että nepalilaisille kävi pahemman luokan moka; eihän nyt kenenkään pitäisi ajatella että somali työskentelisi ruokalähettinä.
Toisaalta voisi kysyä, eikö somalilla olisi ollut vielä enemmän syytä loukkaantua, jos hänet olisi sivuutettu ja ruokakassi olisi annettu seuraavana ovesta sisään kävelleelle pottunokkasuomalaiselle, mikä olisi osoittanut että somalia ei uskota työntekijäksi, pottunokkasuomalaista kyllä? Tällöin ruokakassin saanut suomalainen olisi luultavasti hämmentynyt, ojentanut kassin takaisin ja selittänyt että nyt kävi erehdys. Toisin kuin tämä räppäri, joka osoitti ainakin yhden stereotypian todeksi kävelemällä ulos ovesta ilmaisen ruokakassin kanssa. Lapinlisää jutussa kuitenkin oli sen verran, että hän sanoi kiittäneensä kassista – sanan ”kiitos” putkahtaminen gangstaräppärin suusta on epäuskottavuuden huippu.


9. Toistuva uutinen

Blaablaablaa … Naael Talib Dakhil Albadri … jäkjäkjäk …kolmen vuoden ja kahdeksan kuukauden vankeusrangaistukseen … käläkäläkälä … törkeästä raiskauksesta … päläpäläpälä … Helsingin hovioikeus tuomitsi … jepjepjep.
(Huom. Koska tämä uutinen on joka uutiskatsauksessa, vain nimi (joka sattuneesta syystä pitää oikeinkirjoituksen varmistamiseksi aina copypasteta linkin jutusta), tuomion pituus, tekotapa ja tuomioistuimen sijainti vaihtelevat, katsoin parhaaksi jouduttaa lukemista jättämällä toistuvat osat pois.)


10. Tosiasioiden havaitsemista

Poliitikot ovat vihdoin havahtuneet asiaan, josta tässäkin blogissa on kirjoitettu jo kymmenen vuotta: peruskoulutuksen taso on romahtanut. Suurin osa haastatelluista puhui ympäripyöreitä. Onhan totta, että ”ilmiöoppimishömppä” ja ”hankehumppa” ovat vieneet aikaa varsinaiselta työltä ja heikentäneet tuloksia yhdessä opettajien keinovalikoiman ja sen myötä arvovallan menetyksen kanssa, mutta ongelmien korjaamiseksi ei esitetty juurikaan konkreettisia toimenpiteitä. Ei myöskään pohdittu, mistä mahtaa aiheutua se, että opetushallitus suoltaa jatkuvasti vaatimustasoltaan alhaisempia opetussuunnitelmia.
Vähemmän yllättävästi järkevimmän puheenvuoron käytti Cambridgen tohtori Sakari Puisto, joka ainoana rohkeni edes sivulauseessa puuttua vaietuimpaan ongelmaan: ”Heikosti kieltä osaavien maahanmuuttajien lisääntynyt määrä lisää myös opettajien työtä.”
Tuokin oli vain osatotuus. Kielen osaamattomuus ei ainoastaan lisää opettajien työtä, vaan vaikuttaa muillakin tavoin. Kun kieltä ei osata, opettaja joutuu puhumaan yksinkertaisemmin ilmaisuin, mikä köyhdyttää suomenkielistenkin kielitaitoa. Opettajien työn lisääntyminen ei myöskään tarkoita vain sitä, että työaikaa kuluu enemmän huonosti kieltä osaaviin vaan myös sitä, että tämä työaika on poissa suomalaisilta oppilailta. Eikä kyse ole pelkästään kielitaidosta, vaan haittamaahanmuuttajien kulttuuri on useissa tapauksissa sivistysvihamielistä ja sopeutumishalutonta. Ja vaikka vihamielisyyttä ei sinänsä olisi, tutkimukset osoittavat että tietyistä maista tulevien maahanmuuttajien keskimääräinen älykkyystaso vastaa Suomen asteikolla lievää vajaamielisyyttä, mikä tarkoittaa että mikään opetussuunnitelma ei kykene nostamaan noin puolta porukasta sivistyneen yhteiskunnan hyödylliseksi asukkaaksi.


