Tervetuloa!Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


lauantai 29. tammikuuta 2022

Uusinta: Kysyvälle vastataan


Lukijalle: Kun kysytään, niin vastataan. Se on sitten ihan omalla vastuulla jos luottaa nettiasiantuntijoihin:

Yksi suosikkisivustoistani on Feissarimokat. Kerran satuin huomaamaan sen sivupalkissa otsikon ”Osaatko vastata?” alla mielenkiintoisia kysymyksiä. Linkki johti kysypois -nimiselle sivustolle. Sivuston tarkoitus on antaa ihmisille mahdollisuus esittää heitä askarruttaneita kysymyksiä, joihin ne lukeneet saavat sitten vastata. Eräänlainen savolainen oraakkeli: siltä voi kysyä ihan mitä tahansa ja se voi vastata ihan mitä tahansa.

Kun en viitsinyt hommata käyttäjätunnuksia kyseiselle sivustolle, niin esitetään nyt sitten vastauksia täällä. Siltä varalta että joku niitä kirjoittanut eksyisi tänne, tai onhan toki mahdollista sekin että sama kysymys on askarruttanut jotakuta muutakin. Aloitetaan eräänlaisella vastuuvapauslausekkeella:

Mikä on typerin koskaan saamasi neuvo?
”Kysypä tätä asiaa kysypois-palvelusta.”

Missä Suomen jääpallofanit keskustelevat?
Tämä on polttava kysymys näin kännykkäaikana. Aiemmin tapaamiset järjestettiin puhelinkopissa. Niiden poistuttua on yritetty kokoontua ravintolan peräkabineteissa, mutta toiselle tuli avoimen paikan kammo.

Onko ok pyytää tuntematonta miestä treffeille facebookin tai instagramin kautta?
Riippuu täysin kysyjän sukupuolesta ja pyydettävän seksuaalisesta suuntautumisesta.

Kustannuksien jako parisuhteessa?
Mies maksaa suuret ostokset ja vaimo pienet. Vaimo päättää mikä on suuri ja mikä pieni ostos.

Miten vaatteiden kokotaulukot toimii?
Helvetin sekavasti.

Miten saan vaimoni rintaliivit pois päältäni rikkomatta niitä?
Et mitenkään, olettaen että et voi pyytää vaimoa auttamaan. Rintaliivien avausmekanismi on riittävän ongelmallinen jo silloin, kun ne ovat naisen päällä. Tosin silloin pulmien ratkominen on muutenkin hankalaa, kun veri on karannut aivoista tärkeämpään paikkaan. (Pahoittelen mikäli lukijalle käy samoin kuin kirjoittajalle eli päähän nousi mielikuva rintaliiveihin pukeutuneesta miehestä kirjoittamassa hiki otsalla nettiin kysymystä ennen kuin vaimo palaa shoppailureissulta.)

Kuinka monta kananmunaa mahtuu suuhun?
Riippuu täysin siitä, ovatko ne keitettyjä vai paistettuja.

Voiko koiran puruluun laittaa mikroon?
Voi, olettaen että se ei ole koiran suussa ja koira ei ole chihuahua. P.S. Älä kuitenkaan laita mikroa päälle.

Ymmärtäisitkö tällaista naista?
En. Miksi kysyjä olisi poikkeus?

Ostan hamsterin salaa, miten pitää se piilossa mahdollisimman pitkään?
Hanki samalla kissa.

Tietoa ns. ”varmoista päivistä” ehkäisykeinona?
Kysy mutsiltasi.

Mikä naapuriani vaivaa?
Hänen naapurinsa.

Mistä löytää parhaan kielenkääntäjän?
Suosittelemme teurastamoa.

Kuinka monta eri huone jakoa saadaan 45 tytöstä, kun huoneita on 9 ja huoneissa on seuraava määrä sänkyjä; 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ja 9?
Valitset sen suosikkisi siihen yhden sängyn huoneeseen niin saatte olla rauhassa. Muilla ei ole väliä. Siltä varalta että kysymys on puhtaasti teoreettinen, niin vastaus on 6,52 x 1034. Mutta tämä on tosiaankin teoriassa, sillä käytännössä Anna ja Kaisa eivät voi olla keskenään samassa huoneessa, kun taas Liisan ja Maijan on ehdottomasti päästävä samaan huoneeseen ja Ellin on majoituttava samaan huoneeseen Iinan ja Ullan kanssa, mikä taas on mahdotonta koska Iina ja Ulla eivät halua keskenään samaan huoneeseen ja sitä paitsi Siljan on ehdottomasti saatava reunimmainen sänky.

