Tervetuloa!Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


torstai 24. marraskuuta 2022

Sivallus CCCLXXXIII

Kepu yritti istua kahdella tuolilla eli miellyttää sekä kannattajiaan että hallituskumppaneitaan. Seurauksena oli putoaminen tuolien väliin eli kannatuksen romahdus. Kepun kunniaksi täytyy sanoa, että yritys oli hyvä, sillä kaikista mahdollisista poliitikoista kahdella tuolilla istumistemppu onnistuisi todennäköisimmin juuri Saarikolta.

3 kommenttia:

Antifilatelisti kirjoitti...

Russki pistoljot, hudoi pistoljot: https://www.verkkouutiset.fi/a/korkea-venalaisupseeri-tuli-toihin-ja-ampui-itsensa-jotain-on-pielessa

Hän siis ampui itseään viisi kertaa, joka pikemminkin viittaa siihen, että hänet itsemurhattiin. Osaisitko Jaska tehdä analyysiä korkea-arvoisten venäläisten upseerien, apparatsikkien ja oligarkkien kuolemista viime aikoina?

Vasarahammer kirjoitti...

Eipä ollut mikään kehopositiivinen kommentti Saarikosta. Sen lisäksi hän on WEF:n kätyri. Itse olen kuullut hänestä käytettävän halventavaa nimitystä "pystyyn nostettu sika".

Jaska Brown kirjoitti...

Antifilatelisti: Mielenkiintoinen idea, mutta jokaiseen tilastolliseen tutkimukseen pitäisi saada luotettavaa tietoa. Ainoa luotettava piirre Venäjältä tulevassa informaatiossa puolestaan on se, että kyseessä on disinformaatio. Mikä karsii pois vain yhden vaihtoehdon tapahtumien todellisesta kulusta, mutta jättää edelleen lukuisia mahdollisia vaihtoehtoja jäljelle.

Vasarahammer: Ai hitsi, niinpäs olikin. Ei ollut mitenkään tarkoitus... uskotko? No et tietenkään. Itse asiassa Saarikko on yllättävän pienikokoinen. Seisaallaan mitaten jäänee niukasti alle 160 cm. Kyljellään mitaten lienee vähän yli.