11. Syntyvyys romahti

Syntyneiden määrä tulee tänä vuonna olemaan luultavasti historian pienin vuoden 1900 jälkeen. Tilanne olisi vielä huolestuttavampi, jos tilastoihin laskettaisiin vain suomalaiset. Tämä kehitys on jo sitä luokkaa, että maamme hallitusta voi syyttää kansanmurhasta, joka kohdistuu suomalaisiin. Heidän suomalaisia halveksiva asenteensa ja elinolojen tarkoituksellinen tuhoaminen on vain yhden pykälän Stalinin Ukrainaan kohdistaman hododomorin ja kaksi pykälää Natsi-Saksan holokaustin alapuolella. Siinä mielessä tämä temppu on eurooppalaisittain ainutlaatuinen, että se kohdistuu omaan kansaan – muualla maailmassa tätä on kyllä harrastettu, ainakin Pol Pot olisi voinut toimia nykyhallituksen konsulttina aiheenaan kuinka tuhota oman kansan tulevaisuus. Tosin Pol Potkaan ei kyennyt yhtä hyvään suoritukseen kuin Suomen hallitus, sillä Kamputseaa asuttavat neljäkymmentä vuotta hänen valtakautensa jälkeen kuitenkin edelleen kamputsealaiset, joita on jopa enemmän kuin silloin. Suomen nykyhallituksen jäljiltä tilanne tulee olemaan toinen, elleivät sitten äänestäjät saa ensi eduskuntavaaleissa kollektiivista järkevyyskohtausta.
Ratkaisuksi väkiluvun uhkaavaan laskuun ja työvoimapulaan on ensimmäisenä tarjottu… no tehän varmaan arvasittekin jo. Paskat siitä, että maassa on jo satatuhatta verovaroilla loisivaa kehitysmaalaista. Jos hommataan toinen mokoma lisää, niin ehkä työllisyys paranisi ja suomalaisetkin innostuisivat hankkimaan lapsia tulevaisuudennäkymien parantuessa. Ja ehkä lehmätkin oppisivat lopulta lentämään.
Ja jos ihmettelette miksi haittamaahanmuuttajat lisääntyvät enemmän kuin suomalaiset, kehotan tutustumaan r/K-lisääntymisteoriaan. Jotkut populaatiot lisääntyvät oloista välittämättä toivoen että edes osa jälkeläisistä selviäisi, toiset taas pidättyvät lisääntymästä kunnes jälkeläisillä on hyvät mahdollisuudet selvitä. Kumman luulette yleistyvän järjestelmässä, joka takaa puolisosialismillaan kaikille suunnilleen samanlaiset elinolot?


12. Kun on lusikalla annettu, ei voi kauhalla vaatia

Pääspice Sanna Marin sanoi haastattelussa toivovansa, että häneltä ei odotettaisi niin paljon. Voin vakuuttaa että en ole kyllä Sanna Marinilta odottanut yhtään mitään, mutta hän on silti onnistunut pettämään tämän odotuksen lähes joka kerran kun on jotain tehnyt.


Loppukevennys: Se siitä tulee

Iranilainen Amou Haji tuli tunnetuksi maailman likaisimpana miehenä, sillä hän vietti 60 vuotta peseytymättä. Putki katkesi muutama kuukausi sitten, kun muut kyläläiset saivat houkuteltua hänet veden ja saippuan pariin. Tässä se taas nähtiin, että liiallinen hygienia on pahasta – nyt hän on kuollut 94 vuoden korkeassa iässä. Tiedä vaikka olisi elänyt satavuotiaaksi, jos ei olisi sortunut houkutuksiin.

9 kommenttia:

Strix Senex kirjoitti...

"Syntyneiden määrä tulee tänä vuonna olemaan luultavasti historian pienin vuoden 1900 jälkeen. Tilanne olisi vielä huolestuttavampi, jos tilastoihin laskettaisiin vain suomalaiset".
Suorastaan sananpartena on ollut, että kun yrittäjäisä puurtaa ja saa rakennettua kukoistava yrityksen, sitten tulevat pojat, jotka päättävät näyttä ukolle miten homma hoidetaan ja ennen pitkää, koko firma on kanttuvei. Tässä uudessa feministisessä versiossa ne ovatkin tytöt, jotka päättivät mummolle näyttää, kuinka homma hoidetaan. Niinpä he lopettivat lisääntymisen ja alkoivat rahdata maahan sellaista porukkaa, jota naisten ja muidenkaan kuin omat oikeudet eivät voisi vähempää kiinnostaa eikä sen puoleen työntekokaan. Siinä nämä tämän päivän Pocahontasit sitten taistelevat henkeen ja vereen näiden tulokkaiden etuuksien puolesta ymmärtämättä, että me olemme se pieni alkuperäiskansa joka tulee tallautumaan jalkoihin. Mutta niin makaat kuin petaat. Onneksi minulla on sen verran vuosia, että voin kohta katsella pilven seunalta sitä menoa ja lällätellä, että "mitäs minä sanoin, mutta ettepä vaivautuneet kuuntelemaan, saati oppimaan ja ymmärtämään".