Valaisimessa lukee max 60w, lampussa "12w" ja "12w=75w", voinko käyttää lamppua tässä valaisimessa?
Voit. Ainakin kerran. No, totta puhuen kyllä voit sillä tuo fysikaalisesti mieletön merkintä "12w=75w" tarkoittaa sitä, että lampun valaistusvoimakkuus on sama kuin 75-wattisella hehkulampulla jota ei siis voisi käyttää tehonsa puolesta, mutta 12-wattista voi kyllä käyttää koska sen teho on pienempi vaikka valaistusvoimakkuus on sama.

Voiko alumiinin hitsauksesta nauttia?
Vain jos on masokisti.

Mitä "emt" tarkoittaa?
En minä tiedä. Kysy joltain muulta.

Miten realistista on tulla toimeen tekemällä töitä kotona?
Jos olet esim. lentokapteeni, älä irtisanoudu päivätyöstäsi.

Pitäisikö erilaisille lapsille järjestää erilaista opetusta?
*lataa demarimoodin*... Ei missään nimessä, tai enintään siten että lahjakkaammat jätetään oman onnensa varaan ja vajakkeihin kohdennetaan kaikki tukitoimet, jotta kaikki pärjäisivät yhtä huonosti. ... *sulkee demarimoodin*

Onko lainvastaista kehottaa internetin kautta lapsia käyttämään huumeita?
On, eikä muutenkaan viisasta. Viaton huumekokeilu johtaa kovempiin aineisiin, jotka johtavat riippuvuuteen joka johtaa rikoksiin jotka johtavat vankilaan. Ja sitten se tulee uskoon ja sitäkö sinä haluat?

Mikä on sosialismin ja kommunismin ero?
Sosialismissa eletään toisten rahoilla ja kommunismissa ne ovat jo loppuneet.

Kuinka paljon seksiä pitää harrastaa saadakseen tietää seksuaalisen suuntautumisensa?
Eipä tosiaankaan käynyt mielessä, että tätä tietoa varten tarvitsisi itse asiaa kokeilla. Tai siinä tapauksessa kävipä mäihä että osui heti eka kerralla tuurilla oikeaan vaihtoehtoon.

Miten tämän voi sanoa sarkastisesti, hauskasti ja ketään loukkaamatta?
Ihmisten vastaanotto- ja ymmärryskyky tuntien ainoa vaihtoehto on että puhut kielellä, jota yksikään kuulijoista ei ymmärrä.

Kertoisiko joku minulle kylpyammeista?
Tämän täytyy olla oudoin fetissi ikinä.

Miten aloittaa tokon treenaaminen koiran kanssa?
Yritä ensin ilman koiraa. Tokko on varsin haasteellinen - kalat eivät muutenkaan ole kovin oppivaisia ja tokko yleensä vain olla möllöttää pohjahiekassa.

Onko lääkettä miehen seksi haluihin ettei haluttaisi jatkuvasti?
Kyllä. Mies on varsin yksinkertainen kapistus. Kun pelissä on painetta, se jäykistyy kuten hydrauliikan lait määräävät. Kun hydrauliikkanesteet tulevat ulos, peli ei enää seiso. Miehen seksihalut poistuvat antamalla. Kuuri toistetaan tarvittaessa. Hoitoa jatketaan säännöllisesti, etteivät oireet uusiudu. Useimmille miehille jatkuvan vaikutuksen aikaansaamiseksi annostus kerran päivässä on riittävä.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pakko kommentoida rintaliivi-osioon. Olen oppinut monia asioita ja taitoja elämäni aikana, mutta rintaliivien hakasten avaaminen kahdella sormella napsauttamalla, on yksi suosikeistani. Siitä oli huomattavaa hyötyä nuorena miehenä.
Ukkomiehenä olen sitä mieltä, että puolisoni ei osaa arvostaa tätä taitoa tarpeeksi.

Arthur Fonzarelli oli kuningas, niin mestarilliselle tasolle tuskin tavallinen kuolevainen kuitenkaan koskaan pääsee.

ahfaerg arthaethathas theth kirjoitti...

Kehuskelin nyt lähes 50-vuotiaana seurassa tällä Fonzie-taidollani ja yritin demonstroida sitä napsauttamalla viereiseltä naiselta rintsikat auki. Ei onnistunut. Hän sanoi, ettei niitä voi mitenkään avata yhdellä kädellä jos nainen köyristää selkäänsä. Sanoin, ettei minulle ole koskaan tapahtunut näin.