Ha-nostri kirjoitti...

10. Odotan jännityksellä, milloin joku perustaa uuden koulun, jonne ei oteta kuin sellaisia oppilaita, jotka saavat palikkatestissä tuloksen, jota kehitysmaamuslimit eivät voi saada.

11. r/K-teoria pätee nisäkkäisiin ja ihmiset ovat tässä kaikki K-tyyppiä. Rushton on tosin ansiokkaassa kirjassaan https://philipperushton.net/wp-content/uploads/2017/02/Race-Evolution-and-Behavior-ocr.pdf kehittänyt ns. differential-K-teorian, jonka mukaan negroidinen rotu lisääntyy holtittomasti eikä pidä jälkeläisistään yhtä hyvää huolta kuin kaukasialainen tai mongoloidinen rotu; näin, koska lämpimässä ei tarvita niin paljon kognitiivisia resursseja ja koska suuremmat aivot hyötyvät pidemmästä ja paremmasta huolenpidosta.

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Sille, että ryssät ryssivät jopa valeuutisensa liittämällä niihin todisteeksi kuvamateriaalia, joka heti ensimmäisessä faktantarkistuksessa paljastuu olevan kotoisin kokonaan muista yhteyksistä, ei ehkä todista sitä että kyseessä olisi järjestelmän sisäinen, sitä tarkoituksella lokaan painava sabotaasi.

Kyllä totalitaristiselle systeemille on ihan ominaista se, että käskyn muodollinen toteuttaminen riittää, eikä varsinaista sisällöllistä päämäärää saa edes ajatella. Jos sitä ajateltaisiin, vaarana olisi että joku erehtyisi ajattelemaan enemmänkin.

Asia valkeni minulle monta vuosikymmentä sitten lukiessani Milos Formanin muistelmia, joissa hän kertoo, että kun puoluevirkailija ilmoitti sensuurin edellyttävän, että niin-ja-niin monta minuuttia elokuvasta pitäisi leikata pois, hän huomasi, ettei sensuuri koskenut sisältöjä, vaan pelkästään määrää. Kun vaadittu määräpätkä on poistettu, käsky on täytetty, eikä puoluevirkailijankaan tarvitse ajatella tai väitellä siitä miksi jokin sisällöltään nimenomainen kohta pitäisi sensuroida.

Jos totalitarismia katselee silmät ihan auki, huomaa, että itse asiassa kaikki sisällöt siinä ovat hävinneet. Päämäärärationalismista ei ole enää jälkeäkään -- sotiminenkin muuttuu tunnustukselliseksi uskonsodaksi. Putin kekkuloi kukkulan kuninkaana kuin pahainen jengipomo, mutta katetta hänen nauttimalleen vallalle ei ole. Ikään kuin hän olisi itse nimittänyt itsensä nukkehallitsijaksi.

Kuten oikeastaan onkin.



QroquiusKad kirjoitti...