Anonyymi kirjoitti...

Feissarimokat on hieno sivusto. Se sisältää hauskoja jutuja ja juttuja, jotka saavat epäilemään ihmiskunnan tulevaisuutta. Tai tarkemmin älyllisen elämän esiintymistä maassa.

Pyssymies

Ironmistress kirjoitti...

Kysypois.fi on Quoralle samaa kuin mitä Hikipedia on Wikipedialle.

Jaska Brown kirjoitti...

Ano: Fonzie oli mestari, mutta en kyllä muista että rintsikat olisivat tipahtaneet perhesarjassa. Sinänsä näppärä taito hallita.

ahfaerg arthaethathas theth: Kaikenlaista riesaa nuo naiset keksivätkin.

Pyssymies: Jep, kyllä se pitää aina tiistai- ja torstaiaamuisin tarkistaa.

Ironmistress: Quora tulee aika usein vastaan kun googlaa jotain tietoa. Varsin usein sieltä tulee myös asiallista informaatiota, vastaajien joukossa kun näkyy olevan todellisia asiantuntijoita.

Anonyymi kirjoitti...

Miten vaatteiden kokotaulukot toimii?

Toimii?

No, sillee, että M-kokoinen paita kuristaa tajun kankaalle jos kauluksen napin laittaa kiinni. L-kokoisen kaulus ei kurista mutta sen hihoihin meinaa kompastua.

Housuissa sama koko, L. Shortsit mahtuu hyvin vaikka alle laittais pilkkihaalarit, villahousut, raappahousut, pitkät kalsarit ja toppahousut. Mustat reisitaskuhousut on ihan sopivat. Harmaat reisitaskuhoust eivät mahdu päälle, pitäisi laihduttaa 8 kg. Ruskeat reisitaskuhousut on hieman väljät mutta se ei haittaa, eivät ahista vaikka käyttäisi pitkiä kalsareita. Sama koko, sama valmistaja ja samasta kaupasta ostettu. Juu, sovitin niitä mustia housuja ensin. Mistäs arvasit?

52d on kai sama kuin 50, 36L, tai 116 - 32 tai jotain muuta. Entiswanahaan täälläpäin oli herrainvaatehtimo, jossa oli osaava myjä tai myyjiä. Ne osas hakea passelin vaatteen kun kertoi halusiko tyköistuvan vai väljän, esimerkiksi pikkutakki konesalikäyttöön saa olla ihan minkälainen vaan kuosiltaan muttei sähköinen. Ja sen pitää sallia työskentely ja olla aika lämmin. Toisaalta pikkutakki asiakaskäynneille pitää olla siisti, musta ja ryhdikäs. kangasta joka ei kerää likaa. Aina löytyi ekalla yrityksellä - eikä ollut kallis. Eikä ikinä kysyneet kokoa, niillä oli silmät päässä. No, nyt ei enää ole koko firmaa.

Pyssymies

Jaska Brown kirjoitti...

Pyssymies: Olen käynyt vaateostoksilla oikeastaan vain eräässä entisen kotikaupunkini herrainvaatehtimo-osastolla ohikulkumatkoilla. Siellä kun on palvellut eräs iäkkäämpi rouvashenkilö, joka on skannannut minut päästä jalkoihin ja kävelyttänyt heti oikeiden rätien ja lumpujen luo kun olen kertonut minkä osan rumasta kropasta haluan tällä kertaa piilottaa. Jos kyseinen rouvashenkilö ei ole ollut paikalla, olen tyytynyt läpiajoon. No, nyt hän on ilmeisesti jäänyt eläkkeelle joten männäsyksynä rohkaisin mieleni ja sanoin nuoremmalle naismyyjälle että tarttis housut. Tämä katsoi minua päästä jalkoihin tavalla joka aiheutti samanlaiset kylmät väreet kuin arvoisalla edeltäjällään paitsi että tuntui paremmalta, kun katsojana oli kolmikymppinen eikä kuusikymppinen. Sitten hän poimi rekistä kahdet ja sanoi että sovitapa noita. Päädyin ostamaan molemmat. Että pitää ihmisellä joskus käydä hyvä tuuri - kymmenistä myyjistä eri liikkeissä ei ole ollut tuon tason osaajaksi ja nyt tässä yhdessä puljussa tuli entisen korvaajaksi uusi guru. Meinasin kysyä että mahdatko olla edeltäjän tytär.