1:
Ryssän tiedonvälitys on hyvin todenmukaista, kun sen kaikki väittämät käännetään täysin päinvastoin.
2:
Joko Ryssällä alkavat kaikki koneet ja laitteet hajota käsiin tai sitten siellä käydään jo hiljaista partisaanisotaa kansaansa terrorisoivaa Imperialistista Roistovaltiota vastaan.
3:
Nythän olisi mainio tilaisuus tuomita Ryssä törkeästä ryöstöstä Karjalan, Sallan ja Petsamon suhteen ja määrätä ne palautettaviksi.
Sillä olisi suunnilleen sama vaikutus kuin tuolla örkkien epätuomiolla.
4:
9/11:n islamistit olivat koulutettuja ammattiterroristeja.
Tuo ei ollut.
5:
Missä kohtaa artikkelia tuo testi on?
Ei näy ainakaan meikäläisen pöytäkoneen Chromella.
6:
Ei tässä mikään taho ole epäonnistunut muussa kuin poliittinen ja mediaeliittimme haalimaan paljon enemmän rikolisia maahantunkeutujia.
7:
Sanottiinhan siellä räp-ärtisti Jaffa-Millasta tuon verran:
"Hänen kaltaisensa rikolliset on karkotettava maasta."
Se oli tietysti pelkkää tyhjää lätinää, ei jaffamilloja täältä mihinkään haluta karkottaa.
8:
Ikävä kyllä Suomessa ON paskanvärisiä ja -hajuisia ruokalähettejä, ja heidän jäljiltään on tapahtunut kulttuurinrikastusta uhrien omissa kodeissa, joiden ovet he itse avasivat roistoille.
Onneksi tällä kertaa päästiin näin vähällä.
10:
Operaatio suomalaisten tyhmistämiseksi peruskoulun kautta etenee suunnitelmien mukaan.
11:
Puolet avioliitoista päättyy eroon;
naiset hakevat eroa 2/3 tapauksessa.
Valtamedia mainostaa lapsen hankkimista ilman isää, aivan kuin isättömiä äpäriä ei muutenkin tulvisi joka ikäluokkaan.
Mainostetaanpa myös, ettei pillua ole tarkoitettukaan lisääntymiseen, vaan pillunpäristimille:
https://www.is.fi/viihde/art-2000009171911.html
Oikeastaan on erinomaisen hyvä, etteivät suomalaiset enää lisäänny, kun niistä lapsista ei haluta pitää huolta eikä varsinkaan kasvattaa.
Niistä tulee sitten vain asukkeja johonkin laitokseen.
12:
Manna Sariinin pyyntö on minusta kyllä varsin paikallaan:
mediaeliitti on tehnyt hänen palvonnastaan Suomen uuden valtionuskonnon.
Johan siinä on Sokoksen kassatytölle vähän liikaa paineita.

Tuolla papparaisella on ollut kyllä melkoinen vastustuskyky tulehduksille, kun on elänyt kymmeniä vuosia päästä varpaisiin kirjaimellisesti paskan peitossa eikä ole mädäntynyt elävältä ihoinfektioihin.

Funkystock kirjoitti...

10
Tämä on suurin maamme tulevaisuutta uhkaava tekijä. On täysin käsittämätöntä, että opetushallituksen virkamiehet (lue virkanaiset) ovat saaneet päähänsä muuttaa toimivaa systeemiä. Peruskoulun lisäksi on pilattu ammattikoulutus vähentämällä tai jopa poistamalla käytännön työopetus ja korvaamalla ne yliopistotasoon johtavalla yleissivistävillä aineilla. On täysin selvää, että amikseen menevä väki haluaa voittopuolisesti oppia käytäntöä ja lukuhommista on jo peruskoulussa saatu tarpeekseen. Niin se oli 70-luvun lopussa eikä se siitä ole mihinkään ole muuttunut. Firmat ovat pulassa näiden nykyisin valmistuvien ”ammattilaisten” kanssa.

Eilen iltiksessä Ohisalo kaipaa 5400 uutta korkeakoulupaikkaa vuodessa seuraavien kymmenen vuoden aikana, jotta puolet ikäluokasta saisi korkeakoulutuksen. Ilmeisesti vihreissä uskotaan, että fiksuus ja älykkyys kasvaa opiskelemalla. Ei onnistu, ei sitten millään. Jo nyt omalla alallani aloituspaikkoja on kaksinkertaisesti 80-lukuun verrattuna ja ikäluokat ovat pienentyneet kolmanneksella. Tutkinnon useimmat saavat ajan myötä kasaan asiat ulkoa opettelemalla, mutta auta armias, kun pitäisi soveltaa ja ajatella itse. Ei tule mitään ja seurauksena kaikenlainen byrokratia on kasvanut vähän siellä ja täällä, kun joka asiaan pitäisi saada ulkoa opeteltava ohje.

Yleensäkin joka puolella väki vaikuttaa olevan ylikoulutettua ja todellisiin kykyihin verrattuna hieman liian vaativassa tehtävässä. Esimerkkinä käytän sairaanhoito-opistoja 80-luvulla, johon meni päteviä nuoria opiskelemaan eikä sisäänpääsy suinkaan ollut läpihuutojuttu. Sattuneesta syystä olin vuosi sitten tekemisissä erikoissairaanhoidon kanssa ja järjestään yli viisikymppiset sairaanhoitajat olivat pätevää ja esimerkillistä joukkoa. Sen sijaan päivystyksien ja perusterveydenhoidon parikymppiset hoitajat olivat enimmäkseen leväperäistä joukkoa, joka vaikutti olevan väärässä ammatissa. Ne naiset, jotka aikaisemmin menivät sairaanhoitajiksi, ovat luultavasti nykyisin feministitieteen maistereita tai vastaavia myrkyttämässä maan ilmapiiriä.

11
Luulisi kaikkien olevan tyytyväisiä, kun viimeisen kolmenkymmenen vuoden aikana on tehty kaikki mahdollinen syntyvyyden laskemiseksi. Kun toiminta vihdoin tuottaa haluttua tulosta, ovat suupielet taas alaspäin. Koettakaa vihdoin päättää mitä haluatte.

Pauli Vahtera kirjoitti...

Lapsiasiavaltuutettu kaitsemassa 14-17 vuotiaita rikollisia. Eivät he enää lapsia ole, lähtömaissa 12-vuotiaat menevät naimisiin ja saavat ensimmäisen lapsensa.

Luin tuon hesarin jutun. Hän valittaa näiden lasten olevan köyhempiä kuin muissa OECD-maissa. Mutta jättää näkemättä, että esimerkiksi somalit tulevat Suomeen juuri siksi, että täällä elää työtä tekemättä paremmin kuin Somaliassa töitä tehden.

Rajojen sulkeminen tarkoittaa sitä, ettei näitä ongelmalapsosia tule lisää Suomeen (paitsi naistenklinikan kautta). On sekin parempi tilanne kuin nykyinen avoin raja kaikkien tulla. Sitä paitsi karkottaminen auttaa aina. Jos nyt tuomiolla oleva raptähti saisi samalla karkotuspäätöksen, voisi tuomiota lyhentää muutamalla vuodella. Kunhan saa ikuisen porttikiellon.

Professori kirjoitti...

Minä sain HS:n testistä kuusi pistettä.

QroquiusKad kirjoitti...

Tulihan se testi tännekin näkyviin ja sain siitä yhden pisteen, koska en kannata sitä, että kanssaihmisiä pitäisi loukata päin naamaa, elleivät itse aloittaneet.
Muuten olen sitä mieltä, että jos joku saa tuosta testistä rehellisillä vastauksilla täydet pisteet, ei hänen paikkansa ole järjestäytyneessä yhteiskunnassa.

Jaska Brown kirjoitti...

Strix Senex: Väärin suunnattua empatiaa spice girlseiltä.

Ha-nostri: Jos joku perustaisi tuollaisen koulun, niin kuvittele se haisunäädän kusimyrsky joka mediassa nousisi. r/K-teoria on tosiaan kehitetty lajien vertailuun, mutta kyllä se toimii lajien sisälläkin. Ainakin jos alalajeilla on erilainen strategia. Ja ihmiskuntahan on jakautunut eri alalajeihin biologisesti, sitä ei vain haluta poliittisista syistä tunnustaa. Kaikki biologisesti eri alalajeihin luokittelun kriteerit kyllä toteutuvat.

Seppo Oikkonen: Hyvä pointti. Tässä voi tosiaan olla kyse käskyn muodon eikä sisällön täyttämisestä. On tehty väärennös mutta sen laadulla ei ole väliä.

Qroquius Kad: Ongelma ryssän tiedonvälityksessä on se, että se on niin laadutonta että siihen ei voi luottaa pätkääkään, välillä nimittäin sieltä lipsahtaa vahingossa myös totuus.

Funkystock: Totesin jo itse peruskoululaisena, että alkujaan peruskoulun ylevä tavoite oli tehdä kaikista yhtä fiksuja, mutta kun huomattiin että tämä ei onnistu, niin demarivetoinen kouluhallitus päätti tehdä kaikista yhtä tyhmiä.

Pauli Vahtera: Pelottavinta tässä on se, että on selvää millainen sakki tänne kehitysmaista tulee. Kun suku lähettää yhden tänne elättämään muita, niin aika todennäköistä on että kyseessä on savimajan terävin keihäs. Kuvittele sitten millaisia ne muut sitten ovat.
En halua rajoja kiinni. Haluan Goretex-rajat. Eli ulos pääsee mutta sisään ei.

Professori: Minä sain sen pistelaskukorjauksen jälkeen kaksi pinnaa uudella yrityksellä. Hävettää nekin kaksi.

Qroquius Kad: Käyttäisin karsintarajana kymmentä.